סקר סקר

סקר סקר../images/Emo41.gif

מה דעתכם על בליינד דייט?
אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב?
מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה?
האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין?
חצאית או מכנס?
משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה..
מי משלם?
על מה בחיים לא תתפשרו?
3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם?
יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו... יום טוב

redot

New member
טוב נו, אני אענה.

מה דעתכם על בליינד דייט? אם המשדך/ת אמין/ה אז אין שום בעייה עקרונית. אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? תלוי. בזרימה של הצד השני, כמה אלכוהול נשפך, מה התוכנית האומנותית וכו'. אבל בעיקרון אני באמצע לכיוון השקט/ביישן. מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? סורי על השטחיות אבל מראה זה הכי חשוב, במיוחד בהתחלה. אז אם היא לא נראית טוב, או שעירה יתר על המידה
אז אני אעבור למוד של בואי נגמור את זה יפה. מה עוד? אם היא סוג של פקצ"ע או סתם בנדם טיפש, זה גם ייגרום לי לגמור את זה מהר. האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? העניין היחיד שיצא מכזה דבר, הוא יזיזה או סטוץ. חצאית או מכנס? חצאית, ברור! משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה.. משו מביך? טוב אבל זה לא היה בבליינד דייט. יצאתי עם מישהי לפאב בת"א, ובאיזה שהוא שלב, הבאתי בטעות מכה לשולחן מלמטה עם הברך. הכוס בירה שלי התרוממה חצי מטר באוויר והתרסקה על השולחן.. אני נהייתי ירוק בערך. פדיחה. מי משלם? רצוי שהגבר לא? לא נראה לי כזה עקרוני. על מה בחיים לא תתפשרו? על מראה ועל אינטיליגנציה. 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? 1.אינטילגנציה שכלית/רגשית . 2. אופי זורם וקצת מופרע. 3. ישירות וכנות. יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו... פעם אמרתי שלא, עכשיו אני אומר שכן. אני מכיר אנשים שהכירו אנשים לקשר כזה או אחר. לא ידוע לי על מקרה של אהבה, או שידוע לי ואני לא זוכר כרגע.

שאלה

אתה ישר תפסול מישהי לקשר רציני אם היא תזרום איתך בערב הראשון? רק מנסה להבין ראש של גבר, כי אתם נורא מתאמצים להיראות ליברלים.. דרך אגב אני גם חושבת שצריך לקחת הכל לאט אבל לא אחליט מראש שהקשר לא יהיה רציני

redot

New member
"אפסול" זאת מילה קשה

תראי, מה שאני אומר עכשיו, לא בטוח בכלל שאני אגיד אחרי כמה בירות וכמה צ'ייסרים. אם היא תזרום איתי בערב הראשון אז זה מעיד עליה משהו, לא ככה? (בהנחה ואני לא כזה מיוחד כמו שאני מקווה
) בכל אופן, לא אמרתי שאני אפסול, אבל לא תמיד זה הרעיון הכי טוב. במיוחד אם יש ציפיות. אם זה הולך לכיוון סטוץ אז סבבה (ככה לדעתי בכל אופן).

סבבה

כנות זה חשוב יש לי ידידים שמנסים "להכניס למיטה" בחורה כבר מהערב הראשון,ממש משקיעים בזה מאמצים ואח"כ לא רואים אותה ממטר, אני אישית בחיים לא הייתי מגיעה למצב כזה אבל אם יש כימיה והבחור והבחורה מחליטים שסבבה אז למה לפסול לקשר רציני.. זה לא אומר שעם כל אחד היא מנסה ככה

redot

New member
תראי

כל הבנים (לפחות רובנו) מתנהגים כמו הידידים שלך, ככה אנחנו מתוכנתים. את לא היית מגיעה למצב כזה כי את בת (למרות שיש גם בנות כאלה, לא חסר). שוב, אני לא פוסל, אבל אני מגבש דעה מסויימת.

סופה10

New member
../images/Emo13.gif

מה דעתכם על בליינד דייט? אין לי בעיה עם זה תלוי מי המשדך ואם הוא מכיר אותי מספיק.... אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? כוכב אני לא אבל גם לא ביישנית תלוי בבן הזוג.... מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? ריח לא נעים(זה קרה) לא מטופח(שחורים) לבוש סמרטוטים...
האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? אין מצב אם זה ממש עכשיו הכרנו או שהתחלנו לצאת.... חצאית או מכנס? ברור מכנס...
משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה..- הוא רצה לנשק אותי והוא ממש אמר לי את זה אבל הוא היה לא נקי בפנים ודחיתי אותו! מי משלם? תלוי לי אין בעיה אבל תמיד הם מציעים את עצמם... על מה בחיים לא תתפשרו? גובה(אני 1.80 מתחת ל- 1.75 אין מצב...) 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? סבלני, אכפתי שיודע להקשיב. יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? אולי לא יודעת לא בונה על הנט תפתיעו אותי! מכירים סיפורים כאלה? כן בחורה אחת שפעם עבדתי איתה היא הייתה בת 28 ובעלה בן 40 (אני לא מסוגלת...)

עונה ../images/Emo13.gif

מה דעתכם על בליינד דייט? יכול להיתו מעניין.. אבל חייבת לדבר קודם עם הבחור אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? לא ביישנית אבל גם לא רועשת או מופרעת מדי מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? חיצונית- ריח, ציפורניים ארוכות ויש עוד..
ובאופי אם לא יהיו נושאי שיחה, אני חושבת שרושם ראשוני קובע את המשך הפגישה האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? ממש לא חצאית או מכנס? מכנס משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה.. לא קרה
מי משלם? חצי חצי על מה בחיים לא תתפשרו? על האושר שלי, אם אין כימיה טובה עדיף לחתוך 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? חכם, אכפתי, תקשורתי יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו... יום טוב שמעתי על זוגות שהכירו בנט לחלקם הצליח יותר וחלקם פחות.. זו עוד אפשרות להכיר

EastGirl83

New member
יאללה... עונה ../images/Emo9.gif

מה דעתכם על בליינד דייט? מצד אחד זה דבר הכי נוראי שיש... ומצד שני זה הדבר הכי מדהים, בגלל ההכנה, הציפיה והצחוקים והכייף.....
אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? אני יוזמת... אך כוכבת הערב...לא ממש... אבל בהחלט יוזמת...
מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? מה שדוחה אותי אצל בחור זה החוסר כנות, מסתיר ממני דברים והכי זה שחצנות וגאוות יתר...
האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? כן..
חצאית או מכנס? אוהבת גם וגם... תלוי בחשק של אותו רגע
משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה.. מממ... לא קרה (תודה לאל
)
מי משלם? בפגישה הראשונה, גם בבליינד דייט, תמיד יצא לי שהוא שילם...
על מה בחיים לא תתפשרו? בחיים לא אשלול מעצמי דברים שעושים לי טוב בשביל מישהו...
3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? אופטימי, בעל ראש פתוח ולא פחדן
יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? כן! יש סיכוי וגם אני יודעת אישית שהכרתי את האקס שלי באמצעות האינטרנט....

extream

New member
טוב גם אני

מה דעתכם על בליינד דייט? יצא לי רק פעמיים או שלוש מביך מאוד ולא ממש זרמתי (אני כניראה לא הבחור עם הלשון החדה שכובש מיד) אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? בישן ושקט על גבול משדר הסנוביות אני גם לא קולט רמזים ממש טוב אז רוב הבחורות שנפלתי בחיקן פשוט גררו אותי אבל מצד שני לא כל מי שתנסה אני אזרום מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? חוסר טיפוח וולגריות (ארסיות אין מצב) האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? לילה כן בכיף סקס אין מצב מה יש שתחכה קצת אם המטרה סקס ולברוח אז שתברח לפני חצאית או מכנס? חצאית לרוב תופש כמובן תלוי בגוף גם מכנס הולך עדיף כלום משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה.. מ..... הסעתי אותה הביתה ואיבדתי את הדרך מי משלם? תלוי לפי זרימה לא נראה לי שאתן שישלמו עלי בפגישה ראשונה משהו דפוק של גברים על מה בחיים לא תתפשרו? הזכות לחופש 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? ואוו יוצאים לי ניגודים מטורפים מופרעת אבל עם חן שקטה אבל לא שותקת (וקצת שיטחיות חייב) שיהיה בשר!!! שלדים אני מעביר הלאה ואם זו לא תכונה אז חריצות אני מעריץ יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו...כן אמנם מאז הבלינד דייט ועד הקשר לקח לי מעל חצי שנה עד שקרה משהו אבל היה כמה שנים טובות כשאני קורא את זה אני נשמע לי מה זה מיושן אאוצ'

extream

New member
דרך אגב בנות לגבי תשלום

מה אתן חושבות על זה??? מתחלקים חצי חצי ? כל אחד על שלו? שהוא ישלם? אני אשלם? זה ישנה את הרושם שלכן עליו? טוב אולי זה כבר נושא לסקר בפני עצמו

בנוגע לתשלום

זה בסדר שזה יהיה חצי חצי, זה גרוע אם כל אחד משלם על שלו זה מראה על קמצנות מסויימת. ואין לי בעיה שהוא ישלם.....חחחח

עכשיו תורי

מה דעתכם על בליינד דייט? בליינד- לא בשבילי. דייט- למה לא? אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב? אם אני מרגישה חופשי עם האדם אני חופשיה אם לא אני מזה ביישנית מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה? חוסר טאקט, חוסר חוש הומר רציני, קמצנות מופרזת... האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? פגישה ראשונה? לא.! חצאית או מכנס? בדרך כלל מכנס... משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה.. שכחתי את שמו.... מי משלם? לא יצא לי ששילמתי אבל חצי חצי זו אופציה על מה בחיים לא תתפשרו? שאלה טובה. על החיים שלי. 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם? יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו... מכירה את אייל ואפרת, סיפור אהבה.... אני לא חושבת שאמצא מישהו דרך הנט סורי.

gilad269

New member
עונה

מה דעתכם על בליינד דייט?זה יכול להיות מענין,אבל עדיף קודם לדבר אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב?אולי ישמע מוזר אבל כן אני ביישן מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה?אם ידברו בטלפון במהלך הפגישה האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין? בפעם ראשונה לא נראה לי חצאית או מכנס? משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה..זה ארוך,אבל הקיצור סידרו לי בליינד דייט וקבענו במקרה בתחנה של מכבי אש כי זה היה קרוב לה,והדייט היה קסטרופה ובסוף טעיתי בדרך הביתה והמשטרה הראתה לי תדרך יציאה הביתה מי משלם?אני על מה בחיים לא תתפשרו?אני אדם מאוד פשרן.אולי אם לא תשקיע בעצמה ותבוא באופן זרוק.לא מוצא הרבה סיבות להתפשר בפעם ראשונה 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם?חריצות,כנות,יופי יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה?בטח שיש סיכוי,ותמיד אתה שומע על סיפורים כאלה.סיכוי תמיד יש,תלוי מול מי אתה נופל ומה מידת ההשקעה של 2 הצדדים

תשובות

מה דעתכם על בליינד דייט?
לא מתה על הרעיון, אבל כשזורם אז זורם... אתם ביישנים ושקטים או יוזמים וכוכבי הערב?
אני די שקטה. זו לא ביישנות, זו פשוט אני. מה יידחה אתכם אצל הבחור/ה?
שמוש בשפה לא יפה, צורת אכילה לא יפה, התנהגות לא מנומסת או חצופה ולא מכובדת. האם תסיכמו להישאר ללילה במידה ויהיה עניין?
לא בעד, אבל הכל אפשרי חצאית או מכנס?
חצאיות זה לא אני משהו מביך שקרה לכם בפגישה ראשונה..
לא זכור לי מי משלם?
אני אציע, אבל נראה לי נחמד שזה יבוא ממנו בפעם הראשונה על מה בחיים לא תתפשרו?
על הרבה דברים 3 תכונות של הבחור/ה האידיאלי עבורכם?
חכם. בן אדם. אמיתי יש סיכוי למצוא אהבה דרך הנט? מכירים סיפורים כאלה? שתפו...
בהחלט יש סכוי

למעלה