סקר: עוצר קניות

foggy night

New member
סקר: עוצר קניות

1. האם קרה לכם פעם שהחלטתם שאתם לא קונים יותר מוצרים מסויימים (קוסמטיקה, בגדים, נעליים, תיקים...)? 2. אם כן - מה זה היה? 3. האם ולכמה זמן עמדתם בעוצר שלכם? אני שואלת מתוך סקרנות וגם כי אני צריכה קצת תמיכה - החלטתי להפסיק לרכוש מוצרי טיפוח לפנים עד שאסיים את מה שיש לי. ההחלטה שלי היא כמובן "החלטה חכמה" כי אם ייגמרו לי מי פנים אבל מכל השאר יהיה לי, אני אקנה רק מי פנים ואמשיך את העוצר לגבי שאר המוצרים... אני כן רואה סיבה להחזיק כמה סוגים של קרם פנים (קיץ, חורף, יום, לילה) אבל אין הצדקה לכמות שיש לי....

Fun Fair

New member
ברור....

אני עכשיו ב"עוצר כללי": לא קונה שום דבר, אלא אם אני חייבת. הגעתי למסקנה שיש לי הרבה יותר מדי מהכל- כמות בגדים שגם אם כל יום בכל עונה אחליף 2 אאוטפיטי- עדיין לא אספיק ללבוש הכל כמות איפור ש 3/4 ממנה פשוט לא מנוצלת (זה הזמן למסחר בקומונה
) קוסמטיקה- דווקא פה אני יחסית בסדר- אין לי יותר מדי עודפים יחסית (יש כמה דאודורנטים או קרמי גוף שלא סיימתי וקניתי חדשים), אבל מה שכן- גם לי יש קרם לחורף/לקיץ וכו' ואם הקרם הקבוע שלי במבצע (והוא בד"כ במבצע של 1+1 או 40%), אני קונה 2, כי זה מוצר שאני מחסלת מהר יחסית. בשורה התחתונה- בנוגע לקרמים- תמיד יש לי 1 רזרבה. כרגע אני מחזיקה כבר כמה חודשים ודי גאה בעצמי

GrimBoy

New member
כל הקניות שלי הן "בהתקפים"..

כן, כל מוצר כמו בגדים, קוסמטיקה, נעלים וכו מגיע אצלי בקבוצות. בגדים קונים בכמות, קוסמטיקה בכמות, נעלים בכמות. ההיתרונות: 1. אתה שומר על גיוון בקנייה, מודע למה שיש שכן אתה קונה אותו גם באותו זמן. 2. הוצאה כספית מבוקרת ומרוכזת יותר לתקופה תוך ידיעה שלאחריה אין נוספות. 3. ההתרגשות גדולה יותר.

למעלה