סקר על מגן ראש של מיטה

טלוי

New member
סקר על מגן ראש של מיטה

אני רוצה לדעת על מתי אתן הורדתן את המגן ראשי למיטה של תינוקות שלכן. כי הורדתי את המגן ראש של ענת במיטה לפני יומים והיא בת שנה וחודש. אני לפעמים מרגישה שאני צריכה להשאיר עוד קצת....אך גם חושבת שעדיף להוריד אותו כבר אז רוצה לשמוע מה איתכן????

sharonisme

New member
למה להוריד? מה זה מפריע?

דווקא הקטנה שלי (גם בת שנה וחודש) כל הזמן מסתובבת בלילה והייתה פוגעת בסורגים אם לא היה את המגן

חני 105

New member
אני הורדתי את המגן מיטה כבר מגיל

8 חוד', בגלל שהוא היה משחק עם זה ונכרך סביבו וזה כבר היה מסוכן. חני

דידולי

New member
בדיוק קרה לי מקרה מגן ראש

נכנסתי לבדוק מה שלום הקטנה כי בימים האחרונים גילתה שגם במיטה אפשר להתהפך ולא רק על הפוך בסלון ואם זה תוך כדי שינה ואפשר להבהיל את אמא אז למה לא??! אז קודם כל זה מקפיץ לי את הלב שהיא ישנה על הבטן (אפילו עם בייבי סנס אני לא סומכת על זה) מצאתי אותה ישנה לרוחב המיטה בסוף על הבטן עם הראש לצד של המגן ראש והאף תקוע מתחת למגן ראש. אז בדיוק חשבתי אולי כדי להוריד את המגן ראש בכדי שיהיה לה אוויר אם המקרה יחזור וגם אם היא תקבל מכה קטנה מהסורגים אם היא ישנה על הבטן זה ישמור על העירנות שלה מקסימום תקום ותחזור לישון. (בת 7 חודשים)

פשושקית

New member
למה להוריד? גם הבן שלי בן שנה

ואוטוטו חודשים וישם עם מגן ראש....אם היא מזיעה אז אולי אפשר לפתוח מעט חלון בלילה או להלביש אותה קל יותר...

happy00

New member
סיבות להוריד את מגן הראש

כאשר הילד נעמד ומטפס על זה. כאשר הראש של הילד נצמד לזה מתוך שינה, וזה יכול לחסום לא את האויר. אם זה לא מתוח והילד יכול להסתבך עם זה.

אורניב

New member
הורדתי בגיל 4 חודשים

היו נצמדים למגן ראש עם האף ומפחיד, מכה הם לא מקבלים בטח לא מהגובה של המגן ראש.

ט י ז י

New member
הורדנו בגיל 8 חודשים

כי מגן ראש מסתיר להם ולכן קצת עוצר התפתחות. לא קרה כלום, הילד היה מאושר. עכשיו עם הילדה אני מראש קניתי נחש במקום מגן ראש רגיל וזה מצויין ולכן אני עוד לא יודעת עד מתי זה ישאר

mevav1

New member
לא הורדתי ולא ממהרת להוריד

בתי בת שנתיים ו4 וחצי חודשים ואוהבת לישון עם הראש צמוד למראשות המיטה ולכן אין לי מה למהר. מה גם שהיא אוהבת את המגן הזה.

../images/Emo207.gif איזה מגן ראש?

ישנם למיטב ידיעתי שניי סוגי מגן ראש: אחד רק לראש המיטה ואחד שמקיף את שלושת דפנות המיטה, אני צודקת? איזה מהם מומלץ?

hy79

New member
בן שנה וחודשים עדיים עם מגן

מה שעשתי בשביל שלא יסתבך איתו סרגתי חוטים עבים וחיברתי אותם טוב טוב למגן כך שהמגן לא יזוז. הוא ישן עם מגן של הלול כך הכיסוי גדול יותר

למעלה