סקר סקר

ש חף

New member
סקר סקר ../images/Emo35.gif

כשמישהו (שלא הכי קרוב אבל מכיר אותכם טוב ) אומר לכם שהוא חייב להכיר לכם מישהו אתם... א.מבקשים עוד פרטים - אם מתאים אז מנסים ב.אומרים יפה "לא,תודה" אנא דעתכם הכנה...

טוב אז מכיון שלי זה תמיד קורה....

אני מבקשת פרטים מדברת איתו בפלא ואם הוא עבר את הסינון הטלפוני יוצאים לדייט (במקרה שלי פגישה ראשונה 10 דקות) אין לך מה להפסיד את פשוט הולכת להכיר עוד בן אדם ....ואולי זה יהיה זה מי יודע ???

ש חף

New member
את חייבת לספר לי

על הקטע הזה של דייט ב 10 דקות אולי אני יאמץ את זה :) אחרי עשר דקות את חותכת אם לא מתאים לך? נראה לי שבעשר דקות קצת קשה לקבל אינדיקציה או לפחות לתת הזדמנות אמיתית להכיר קצת את הבן אדם. לא אגיד לך שלא חרצתי גורלות בעשר דקות אבל אני לא חושבת שזה נכון

שחף הסיפור הוא כזה....

יש כל מיני סוגים של דתיים.מתנחלים,בחורי ישיבה,דתי לייט,דתי ערס לייט וכו' אני ברגע שרואה גבר שהוא לא הסגנון שלי ולא מושך אותי אחרי דקה אני רוצה לסיים פגישה אני אפילו לא מעונינת להכיר בן אדם שאורח החיים שלו שונה משלי .. לרוב אני חורצת גורלות כבר בטלפון..מה לעשות קשים חייה של דתיה באמצע...

ש חף

New member
אבל אבל

את זה את יכולה לבדוק בטלפון לא? מכירה איך זה מתנהל אצל הדתיים (מסוג מסויים) אני יכולה להגיד שתמיד זה היה נראה לי דווקא יותר קל הם מאוד מכוונים מטרה (חתונה....) אצל החילונים זה מורכב יותר

אני יכולה לבדוק בטלפון אם הוא שרוט...

גם לפעמים הגבר נשמע חמוד אז אני אומרת יאלה ננסה וכרגיל מתבאסת. במקרה שלי שאני לא חרדית יש קושי עצום למצוא דתי כמוני אם הייתי חילוניה היה לי יותר קל יש בשפע... תביני אין דתי עם ג'ינס וקוצים עם כיפה אין... ואם יש הוא נראה כמו הצרות שלי....

ש חף

New member
בטח שיש

כנראה זה לא מה שאת מחפשת,או שהוא לא דתי כמוך ויש גם הרבה גברים חילוניים שהייתי עושה להם מהפך אולי אצל הדתיים המצב יותר קשה בעצם (לא,זה לא מגניב החולצה של "סוף מסלול צנחנים 2003")

בא לבד2

New member
אחלה שאלה אליהו..

תמיד אומרים שהכי טוב להכיר דרך חברים שיודעם בדיוק מה אתה אוהב,ורוצה. אם אני פנוי ומתאים לי.אני אומר כן למה לא.מברר פרטים על הבחורה.ואם זה מה שאני מחפש אז פשוט זורם עם זה.

ש חף

New member
פששש....

אתם קשוחים פה. יש מעט מאוד אנשים שיש להם סיכוי לשיתוף פעולה מצידי בקטע הזה לא שאני חושבת שזה מה שצריך להיות אבל בין הרצוי למצוי...

טל205

New member
אנחנו הכי גמישים

אבל מספיקה פעם אחת להתבאס כדי להשיב שלילי לבא בתור..

ש חף

New member
מותק

חלק מבגרות זה גם לדעת לקום אחרי שחוטפים כאפה ולהסתכל קדימה,מבלי להרוס לעצמינו הזדמנויות חדשות

צודקת אני תמיד נופלת וקמה כל פעם מחדש

מהדייטים שלי ועוד אני על עקבים..

בא לבד2

New member
מממ... ועוד איזה עקבים עם שפיץ..

כנראה שלא נפלת על הגברים הנכונים מעצבת..

למעלה