סקר\סתם שאלה...

MooN aka asdfgh

New member
סקר\סתם שאלה...

מה עדיף: מיני דיסק, נגן אמ.פי 3, או דיסקמן שקורא אמ.פי 3??? כל מי שכותב תשובה נא לנמק...

הכי טוב, לדעתי.

לקרוא דיסקמן איכותי ועם טווח ווליום טוב ואנטי-שוק חזק, אבל שלא קורה אמפי שלוש, ואוזניות איכותיות (לא אלה שבאות עם הדיסקמן) או אפילו שני זוגות. זה הרבה פחות יקר, ואמפי שלוש בדיסקמן זה די מיותר, ממילא יש את המחשב, שאת יכולה פשוט לחבר אליו את האוזניות. אם את לא רוצה להחליף כל פעם, אז פשוט תקני שני זוגות. האוזניות שאני משתמש זה Vivanco Bass Wooper (SR 110( ולדעתי הן פשוט מעולות, רק שצריך לקנות גם פלאג (שעולה 5-10 שקל) כדי שיתחבר לדיסקמן\מחשב, כי זה אוזניות לסטריאו. תהני!

MooN aka asdfgh

New member
דבר ראשון, אתה!!!

כ"כ קשה לקרוא בחתימה "אני דווקא מאד אוהב תימנים!"??? דבר שני, המחשב הוא לא דבר נייד, בגלל זה דיסקמן עם אמ.פי 3 זה טוב... אתה לא יכול להגיד שאמ.פי 3 אפשר לשמוע במחשב כי אנחנו מדברים פה רק עד דברים ניידים...

@יעל@

New member
בטח שדיסקמן שקורא MP3

זה הדבר הכי נוח שקיים..... מה יעזור נגן MP3 לבד?????

MooN aka asdfgh

New member
דבר ראשון,

נגן אמ.פי 3 הרבה יותר קומפקטי ממנו, וגם לא צריל לסחוב דיסקים ועניינים. מצד שני, מה עם המיני-דיסק???

@יעל@

New member
בקשר לדיסק מן:

אתה יכול לצרוב דיסק בפומט MP3 שמכיל כ 170 שירים פלוס מינוס..... בקשר למיני דיסק: זה יקר....

Johnny the Doe

New member
כמה דברים

אמנם נגן mp3 הוא הרבה יותר קומפקטי אבל הוא בא עם מקסימום זיכרון של 64 מגה, מה שאומר שאתה חייב להשיג הרחבה וסה"כ זה יכול לעלות הון תועפות. לעומת זאת דיסקמן Mp3, למרות שהוא מסורבל, ניתן להשיג ב-netaction ב-300-400 ש"ח, ועוד מודלים טובים יחסית. לגבי המיני-דיסק - חבר שלי שהוא מבין גדול באודיו אמר לי שהאיכות שלו היא על הפנים אבל זה תלוי כמה אנין טעם אתה.

MooN aka asdfgh

New member
האיכות של מיני דיסק היא מעולה!

לאחי יש מיני-דיסק ויש לו איכות שמיעה מעולה!!!

Johnny the Doe

New member
שוב, כנראה זה עניין של רגישות האוזן

בכל מקרה זה לא כדאי מבחינת מקום כי דיסקמן MP3 יכול להכיל 170 שירים. הבעיה היחידה היא הגודל שלו.

MooN aka asdfgh

New member
זה לא עניין של רגישות האוזן...

למיני-דיסק יש איכות לא פחות טובה משל דיסקמן בהקלטה רגילה! בהקלטה כפול 4 יש לו איכות שאפשר להשוות אותה לאיכות שלל אמ.פי 3 שגם זו איכות טובה מאד. יש עוד עניין, שדיסקים של מיני דיסק הם מאד יקרים...

Yuvalkosh

New member
ממ לי יש מיני דיסק ואני דווקא מרוצה

נכנסים בו איזה 40 שירים באיכות הכי טובה אבל לא יוצא לי הרבה לשמוע בו.

yaron4all

New member
מינידיסק רולז../images/Emo70.gif

זעיר, מדיה זולה, ואיכות פיצוצית

האמת היא שאני...

טוב אז ככה- לא היה לי נושא מעניין אז זה מה שרשמתי למעלה. ו... לי יש מיני-דיסק ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הדיסקים שלו לא יקרים כל-כך- אתה יודע למה?! כי אתה יכול לקנות בהתחלה 5 דיסקים בתוך קופסא מיוחדת וזה יעלה לך בסביבות ה-50 שקל במקום מעולה שאני מכירה! למיני דיסק יש אופציה מאוד יפה שהיא: להקליט במהירות איטית וככה נכנסים לך ארבעה CD ב-MD אחד!! שזה הדבר הכי מעולה שיש. וחוץ מזה כל דיסק של MD ניתן להקלטה על ועל ועל וכ´ו. כלומר, אתה תמיד יכול להחליף שדיסק כלשהו נמאס עליך. לפי דעתי תלך על מיני-דיסק. יש עיסקאות שתצא זול ויש כאלה שתצא ביוקר. העניין הוא: האיכות, הנשיאה, הכובד, האופציות הבלתי פוסקות וכל מה שתמצא לנכון! לך על מיני דיסק, לך על מיני דיסק... חבריקו
ולזאתי שכתבתה מעליי- את יכולה לחסוך לעצמך עוד דיסקים לסחיבה ופשוט להקליט יותר על דיסק, לדוגמא: לקחתי את כל הדיסקים של RHCP והקלטתי אותם על מיני דיסק אחד וזה הכי ט-עים בעולם!

למעלה