סקר !!! סקר !!!

daa21

New member
סקר !!! סקר !!!

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? 3. מהו השיר המעוס עליכן ? 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ? 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? 9 . גיל 10. ישוב 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? 13 . משחק אהוב בילדות 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ? 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ? 19 . למה את מכורה ? 20 . למה את עצבנית ? 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? 23 . ניסית סמים ? 24. יאלה תנוחי ......

allan2

New member
מעולה...

לפי הסמים אפשר לדעת מי האישה עשירה.. יודעת להנות... אוהבת גוד טיים או סתם... אחת זרוקה שלא אכפ לה כלום

אוהבת21

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ?
לא עשיתי משהו מיוחד 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ?
של מאיה ועופר 3. מהו השיר המעוס עליכן ?
אין שיר כזה 4. מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?
וואיי היו הרבה יציאות כאלה שאין מצב שאני ישכח 5. מהו הבילוי המעודף עליכן ?
מסיבות 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון
רשפון 7. איזה ליין חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?
בווקס 8. מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?
אמוושיין, נתנזון בקיצור אני עם מסיבות בחיפה סיימתי 9. גיל
22 10. ישוב
קריות 11. אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ?
קונה אוטו, בית+גינה+כלב חחחחח ועוד כמה דברים 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ?
לא זה ולא זה 13. משחק אהוב בילדות
מחבואים, שבע אבנים, יש עוד מלא משחקים 14. מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצטערת עליו ?
אין כזה דבר 15. את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ?
הייתי אומרת - אופק אני אוהבת אותך
16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ?
הייתי אומרת למי שאיתי במסעדה "נו באמת מה את לא יכולה לשלוט זה ממש לא מכובד" 17. יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ?
סוד 19. למה את מכורה ?
מאמי תגלי להם למה אני מכורה
20. למה את עצבנית ?
כי מעצבנים אותי 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ?
ידיעות אחרונות - את הכותרת את הספורט ו 24שעות (פותרת את הסודוקו) ופנאי פלוס 23. ניסית סמים ?
כן לספורט לא לסמים

סקר על הבוווווווקר...

הסטלווות באילת! 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ?
במחשב...עופר ניסים מעורב 3. מהו השיר המעוס עליכן?
ממ..לא דע 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת?
מממ..חחח יש המון..מאיפה להתחייייל?!.. 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן?
לדפוק כמה ראשים..ואחורי זה בלאאאאאאאאאגן 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון
חחח ברור מינרווה 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?מה?! 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?
מממ..לא ניראה לי יש כזה.. 9 . גיל
16 וחצי 10. ישוב
ת"א 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום
הונדה סיבייייק שחורה+כל התוספווות..ואחרי זה סוד לא מגלה!! 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות
לפי מצבי רוח שלי.. 13 . משחק אהוב בילדות
ללקק בולים ולקחת סוכריות מזרים..אללה סאטלוווווות 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו?
שדרכתי על ג'וק.. 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים
הנה הבוצ'ון וייאלה בלאגן!! 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך?
לא רואה אפחד בעיניים...שיחנקו מצידייי 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך?
ר-ו-ו-ק! הכי טוווב.. 19 . למה את מכורה?
סמים?! חחחח סתם.. לקולהההה!! 20 . למה את עצבנית?
חח מי עצבני?! ני בנאדם רגוע.. 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות?
פלייבוי.. 23 . ניסית סמים?
ניראה לכם? מכתבים ששלחתי את לא התיחסת...דעי לך נסחפתי שראיתי אותך.. מול חלון ביתך..עוד מחכההה...הגשם מכה אותך לא רואה.. כמה זמן יעבור עד שתביני אותי?!... השיר מוקדש לך מנישמתי.. אינעעעעעעל..איזה שירררררררררררררררררררררררר ייאלה אחללללללללה בוקר אנשיייייםם...

בוקר טוב

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? ים עישונים ים עישונים ים עישונים 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? כלום 3. מהו השיר המעוס עליכן ? יש הרבה 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?אני יכולה לשכוח הכל 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? לשבת בבית ולעשות שאכטות לפנים 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון כלום!! 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? לא הבנתי.... 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? הבית? 9 . גיל 18 10. ישוב קטנצ'יק 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? לוקחת את את אישתי ליום פינוקים 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? לא אכפת לי 13 . משחק אהוב בילדות גומי? 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ? לא זוכרתתת 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? "זאת הפעם האחרונה שאתם רואים אותי" אבל זה 6! 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? יקרוץ להם עין 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ? כל מה שהיא תירצה! 19 . למה את מכורה ? ניראה לי אליה 20 . למה את עצבנית ? בגללה 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? אין 23 . ניסית סמים ? איך לא? 24. יאלה תנוחי ......

עונההההההה!! ../images/Emo68.gif

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? נממ.. הפלגה ליוון 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? כרגע? שום דיסק! 3. מהו השיר המעוס עליכן ? לא חושבת שיש אחד כזה.. או שלפחות כרגע הוא לא עולה לי בראש 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ? אממ.. הכי היה בנאלי השנה. אין משהו ממש מיוחד.. לצערי 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? לנרגל עם חברים, לבלות בים או סתם לשבת עם מישהי מתוקה בבית וליראות סרט טוף 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון: לא הייתי באף אחד מהם עדיין 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? מה..? 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? אין אחד כזה. 9 . גיל : 17 10. ישוב : אזור חיפה 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? אלך ליתרום סכום נכבד לאנשים ניזקקים.. 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? אין לי העדפה ממש.. 13 . משחק אהוב בילדות : גומייייי!! 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ? אין אחד כזה. 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? "כולם לדעת: אני לסבית!" 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? אצחק חחחחחחח 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ? הפתעה! 19 . למה את מכורה ? סיגריות 20 . למה את עצבנית ? אני לא עצבנית 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? לא קוראת עיתונים בקביעות.. 23 . ניסית סמים ? כן 24. יאלה תנוחי ...... סבבה! אני עייפה..

איףףףף

ישבתי במדרגות של איכילוב עם כולם חח 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ?
מטרופולין 3. מהו השיר המעוס עליכן ?
אחת מהפיקיות האלה שכל הזמן שמים אותה בגלגלצ! 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?
5.8 אימושיין בעעעעעעעעעעעעעעע 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ?
מסיבה, אלכוהול 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון
אם כבר נראה לי סאני 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?
8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?
אימושיין,בחיפה, הרב קותיאל חחחח בחיים אבל בחיים לא חוזרת למקום המזעזע הזה! 9 . גיל
20 10. ישוב
פ"ת אפשר להגיד חח 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ?
יקנה טוקמן ויגיד לסטלהה שתארוז מזוודות כי טסים לחו"ל לחופשה דחופה! 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ?
נשיות כאילו.. 13 . משחק אהוב בילדות
חח קלאס, ומחבואים 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ?
לא עושה דברים אכזריים. 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ?
קראו תהילים כל יום! 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ?
אופס
חחחחחח 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ?
קודם שתהיה לי בת זוג אחרי זה נדבר איך נפנק אותה 19 . למה את מכורה ?
לחיבוקים של מאמימותק 20 . למה את עצבנית ?
שצריך להסביר לה כל דבר כמו לילד מפגר חח 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ?
ידיעות 23 . ניסית סמים ?
עבר רחוק מאוד 24. יאלה תנוחי ......
עכשיו הולכת לדפוק שינה של חיי תודה.

../images/Emo3.gifמעלפתת שכמותייי../images/Emo3.gif

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? מממ...הרמות סאטלות קרחנות בלאגנים :) 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? חחח כרגיל: אם רק תתני לי כן אם רק תתני לי אני יראה לך עולמות אני יגשים לך חלומותתתתת" 3. מהו השיר המעוס עליכן ? "ולשם איש לא יתקרב" וכ'ו.... 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?המצעד ובטח אחד הרישפונים חח לא זוכרת 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ?עם כול האוחצ'ות מהשכונעעעע 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון : רישפוןןןןןןןןן 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?מחר בלילה...ועברית שפה נורא נורא יפה:) 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?מממ...הבית של פיסטוק..לא אהבתי תעיצוב שם 9 . גיל : נה נה בננה לא מגלה ולא מגלה חחח איזה באשלה אני 10. ישוב : בירת הנגבבבבבבבב--->ב"ש 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? ילך לרב 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ?בעיקרון בוצ'ות אבל מע רע בנשית שווה לפאניםם?חחח 13 . משחק אהוב בילדות: קאדוווהההה חחחחחחחח 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ?חחח עשיתי לאיזה אחת בושות של החיים...אבל בקטנה יעבור לגחבה 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? "הקדוש ברוך הואאא אנחנו אוהבים אותך" (אופסס יצא לי 6) 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ?opss i did it again חחחח 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ?שימדורהה יאנהה את העולם אני יביא לה 19 . למה את מכורה ?להרחות חחחחחחחחחחח סתם סתם ממממ....לחיים שלי אני מכורההה 20 . למה את עצבנית ? אני טיפוס רגוע ושליוו אינעל כוס של האטחק אני נראית לך עצבנית?!?!?!!? 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ?מעריב לילדיםםםם אויש תנוחו 23 . ניסית סמים ?בעעעע איכסעעעעעעע רק משלמוע אני נגעלתתת :) חעחעחע 24. יאלה תנוחי ...... לא חמודההה אני נחה מספיק תנוחי תנומי ואל תקומי :) בתודה מראש צוות ההנהלה עמר עמר נשמהה עמר עמר נשמהההההההה ואוווווווווווווווווווווו

עונה ../images/Emo99.gif

היו המון דברים... 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ?
משהו צרוב...מלא שירים 3. מהו השיר המעוס עליכן ?
לא ידועת 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?
אני לא ממש יוצאת למסיבות... 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ?
משהו שקט...ביתי..פחות מוחצן. 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון
רישפון 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?
לא הבנתי את השאלה.. 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?
יש כל מיני.. 9 . גיל -
18 וחצי 10. ישוב -
קיבוץ 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ?
מכניסה לבנק... 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ?
טום-בוי... ובכללי, אישתי! 13 . משחק אהוב בילדות
וואלה לא זוכרת.. 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ?
כותבים -מצטערת-..והיו לא מעט כאלו.. 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ?
"יערה- חכו ותראו...בקרוב." 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ?
אני אגיד...."איכס...מי המגעיל ששחרר.." 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ?
אני אחשוב על זה.. 19 . למה את מכורה ?
לסקס... לאהבה. 20 . למה את עצבנית ?
כי מעצבנים אותי... חחחח 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ?
פנאי פלוס 23 . ניסית סמים ?
כן 24. יאלה תנוחי ...... -
תנוחי את.

נו שיהיה

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ?הפעם האחרונה שחגגתי עם האקסית שלי את היום שלנו. 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ?אלאניס מוריסט/המכשפות 3. מהו השיר המאוס עליכן ?כוכב נולד לסוגיו 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ?רישפון עם ההופעה של עברי לידר 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ?תלוי במצב רוח 6. מינרווה / קארפה/ או רישפוןאני חושבת שאלכוהול חופשי עושה את ההבדל 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ?לא הייתי בשום ליין חדש 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ?לא יודעת 9 . גיל22 10. ישוב משתנה.. כרגע צפון עוד מעט דרום 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ?קונה כמה דירות ומשכירה 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ?גם וגם 13 . משחק אהוב בילדותאהבתי לטפס על עצים זה נחשב משחק? 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ?לא כדאי לדבר על זה 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ?אמבולנס..אני מתעלפת 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ?אממ.. כולם מפליצים לא?! 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ?תלוי מה הבת זוג אוהבת 19 . למה את מכורה ?אינטליגנציה 20 . למה את עצבנית ?אני מניחה שהגנים עושים את שלם 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ?מעריב או ידיעות מה שיש 23 . ניסית סמים ?כן 24. יאלה תנוחי ......

עונה... ואז לישון...

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? אממ... סיני באלגנים... 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? Missy Elliott 3. מהו השיר המעוס עליכן ? "מהלבבבב....." 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ? אממ... אני לא זוכרת הרבה מהמסיבות בזמן האחרון..... 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? ים... מינרווה.. 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון מינרווה 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? "ביקיני" 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? הבוקה איכזב 9 . גיל: 18 10. ישוב: הרצליה סיטי 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? דירה ואוטו.. השאר תורמת... 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? בדרך כלל נשיות 13 . משחק אהוב בילדות: לא יודעת 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ? לא יודעת 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ? רווקהה 19 . למה את מכורה ? לא מכורה לכלום.... 20 . למה את עצבנית ? כי הן מעצבנות אותי.. 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? 23 . ניסית סמים ? מה פתאום????? אני?? 24. יאלה תנוחי ...... יאללה הלכתי לישון

קספרוני

New member
עונה גם...

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? אילתתתתת היה סופנייי 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? כרגע אין.. 3. מהו השיר המעוס עליכן ? "תתנו לו צ'אנס" 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ? רישפון עם עברי 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? לשבת עם החברים לא משנה איפה, תמיד נהנים 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון-רישפון 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? אע? 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? מינרווה 9 . גיל: 17 10. ישוב : כ"ס 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? יקנה לי אוטו ואז לאמא אבא אח אחות דודה וכו'.. 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? האישה שלי הכי מועדפת 13 . משחק אהוב בילדות : מחבואים /3 מקלות 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצטערת עליו ? שהאמנתי בבנאדם הלא נכון 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? שאני אוהבת את האישה המושלמת שלי 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? חחח יגיד : "יאללה הכיסאות החורקים האלו" 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך? אל תדאגי בפינוקים אני ספצית 19 . למה את מכורה ? לסיגריות ולאהבה 20 . למה את עצבנית ? בדר"כ אני לא ואם כן אז כי ממש עיצבנו אותי 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? לא קוראת עיתון בקביעות 23 . ניסית סמים ? לא וגם לא תודה.. 24. יאלה תנוחי ...... תנוחי את ובדרך שתי גם מים קרים..

עניתי....

1. מה הדבר הכי מהנה שעשיתן באוגוסט ? הייתי בהתנתקות 2. איזה דיסק כרגע מושמע אצלכן במערכת ? יש לי MP3 3. מהו השיר המעוס עליכן ? תנו לו צ'אנס..איכ 4 . מהי המסיבה או היציאה שלא תשכחו השנה הזאת ? רישפון כלשו 5 . מהו הבילוי המעודף עליכן ? מסיבה, סנוקר, אלכוהול... 6. מינרווה / קארפה/ או רישפון ? רישפון 7 . איזה חדש של נשים הכי עשה לכן את זה ? איזה מה???? 8 . מה המקום שהכי אכזב אותכן ולא תחזרו ? או שתחזרו כי אין ברירה אחרת ? הקארפה..ולא חוזרים כי איכס שם... 9 . גיל ? 19 10. ישוב ? = עיר...ת"א... 11 .אם נותנים לך עכשיו מליון דולר מה הדבר הראשון שתעשי עם הסכום ? אפקיד בבנק(לכסות ת'מינוס) ואתרום לכל מיני אירגונים... ואתן לאמא ולאבא קצת... 12. מה הכי מועדף - בוצ'ות או נשיות ? באמצע... 13 . משחק אהוב בילדות ? תופסת 14 . מה הדבר הכי אכזרי שעשית ואת מצתערת עליו ? לא זכור לי משו כזה 15 . את בשידור חי בטלויזיה נותנים לך עמדה עם מיקרופון מהו הדבר שהכי היית רוצה להגיד לאומה בארבע מילים ? שיש לי פחד במה (מטורף)! 16. את יושבת במסעדה יוקרתית ושקטה פתאום יוצא לך ממש בלי כוונה נוד מה תעשי ואיך תגיבי לסובבים אותך ? לא הייתי נקלעת למצב כזה... 17 . יום האהבה קרב ובא איך תפנקי את בת זוגתך ? אין לי בת זוג=) 19 . למה את מכורה ? לכלום=) 20 . למה את עצבנית ? אני לא עצבנית אבל... 22. איזה עיתון את קוראת בקביעות ? לא קוראת עיתונים... 23 . ניסית סמים ? אה הא 24. יאלה תנוחי ...... זה בידיוק מה שאני הולכת לעשות....

למעלה