סקר עבודה

FunkyGirL

New member
סקר עבודה

האם אתם עובדים/תעבדו בחופש? אם כן במה והאם אתם יכולים לסדר לי גם עבודה(חח) אם לא למה !? אני אעבוד אולי קצת בביביסיטר ויוריד כלבים(= אני מחפשת עבודה קבועה

יודעים, אף פעם לא הבנתי את אלו

שמשלמים לאנשים כדי שיורידו את הכלבים שלהם למטה. זה נראה לי ממש כיף ללכת עם הכלב שלך לטיול (הלוואי שהיה לי כלב) אז בשביל מה? מילא אנשים זקנים שלא יכולים לזוז מטר.. אבל זה כזה כיף!!! למה??

FunkyGirL

New member
יש סיבות

כן בטח זה דיי נמאס לרדת עם כלב 3 פעמים ביום כל יום ..אולי בהתחלה זה כיף אבל זה נמאס BELIVE ME

LonLey GiRl

New member
היו לי 5 כלבים

תאמיני לי שזה שווה שמישהו יוריד לך את הכלב לי ה-י-ו 5 כלבים ואת כולם ההורים שלי מסרו כי לא ירדתי איתם הרבה ושמתרגלים זה כבר מעצבן מאוד

למי שאין כלב

לא יודע איזה מעצבן זה לרדת עם הכלב שלוש או ארבע פעמים ביום. כן, בהתחלה שמקבלים את הכלב זה דיי כיף לרדת איתו אבל אחר כך זה מה זה נמאס.........

חיפiשית

New member
אנשים עצלנים..

אפשר להרוויח מלא כסף מהורדת כלבים.. אם היו מציעים לי הייתי עושה חברת הורדות כלבים..חחח אפילו שאני לא ממאאששש מחבבת את היצורים האלה..
חח רואים שאני במצב קשה.. אני צריכה לעשות איזה סיבוב חיפוש עבודה..למרות שלא נראה לי שאני ימצא או משהו בסיגנון..נקווה לטוף..

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif סקר מדהיםםםםם../images/Emo70.gif

ממ.. כן, אני עובדת בחופש.. בייביסיטר משבע בבוקר עד חמש בערב..
למען האמת, אני עובדת כבר שלוש שנים... ואני מתה על זה

חיפiשית

New member
איזה כייפי לך..

יואו גם אני רוצה... בעיקרון יש לי כל יום רביעי אבל זה קצת שעות ואני לא מקבלת המון :(

HoNeY14

New member
אני אעבוד...../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

בדואר ואולי בלונה פארק{יש לי קשרים
} בייביסיטר יצא לי מכל החורים
{כן אני אחות בכורה ל-3 אחיות
}

LadySpeedStick

New member
אני אהיה מדריכה בקייטנה

בחולון במשך חודש ומרווחיה מינימום לשעה.

קוסמה

New member
המפ...

אני אעבוד בבית מלון
סורי, אני לא יכולה לסדר לך עבודה

AnGeL DoLlY

New member
אני עכשיו בעבודה... ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

אני עובדת אצל ההורים שלי במפעל בכל מיני דברים... אבל הדבר העיקרי הוא שאני צריכה לייצר פסלי חול כאלה שנקראים גרעינים
אבל עזבו אתם לא תבינו...
עכשיו העובדים אוכלים ארוחת בוקר ואני קצת על המחשב... ואני יכולה להרוויח 400 ש"ח לשבוע
טוב הכל בשביל הכסף... חחחחח

מגניבבבב... ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אני אקפץ לי לעבודה בשעה אחת בצהרים.. [
]
לייצר פסלי חול? את מפסלת?!

למעלה