סקר על רבלדה:

Hadas 87

New member
עונה

חלק א': שחקן אהוב: פונצ'ו שחקנית אהובה: דולסה ואנהי שיר אהוב: רבלדה וסולו קדטה דיסק אהוב: הראשון אם היו נותנים לך לשחק ברבלדה את מי היית רוצה לשחק: רוברטה איזה שחקן הכי אהבתם מהעונה השנייה(מהחדשים): אף אחד חלק ב': את מי אתם מעדיפים: מיה או רוברטה? מיה מיגל או דייגו? מיגל לוחן ותאו/מיה ומיגל? חחחח נחשו! רוברטה ודייגו/לופה וניקו? רוברטה ודייגו חלק ג': מי מתאים לרוברטה: א. מיגל ב.דייגו ג.תאו ד.פקונקו ה.רוג'ר(מהעונה השנייה) אין לי מושג. מי מתאים למיה: א.מיגל

לא עונננה..סתם כדי להרוס חחע../images/Emo3.gif

סתםםם עונה חלק א': שחקן אהוב: מיגל שחקנית אהובה: מיה שיר אהוב: אין לי מושג דיסק אהוב: אין לי מושג אם היו נותנים לך לשחק ברבלדה את מי היית רוצה לשחק: אעע את רוברטה איזה שחקן הכי אהבתם מהעונה השנייה(מהחדשים): אעע החתיך שהגיע הגבוה שנראה כמו אמריקני חלק ב': את מי אתם מעדיפים: מיה או רוברטה? מיה מיגל או דייגו? מיגל לוחן ותאו/מיה ומיגל? לוחן תאו רוברטה ודייגו/לופה וניקו? רוברטה ודייגו חלק ג': מי מתאים לרוברטה: א. מיגל מי מתאים למיה: א.מיגל

r a n e e

New member
עונה

שחקן אהוב:פונצו כריס כריסטיאן שחקנית אהובה:דולסה שיר אהוב:פאוגו וme woy דיסק אהוב:נואסטרו אמור אם היו נותנים לך לשחק ברבלדה את מי היית רוצה לשחק:את כל מי שקרוב או לרובר או למגל או לדייגו איזה שחקן הכי אהבתם מהעונה השנייה(מהחדשים):לולה חלק ב': את מי אתם מעדיפים: מיה או רוברטה?רוברטה מיגל או דייגו?שתהים לוחן ותאו/מיה ומיגל?מיה ומיגל רוברטה ודייגו/לופה וניקו?רוברטה ודייגו חלק ג': מי מתאים לרוברטה: א. מיגל ב.דייגו מי מתאים למיה: ה.גסטון

Pninaskaat

New member
עונה-=->

שחקן אהוב: כריסטופר שחקנית אהובה: דולסה שיר אהוב: אממ.. פורבסטה :p חח אני עדיין מכורה אליו.. >< דיסק אהוב: אממ.. לא יודעת.. אם היו נותנים לך לשחק ברבלדה את מי היית רוצה לשחק: רוברטה איזה שחקן הכי אהבתם מהעונה השנייה (מהחדשים): רוקו ופרנסיסקו [= חלק ב': את מי אתם מעדיפים: מיה או רוברטה? רוברטה מיגל או דייגו? דייגו לוחן ותאו/מיה ומיגל? אממ.. לא יודעת.. אני ממש אוהבת את תאו [= אבל מיה ומיגל.. רוברטה ודייגו/לופה וניקו? ברור שרוברטה ודייגו! חלק ג': מי מתאים לרוברטה: דייגו מי מתאים למיה: מיגל גמרתי[=

למעלה