סקר סרטים

Lancelot99

New member
סקר סרטים

איזה סרט של ניקול הכי הכי אהבתם? (לאו דווקא את הדמות שלה אלא את הסרט כולו בסה"כ). ישנים וחדשים אני בוחר ב"האחרים"
סרט מדהים עם רעיון ענק וסוף מפתיע מאוד!

ערן1987

New member
מה שמזכיר לי את "הניקי"

שאני צריך לעבוד עליו.. אני אכתוב לך בקרוב פרטים על זה(אם שירה לא תכתוב לפניי
)ואת הקטגוריות וכו'

shiray

New member
מה שמזכיר לי שאתה, פושטק שכמוך,

עוד לא הצבעת!!! ואתה עוד מזכיר לאחרים... בכל אופן אופיר- הניקי זה טקס פרסים כזה שאנחנו רוצים לעשות על הסרטים של ניקול וזה כולל כל מיני קטגוריות ועכשיו אנחנו עוד בשלבים של המועמדים- כל אחד בוחר 5 סרטים (או דמויות, זוגות, נשיקות וכ"ו, תלוי בקטגוריה) שהיו הכי טובים בכל קטגוריה ואז אנחנו מחשבים מי יהיו המועמדים ומתוכם בוחרים את המנצח בכל קטגוריה... לערן מצביעים בכמעט כל הקטגוריות ואצלי מצביעים לגבי הציטוטים- עשיתי רשימה של כמה ציטוטים מסרטים של ניקול (אני יודעת שמאוד ייתכן שאחד הציטוטים האהובים עלייך דווקא לא יהיה ברשימה, אבל אין מה לעשות כי ניסיתי לעבור סרט סרט ולכתוב מה שזכור לי ומה שיש ב-imdb שחשבתי שאנשים יצביעו... חוץ מזה שעוד פרט קטן- אלה רק ציטוטים של ניקול עצמה, כלומר שהדמויות שהיא מגלמת אומרות, ככה שגם אם הכי אהבת משהו שרובי/ אינמן/ קלריסה ווהן/ לורה בראון/ כריסטיאן/ באטמן וכ"ו אמרו, הציטוטים האלה לא נכללים..). והנה הקובץ של הציטוטים- שלח לי בפרטי את המספרים של הציטוטים שבחרת ואני אוסיף אותם... ויאללה להריץ כבר את הרעיון הזה כי זה תקוע מלא זמן! עדי וערן, יאללה לשלוח כבר כי אני לא הולכת להמשיך לשלוח לכם הודעות כל כמה זמן, ואופיר תשלח כשיהיה לך זמן וכוח לבחור 5 ציטוטים (כי אני יודעת שזה קשה).

ערן1987

New member
זהו תאו הקולי של ערן

ערן לא נמצא כאן כרגע,חוגג את יום העצמאות.. הפי אינדפנדס דיי!

shiray

New member
בבקשה:

חיפשתי בהודעות שלי את ההודעה ששלחתי לערן עם הבחירות אז הנה הקטגוריות: 1)הסרט הטוב ביותר בו ניקול השתתפה 2)התלבושות הטובות ביותר בו ניקול השתתפה 3)השיר הטוב ביותר אותו שרה ניקול 4)הסרט בו ניקול הכי יפה 5)השחקן ששיחק הכי טוב בסרט בו ניקול השתתפה 6)השחקנית ששיחקה הכי טוב בסרט בו ניקול השתתפה 7)הנשיקה הטובה ביותר 8)הבימוי הטוב ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 9)האיפור הטוב ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 10)העריכה הטובה ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 11)ההופעה הטובה ביותר שנתנה ניקול בסרט 12) ההופעה הגרועה ביותר של ניקול 13)הסרט הגרוע ביותר בו ניקול השתתפה 15)הכימיה הטובה ביותר בין ניקול לשחקנית/שחקנית בסרט בו השתתפה וכמו שאתה רואה קטגוריה 14 חסרה בגלל שכנראה לא בחרתי בה... בעצם אם אני לא טועה זה באיזה סרט ניקול הכי מושכת, אני פשוט אמרתי שזה בשבילי כמו איפה היא הכי יפה...

shiray

New member
ערן מאוד מתעצל

אפילו להצביע אצלי אין לו כוח.... פשוט תכנס ל-imdb, שתהיה לך רשימה מסודרת של כל הסרטים של ניקול מול העיניים (כי תמיד בסוף שוכחים איזה סרט...) ותבחר...

Lancelot99

New member
אבל... אבל אבל

אנילא זוכר את כל הנשיקות שלה ... ומה היא לבשה (או לא לבשה
)

shiray

New member
חחח אז תכתוב את אלה שאתה זוכר

אם הן אלה שנחרטו לך בזכרון כנראה שיש סיבה... או שתעבור סרט סרט ותנסה להיזכר בכל סרט מה אהבת...

ערן1987

New member
לערן יש חום ביום העצמאות

כנראה שערן אכל משהו מקולקל.. לא נורא,לערן יהיה בטלוויזיה את XXX(סוטים! תודו שעל זה חשבתם!)ו"כנפיים שבורות" ומאוחר יותר את "ואת אמא שלך גם".. אבל חברים של ערן מתקשרים לאחל לו חג שמח

shiray

New member
שירה תקועה בבית ביום העצמאות

כי לשירה עדיין אין רשיון וכי לשירה יש סבא וסבתא שבאו אליה ואז עוד דודים שבאו אליה והייתה לי במה מול הבית וזיקוקים על הבית שעשו שרפות קטנות ליד כל המכוניות החונות והיה מפחיד... ועכשיו שירה לבד בבית כי אח שלה הלך לו למופע של שלום אסייג, ההורים הלכו להם לאיזו מסיבה ושירה פה מתלבטת מה עדיף לעזות- לראות סרט של המורה שלה כדי להבין שזה טוב שהמורה לא אוהבת את הסרט של שירה (כי לביים המורה לא ממש יודעת) או לראות איזה סרט נורמלי בדיוידי (הבעיה היא שמרוב שיש לשירה מליון סרטים אין לה מושג מה לבחור ואז היא לא בוחרת כלום). סורי הייתי חייבת להמשיך עם הקטע של גוף שלישי, זה היה נדרש.

ערן1987

New member
מה שירה עשתה בסוף?

ערן,למשל,ראה את "כנפיים שבורות" אחרי שראה 5 דק' מ-XXX וויתר.. ערן חושב שזה סרט נחמד וקצת צפוי ושכמו "חתונה מאוחרת" שהיה הזוכה הגדול באוסקר הישראלי כשזה והיה אכזבה,גם הסרט הזה הוא בשבילו.. מה שאומר שלערן אין ציפיות כלפי "האסונות של נינה"

shiray

New member
שירה ראתה את איש נפלא שלי

ושירה אהבה את כנפיים שבורות!!!

Padme Amidala

New member
אני ראיתי עם חברה עם יוסי וג'אגר...

סרט מעולה
למרות שללכת על המים יותר טוב...

למעלה