סקר על סוג ההתמכרות

סקר על סוג ההתמכרות

רק הערה קטנה התמכרות לסייבר סקס ולאתרי סקס הן שתי התמכרויות שונות לחלוטין ההכללה של שתיהן באותה הקטגוריה מעליבה את שני הצדדים
עכבר

כתום ידידי היקר - קודםקול

תודה על האימייל אגיב אליו במשך היום נורא שימח אותי שאנחנו יכולים להתכתב כי התכתבות באימיילים זה הדבר שאני הכי מכורה לו ברשת דבר שני כתבת פה - סקר על סוג ההתמכרות מהו הסקר? רצית לצרף לפה משהו איזה סקר עם שאלות? או שאתה מתכוון שנגיד אנחנו מהם סוגי ההתמכרות הקיימים ברשת? או בכלל גם בחיים? ולגבי סייבר סקס ואתרי סקס תפרט יותר למה אתה מתכוון למרות שאני פחות או יותר מבינה את הכיוון הכללי סייבר סקס יכול להיות מתוך אהבה וסקס תיקני אבל יכול להיות גם סקס "סוטה" לא? תלוי באנשים לא? ואתרי סקס לעומת זה? מציצנות? פורנוגרפיה? זו כוונתך? משהו ,"מלוכלך"? סטייתי?

הסקר המדובר

בראש העמוד יש קישור לסקרים של הפורום הפורום האחרון עוסק בסוגי התמכרויות אחת האפשרויות היא התמכרות לסייבר סקס או לאתרי פורנו ומנסיון רב שנים - זה ממש לא אותו דבר. זה בטח נשמע נורא דבילי, אבל עבורי צרכנים של אתרי סקס ופורנו הם בתחתית הסולם של צרכני הסקס ברשת. זה יותר מתקשר לי על הסקלה של פשטות מול תחכום. נו בקיצר זה כמו להשוות צפיה פאסיבית בטלויזיה לצ´אטים באינטרנט, רק שיש גם סקס שמעורב בכל העניין. אוף הסתבכתי עם הנסיון להגדיר
כתומי לגבי ההגדרות של סייבר סקס ואתרי פורנו. סייבר סקס היא כל פעילות מינית (וירטואלית) שמבוצעת על גבי הרשת. הפעילות יכולה להיות אחד על אחד או קבוצתית, באימייל, בפורומים או בחדרי צ´אט פרטיים או קבוצתיים. לגבי מה בדיוק קורה שם - כל מה שאפשר להעלות על הדעת והדגש הוא על "להעלות על הדעת" כלומר בעיקרון זה בלי הגבלה של פיסיקה, תכונות גופניות וכו´ סטיות או לא, זה כבר פרמטר של המשתתפים. אתרי פורנו זה בד"כ פעילות יחידנית של צפיה בתמונות או בסרטוני פורנו. סטיות - כנ"ל לפי סוג האתר.

e-magine

New member
אף אחד לא אמר שזה אותו הדבר

תפוח ועגס לא אותו דבר אך ניתן לסווגם ביחד כפירות.

e-magine

New member
שני דברים חשובים

אין שתי אנשים שהם אותו הדבר, אפשר להרים תגר על כל העניין הזה של סיווג אנשים שהפסיכולוגיה עושה, זה כבר טוב שהיום מבינים שלא כולנו אותו דבר למרות הבסיס המשותף. הסיווג לקטגוריות הוא תמיד בעייתי. זכותך לגרוס שיש הבדל בין מכורים לסייברסקס ומכורים לפורנוגראפיה און ליין, הסיווג מבוסס על המחקר המוביל בתחום, של קוצת ד"ר קימברלי יאנג, המפעילה את www.netadiction.com עד היום אין מחקר שמגיע למסקנות שונות. לכן מבחינתי מדובר על אותה קבוצה. כמובן מבלי לשלול את דעתך. אין סוף למיוני משנה, הרי גם מכור למכירות פומביות ברשת ומכור להימורים ברשת הם לא זהים, אך הם אותה קבוצה, כך גם בקבוצת המכורים ליחסי אנוש סייברנטיים, יש הבדל בין מכורים לצ´אטים ומכורים לפורומים.
היות והפורום הוא פורום תמיכה, אני נמנע לחלוטין ומבקש גם מכל החברים, להמנע משיפוטיות כלפי גולשים אחרים. למה כוונתי, לכך שאתה אומר שיש מכורים שהם ברמה יותר נמוכה מאחרים. אני לא יודע מה זה רמה נמוכה, מבחינתי אם יבואו לכאן מכורים לפורנוגראפיה ברשת אני לא אגיד להם שהם רמה נמוכה. אני אגב בעצמי, שרואה את עצמי כמכור ליחסי אנוש סייברנטיים, נתקלתי בזילזול מצד מכורים או ספק מכורים לטכנולוגיה פיתוח ובניית אתרים, גילויים של הזילזול הזה היו מידי פעם גם בפורום זה, כאשר מידי פעם גולשים ביקרו אחרים, בסגנון של: "אתם כל היום סתם בוהים במסך, אולי תלכו ובמקום זה תלמדו משהו ותעשו משהו מועיל באינטרנט" לך תסביר לאותו אדם שבשביל חלקנו הקשר עם אנשים אחרים ברשת היה מהדברים הטובים ביותר שקראו לנו!

אני מתנצל על ההקיטלוג ...

וההבחנה בין קבוצות גולשים כאלו ואחרות. זה באמת לא היה במקום ואני מתנצל. עכבר חפוי ראש

אל תהיה כל כך חפוי ראש - מותר לך

להתבטא בחפשיות ולאימגין להגיד את דעתו לא קרה כלום הכוונות שלך היו טובות נכון? אז מה אם אמגין מנהל? דעות של כל אחד לגיטימיות באותה מידה ואם כתבת משהו בלי לחשוב על המשמעות שלו עד הסוף או מה יבינו ממנו? אז מה קרה? כלום.... אנחנו משוחחים למה להיות חפויי ראש הנה החמאה מעופפת מרימה לך את הראש למעלה תזדקף כתום אתה נהדר אתה נשמה אתה אנושי מזל שבאת אלינו ואמגין - הוא הכי הכי אני לאמגין נאמנה עד סוף חיי זה נדר וזה לא סותר שני הגברים שלנו בפורום עכשיו הם איכותיים כמו מאה גברים איזה כיף לנו עם גברים כאלה.... הנה קחו שניכם פרחי בר שמותר לקטוף ממני....ננניח חרציות....

למעלה