סקר עגלות

dganit1

New member
סקר עגלות

לפני כמה עמודים שאלתי אתכן על הזמנת לידה ומה נחוץ להכין בבית... אז אני שמחה להודעכן שדי סגרנו על הדברים הגדולים
אבל לגבי עגלה אני עדיין מתלבטת אשמח לשמוע מכן מה קניתן (גם אם בסוף יצא שלא השתמשתן בה כמתוכנן) ממה הייתן מרוצות וממה פחות אני עוד מתלבטת בן גראקו ובין הפג ונציה (נוטה לפסול בגלל הגלגלים הקטנים)
מצד שני בעלת אוטו מאוד קטן (פיאסטה) וצריכה להטלטל הרבה מצד שלישי אנחנו הולכים לחורף וחשוב שהעגלה תהיה אטומה ונוחה חוץ מזה ראינו עגלה של דר ביבי עם עגלים גדולים וידית מתהפכת ומגשיות במחיר מציאה של 600 ש"ח אבל לא מצאתי עליה המלצות אז אולי מכן תבוא העזרה אז סתם אשמח לדעת מה רכשתן

יערה+

New member
אני לא אהבתי את דר´ בייבי

חברה שלי קנתה, והיא מאד מאוכזבת, זו ממש סתם עגלה, בצ´יק היא מתפרקת ולא בכוונה

dganit1

New member
האמת שגם אני לא אהבתי

תעגלה הזו סתם עגלה בהחלט מגדיר אותה רק שהמחיר הנמוך הפליא אותי.... חברה שלי הצהירה כי היא מסתדרת נהדר עם עגלת ביבי טק ...אני עוד לא ראיתי כזו אבל אולי מישהו מכיר???? אני מתקילה אותכם בשמות של סוגים תאמינו לי גם לי זה חדש.... [: איזו עגלה רכשת בסוף יערה?

יערה+

New member
קניתי עגלת ספורט - 3 גלגלים באמסטרד

באמסטרדם. אם לא הייתי קונה אותה הייתי קונה את האינגלזינה, כי היא התאימה לצרכים שלי - גלגלים גדולים, ומושב מתהפך. המחיר אמנם יקר, אבל הייתי מוציאה את הסכום הזה.

אנחנו קנינו גראקו

אני לא הייתי מרוצה, ובסוף כמעט לא השתמשתי בה. ילדתי בסוף דצמבר, היינו הרבה במנשא, וכגלי היתה בת שבעה חודשים עברנו לטיולון קל וכיפי. הגרקו היתה לי ענקית, מסורבלת, והכי הפריע לי שהיא לא נשכבה 180 מעלות.

inbale

New member
גראקו סיטי ספורט

עגלה מדהימההההה!!!!! קלה , נוחה מתקפלת בקלות ותכנס לכם לבאג´ בקלות. אני אישית ממליצה עליה.

אלה_ה

New member
אנחנו היינו מאוד מרוצים מפג ונציה

התינוק ממש גר בה בחודשיים הראשונים. הוא ישן בה בנוחות ורק בלילה עבר לעריסה. לא הרגשתי כל בעיה עם הגלגלים. להפך-היה קל לנווט. ואני מציעה שתשאלי גם בפורום להיות הורים . אולי עוד הורים בעלי נסיון יוכלו ליעץ.

dganit1

New member
תודה על התשובות

בינתיים הייתי בעוד ועוד חנויות וזה מדהים איך שבכל חנות יש מבחר אחר אשמח לשמוע עוד דעות אם יש לכן מה להוסיף ואנסה לשאול גם בפורום שהצעת

אורנה70

New member
עגלות

הי דגנית תנסי לבקר ברבקט ברמת השרון המנהל שם הוא ממש דוקטור לעגלות אורנה

למעלה