שני דברים חשובים
אין שתי אנשים שהם אותו הדבר, אפשר להרים תגר על כל העניין הזה של סיווג אנשים שהפסיכולוגיה עושה, זה כבר טוב שהיום מבינים שלא כולנו אותו דבר למרות הבסיס המשותף. הסיווג לקטגוריות הוא תמיד בעייתי. זכותך לגרוס שיש הבדל בין מכורים לסייברסקס ומכורים לפורנוגראפיה און ליין, הסיווג מבוסס על המחקר המוביל בתחום, של קוצת ד"ר קימברלי יאנג, המפעילה את www.netadiction.com עד היום אין מחקר שמגיע למסקנות שונות. לכן מבחינתי מדובר על אותה קבוצה. כמובן מבלי לשלול את דעתך. אין סוף למיוני משנה, הרי גם מכור למכירות פומביות ברשת ומכור להימורים ברשת הם לא זהים, אך הם אותה קבוצה, כך גם בקבוצת המכורים ליחסי אנוש סייברנטיים, יש הבדל בין מכורים לצ´אטים ומכורים לפורומים.
היות והפורום הוא פורום תמיכה, אני נמנע לחלוטין ומבקש גם מכל החברים, להמנע משיפוטיות כלפי גולשים אחרים. למה כוונתי, לכך שאתה אומר שיש מכורים שהם ברמה יותר נמוכה מאחרים. אני לא יודע מה זה רמה נמוכה, מבחינתי אם יבואו לכאן מכורים לפורנוגראפיה ברשת אני לא אגיד להם שהם רמה נמוכה. אני אגב בעצמי, שרואה את עצמי כמכור ליחסי אנוש סייברנטיים, נתקלתי בזילזול מצד מכורים או ספק מכורים לטכנולוגיה פיתוח ובניית אתרים, גילויים של הזילזול הזה היו מידי פעם גם בפורום זה, כאשר מידי פעם גולשים ביקרו אחרים, בסגנון של: "אתם כל היום סתם בוהים במסך, אולי תלכו ובמקום זה תלמדו משהו ותעשו משהו מועיל באינטרנט" לך תסביר לאותו אדם שבשביל חלקנו הקשר עם אנשים אחרים ברשת היה מהדברים הטובים ביותר שקראו לנו!