סקר סרטים

shiray

New member
חחח שמחה ששעשעתי אותך....

פושטק זו אחלה מלה. בואנה את קולטת היום אני ודרור בעריכה ואז אנחנו באים לדגום עוד איזה שוט (להעביר מהקלטת למחשב) וזה היה איזה שוט שאני צילמתי (כל אחד מהצוות צילם נסיון של זה ובסוף בחרנו את ההכי פחות בעייתי) ובאחד הטייקים שלי פתאום התחילה להיות בעיה בתמונה (צמצם לא מכוון אבל זה בטח לא אומר לך כלום) ואז שומעים אותי חלש ברקע אומרת "אוי ווי זמיר"...

shiray

New member
שאלה ממש ממש קשה!

די בגלל שכל סרט של ניקול הוא כ"כ שונה, אז מאוד קשה להשוות ביניהם. אני כבר המון זמן מתלבטת איזה סרט אני יותר אוהבת- מולאן רוז', השעות, דוגוויל או קולד מאונטיין וזה פשוט בלתי אפשר לבחור... מולאן רוז' זה הסרט שהכי מצליח להרחיק אותי מהכל, השעות זה הסר היחיד אי פעם שראיתי 3 פעמים בקולנוע וכל פעם שראיתי גיליתי מלא דברים חדשים בו, דוגוויל זה הסרט שאני הכי יכולה פשוט לנסות לנתח אותו וכל פעםלהגיע לניתוח שונה לגמרי, וקולד מאונטיין זה הסרט שאני הכי אוהבת לדקלם והכי נזכרת בסצנות ממנו...

Padme Amidala

New member
לפי דעתי..

"השעות". למרות שהיו לה הרבה סרטים מעולים, הסרט הזה פשוט כביר. הצילום, העריכה, המשחק של כולם, המוזיקה, ההפתעה שבסוף... פשוט אחד הסרטים המדהימים ביותר שיצא לי לראות. בזכטת הסרט הזה ממש התחלתי להעריץ אותה.

shiray

New member
זהו, שמבחינה קולנועית

השעות זה אחד הסרטים הכי עמוקים שיש ובאמת שכל צילום בו הוא הכי מתוכנן ויש מאחוריו הכי הרבה מחשבה שרק אפשר! אם בפעם הראשונה שראיתי את הסרט התלהבתי מזה שרואים בהתחלה איך הנעל של וירג'ניה וולף נשמטת, אז בפעם השנייה הודהמתי מזה שכשלורה בראון באה למלון יש קלוז אפ על הנעליים שלה כשהיא מוציאה את הרגליים שלה מהן ושמה אותן על המיטה... פשוט כל דבר בסרט הזה בוצע על הצד הכי טוב שרק יכול היה להיות! אבל מבחינה עלילתית לדעתי דוגוויל עמוק יותר, וזו גם די המטרה של לארס- אצלו העיקר הוא העלילה ולא כל הבלאגן מסביב (מרות שלבמה השחורה יש אמירה מאוד רצינית...). בגלל זה אבל אני בדילמה מה אני יותר אוהבת- כי מבחינה קולנועית באמת שהשעות הוא ממש מושלם מבחינת מה שכל שוט יכול להעביר אבל מבחינה עלילתית אפשר לדון לגבי דוגוויל במשך שעות ולנתח אותו במליון דרכים...

Padme Amidala

New member
זה נכון...

וגם דוגוויל כביר מבחינה קולנועית. אבל השעות... אין עליו. פשוט סרט מדהים. אני בדיוק כמוך, הייתי בהלם מכל דבר קטן שם...

shiray

New member
ברור שגם בדוגוויל

אבל בדוגוויל זו הייתה יותר הצהרה, כמו בדוגמה 95. היו לא מעט שוטים מדהימים (בעיקר כשרואים את הכל מלמעלה, זה שרואים דרך הבד שמסתיר את גרייס במשאית וכ"ו) אבל השאר היו פשוט שוטים בהנדי (בלי חצובה) שזה מעולה לסרט ומעביר הרבה, אבל שוב- יותר מבחינת עלילה והצהרה של לארס ופשוט תכנונים של לפני... אני כמעט משוכנעת שלא הייתה להם floor plan (ציורים של הלוקיישן מלמעלה ואז מסנים בכל שוט בדיוק איפה תעמוד המצלמה, לאט היא תכוון, איפה הפנסים והכל), שהשקיעו פחות מחשבה לגבי שוטים מדהימים, ורוב הרעיונות צצו כבר בתסריט ולא עם הצלם. שזה בסדר- אבל מראה שבאמת רוב הסרט הוא העלילה ופשוט מה שמשרת את העלילה לגמרי ופחות שוטים מרומזים (יש מספיק רמזים בכל העלילה עצמה) כמו שהיו בהשעות. אבל שניהם סרטים ענקיים, על זה אין בכלל ויכוח.

N i c o l e

New member
כמובן שהסרט-

מולין רוז' יש ספק בכלל? (למי שיש ספק שיסתכל בחתימה!!)

shiray

New member
חחח הגיע הזמן

עכשיו רק תקחי כבר את השעות ודוגוויל! ולפי האייקון אני מניחה שהיית קצת בשוק מהסרט...

אני אקח אותם../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

ולא הייתי בשוק מהסרט.. הייתי בשוק שסופסוף ראיתי אותו
חחח... אחלה סרט

למעלה