מה שמזכיר לי שאתה, פושטק שכמוך,
עוד לא הצבעת!!! ואתה עוד מזכיר לאחרים... בכל אופן אופיר- הניקי זה טקס פרסים כזה שאנחנו רוצים לעשות על הסרטים של ניקול וזה כולל כל מיני קטגוריות ועכשיו אנחנו עוד בשלבים של המועמדים- כל אחד בוחר 5 סרטים (או דמויות, זוגות, נשיקות וכ"ו, תלוי בקטגוריה) שהיו הכי טובים בכל קטגוריה ואז אנחנו מחשבים מי יהיו המועמדים ומתוכם בוחרים את המנצח בכל קטגוריה... לערן מצביעים בכמעט כל הקטגוריות ואצלי מצביעים לגבי הציטוטים- עשיתי רשימה של כמה ציטוטים מסרטים של ניקול (אני יודעת שמאוד ייתכן שאחד הציטוטים האהובים עלייך דווקא לא יהיה ברשימה, אבל אין מה לעשות כי ניסיתי לעבור סרט סרט ולכתוב מה שזכור לי ומה שיש ב-imdb שחשבתי שאנשים יצביעו... חוץ מזה שעוד פרט קטן- אלה רק ציטוטים של ניקול עצמה, כלומר שהדמויות שהיא מגלמת אומרות, ככה שגם אם הכי אהבת משהו שרובי/ אינמן/ קלריסה ווהן/ לורה בראון/ כריסטיאן/ באטמן וכ"ו אמרו, הציטוטים האלה לא נכללים..). והנה הקובץ של הציטוטים- שלח לי בפרטי את המספרים של הציטוטים שבחרת ואני אוסיף אותם... ויאללה להריץ כבר את הרעיון הזה כי זה תקוע מלא זמן! עדי וערן, יאללה לשלוח כבר כי אני לא הולכת להמשיך לשלוח לכם הודעות כל כמה זמן, ואופיר תשלח כשיהיה לך זמן וכוח לבחור 5 ציטוטים (כי אני יודעת שזה קשה).