סקר סקר תרדוף.....

סקר סקר תרדוף.....

אני יודע שרבים הם השמאלנים כאן שממש שפוטים של "מחקרי דעת קהל", מה שנקרא בעגה מקוצרת "סקרים", מהם הם אוהבים לשלוף "סטטיסטיקות" שאמורות להוכיח באורים ותומים עד כמה השמאל שולט בכיפה והימין מלכך את פינכתו..... אז הנה, בלי לחפש הרבה מדי, מצאתי בשבילכם סקר גוטה-גוטה שיעשה לכם את היום....... אתם מוזמנים להיחנק מהסקר הזה באופן חופשי ובלי לעשות חשבון לאף אחד.....

resh0

New member
הסקר האמיתי הוא הבחירות.

וכידוע מימים ימימה עושים הסקרים חסד עם השמאל... ככל שגודל אחוז התומכים בתכנית ההפרדה, כך עולה ועולה לו האחוז התומך בטרנספר, הן של לפלשתינאי יש"ע והן של פלשתינאי ישראל. הסיבה די פשוטה: אם ניתן טכנית ומוסרית לטרנספר ישראלים/יהודים, ניתן עפ"י אותן אמות המידה לטרנספר גם פלשתינים/ערבים. כדי שהשמאל הקיצוני יצליח להפריד את המשוואה הזאת, צריך הוא לשכנע את הציבור בישראל כי: "הפלשתינים צודקים" והישראלים לא. ככל שהציבור רואה את המשפט "הפלשתינים צודקים" כפחות ופחות נכון, כך עולה התמיכה בפתרון הפשוט ביותר ושמו: "טרנספר". הטרנספר (דו-צדדי, ישראלים ופלשתינים) הינו הפתרון שיביא להפרדה פיזית אמיתית בין העמים הניצים ויוריד את אופציית האלימות לכמעט אפס!!! (למעט מה שניתן לבצע לנוכח גדר). הפתרון הזה הולך ומשתרש ואני מעריך כי לקראת הבחירות, הדיון הציבורי יהיה על תוואי גדר ההפרדה. דעתי היא שיש להקצות עבור הפלשתינים כ- 20% משטחי יו"ש, כאשר יחולקו ל 5 "גושי התישבויות של פלשתינים". - ישראלים המצויים בתחום שטחים אלו, יטרונספרו. - פלשתינים שאינם מצויים בתחומים אלו (התישבויות בודדות) יטרונספרו אל תוך הגושים. - לאחר שנבטל את אזרחותם הישראלית של פלשתינאי ישראל (בהליך דמוקרטי), נקצה עבורם עוד 10% שיהוו גוש חדש ונטרנספר אותם לשם. - כל גוש יהיה מגודר, ישראל תפקח על הנכנסים והיוצאים ותמנע העברת/יצור אמל"ח. - במקום שיהיה מאבטח בכל בית-ספר, אוטובוס, מסעדה, קולנוע, קניון, דיסקוטק וכו´, יהיו המאבטחים מסביב לגדר!!! נכון שטרנספר מלוווה במכאובים, אבל מהם מכאובי השלום מול יסורי המלחמה? אט אט ישקעו המכאובים ומתוך היציבות הבטחונית, יתכן ותווצר תשתית שתאפשר מו"ם מדיני שיביא לפיוס אמיתי ומציאות של שלום אמיתי. הטרנספר הוא הדרך המהירה, הנקיה, המבטיחה ביותר!!! כדי להביא שלום אמיתי. ביצוע טרנספר הינו גם הדרך המוסרית ביותר! כי מספר הנפגעים יהיה הנמוך ביותר בהשוואה לחלופות אחרות וכמובן שהפתרון הוא אבסולוטי.

אלוני.

New member
צודק ../images/Emo70.gif

הבחירות הן הסקר היחיד והאמיתי, בינתים הטרנספר לא קיבל את תמיכת העם בבחירות. אז תאוריות לחוד ומציאות לחוד.

resh0

New member
בטח צודק.

אני מקווה כי בבחירות הבאות ישכיל העם להכריע! או דרך הכניעה לטרור, או טרנספר. אם העם שלנו יהיה שוב דפוק ויבחר את דרך באמצע, מה שהיה הוא מה שיהיה!!! מתאים לך מה שיש?

אלוני.

New member
או או

לכל אחד יש את ה"או" שלו, בעיניי זה לא או טרור או טרנספר כך שהשאלה שלך לא רלוונטית לגביי. טרנספר הוא פתרון קסם שנועד לזרות חול בעיני הציבור ולסדר לאחרים מושב בבית המחוקקים, אף אחד מאלה שנבחר על ה"טיקט" הזה לא פעל ולו שתי דקות למען הרעיון הזה.......והם יודעים למה.

resh0

New member
הטרנספר הוא פתרון קסם, פתרון מקסים!

לא סתם הולכת וגוברת התמיכה בסוג זה של פתרון. הם יודעים למה! כי הם מחכים ובצדק שיהיה להם יותר גב פוליטי לקיים את התהליך. דרך אגב, אתה יודע למה ברק לא ביצע את רעיונותיו לטרנספר ישראלים??? בגלל אותה הסיבה. הטרנספר הינו פתרון אולטימטיבי שיש בו כדי להביא למצב של שלום במיידית, תוך קיום של אלימות מינימלית. אתה מכיר פתרון שיביא באופן וודאי לתוצאות טובות יותר? אתב מכיר פתרון שמרכיב האלימות שבו יהיה קטן יותר? ואם אתה מכיר פתרון שכזה, האם לדעתך על שרון לעשות דיאטה וקרחת, כך שייהפך ליוסי שריד... גם העם כך צריך לנהוג? נראה לך? פעם טרנספר היתה מילה גסה. ביום בו שמאלננו סייעו להחדיר את רעיון ההפרדה הפיזית, אנחנו ניצלנו ועוד ננצל את המומנטום כדי להסביר כי הפרדה פיזית = טרנספר. וכעת המילה טרנספר היא כבר לא מילה גסה, אלא מילה שזוכה ליותר ויותר תמיכה בציבור!!! לראייה: ראה את הודעתו של שמוליק דגן מהבוקר, בו הוא מציג תוצאות של סקר המראה מגמה של שינוי משמעותי חיובי ביחס לטרנספר אצל הציבור הישראלי. אני מציע לך "לערוך ביקור", זה מצוי בפורום אותו אתה מנהל.

אלוני.

New member
תהיה עיקבי ../images/Emo70.gif

אתה זה שאמרת שהסקר היחיד זה הבחירות, אז בינתיים הכל תאוריה. הטרנספר לא יעבור. התעלמת מהעובדה הבסיסית שגם מי שנבחר תחת ה"טיקט" לא פעל לקידום הרעיון.

resh0

New member
התייחסתי ועוד איך התייחסתי.

אמרתי במפורש כי אלו שנבחרו תחת ה"טיקט" לא פעלו לקידום הרעיון בגלל שהבינו שלנוכח כוחם הפוליטי, זה לא הזמן המתאים. כך בדיוק נהגה מר"ץ כאשר היתה בממשלה ולא פעלה לקידום הרעיון של טרנספר של יהודים. הכל עניין של תהליך ולא התייחסתי אל הסקרים באופן מוחלט, אלא על המגמות יחסית לשנה שעברה. רציתי להציג בפניך כיצד רעיון הטרנספר הולך ותופס תאוצה ולדעתי פרישתם של אילון וליברמן נועדה למען מימוש התאוצה הזאת והפיכתו לכוח פוליטי משמעותי. ביום בו אפילו שרון הבין כי נתניהו "לוקח אותו בהליכה" (עיתוני יום שישי) ועם פרישתם של ליברמן/אילון, מבינים שרי וח"כי הליכוד כי יש בוס חדש באופק... אם לא ישמעו להוראותיו מרחוק, "יוציאו עליהם חוזה" בתוך המרכז. לא סתם אומר ליברמן כי הבחירות תהיינה בסביבות נובמבר... אתה יודע כי בד"כ הוא יודע על מה הוא מדבר, במיוחד לנוכח קירבתו אל ה"בוס" הדש שבאופק...

אלוני.

New member
תוצאות הבחירות

כפי שאמרת תוצאות הבחירות הן שתקבענה. לא כל מי שצועק בהכרח צודק, גם אם הוא צועק חזק. מרץ אינה צריכה לפעול לטרנספר יהודים, אריק שרון יעשה זאת טוב יותר, בעצם רק אריק יכול לעשות זאת. ליברמן הוא אכן איש חזק ובעל אוריינטציה פוליטית מדהימה, ואני אכן חושב שהאיש מריח נכון. אבל כמו ששנינו יודעים מהעבר גם הוא עשוי להתבדות. לגבי הסקרים, בסופו של דבר שרון היה ראש ממשלה מאד מאד מאד מאד מאד פופולארי בימין (ובעם בכלל) עד שבוע שעבר לערך, באופן מפתיע מייד עם תחילת הפעולות הצבאיות האמיתיות הסיר הימין את התמיכה ממנו, התואיל להסביר לי למה

resh0

New member
התשובה פשוטה: אין מדיניות.

תומכי הימין מביטים בהשתאות במבחן התוצאה ורואים כשלון. אט אט מוסר המעטה של האיש המאחד ונחשף לו זיגזגאי חסר דרך. אחד שנגרר, אחד ש"שולף", אחד שלא הולך עד הסוף עם הפתרון. אחד שכבר לא מתחבר עם רגשי העם, כאשר העם מבין מדי-יום כי נדרשת הכרעה. בקיצור: אחד שכל רצונו הוא לשרוד!!!! בדיוק כמו קודמו שחיבק את כסאו. על-סמך מה אתה מעריך כי שרון יטרנספר יהודים? תענה כפי שאני עונה לשאלותיך. אם "רק אריק יכול" אז אני רגוע...כי אריק לא יטרנספר. אפילו אם אריק יחליט לטרנספר, הוא לא יוכל להעביר החלטה בכנסת!!! שכחת? יש בוס חדש באופק... ליברמן בד"כ "מריח נכון" אך ברור שיכול הוא לטעות כמו כולנו. בד"כ מהמרים על זה שבדרך כלל מריח נכון, נכון? העם מצפה ומקווה להנהגה שיש לה יעדים, דרך להשגת היעדים וחתירה להשגת היעדים. שרון הפיח תקוות גדולות והתמיכה נבעה מהאמונה, אבל... אין יעדים ברורים, אין כמובן חתירה להשגת היעדים. הציבור יודע להראות אכזבה, תשאל את אהוד ברק... אני שמח על כי אינך פוסל את רעיון הטרנספר (הרי אתה תומך בטרנספר של יהודים), הדרך ליום בו לא תפסול טרנספר של פלשתינים (או דו-צדדי) איננה רחוקה. רבים כבר השתכנעו, רבים מראים את השתכנעותם בסקרים, זה הולך ותופס תאוצה מדי יום! אולי זה יתפוס גם אותך? שלום זה לא כל-כך רע...

אלוני.

New member
מהיכן המסקנה ../images/Emo35.gif

מהיכן הסקת שאני לא מתנגד לטרנספר
אז הנה מילים ברורות : אני נגד, פוסל, מתנגד. אני מכיר את ההתחכמויות על אריק שרון: למרות שהיה אלוף פיקוד הדרום הרי שהוא זה שחיסל את הטרור בעזה בשנות השבעים, הוא ולא ראש הממשלה או שר הביטחון דאז. את יום כיפור כמובן הוא ניצח, הוא ולא הרמטכ"ל ו/או אלוף הפיקוד דאז, שלא לדבר על מבנה הפיקוד שהוא השאיר אחריו. אבל את ימית ושארם לא הוא הרס, הוא רק מילא פקודות, זה בגין אשם, זה דיין, זה וויצמן, רק לא הוא. מ"עשייתו" בפינוי סיני וימית אני נותן לו את הקרדיט לטרנספר של יהודים, הוא יעשה את זה הכי טוב שאפשר, כמו שרק הוא יודע. אתה תגלה לבד שהוא לא זקוק לרוב של אף אחד, אם הוא יצליח לחזור להפסקת אש הרי שהדרך תוליך למו"מ מדיני במסווה כזה או אחר....ומכאן יהיו ויתורים כואבים שהוא עצמו מדבר עליהם בראש חוצות, תקשיב לו- זה מה זה פשוט. לגבי הבוס החדש כפי שאתה מכנה את המרצה המבוקש, אם למדתי דבר אחד בימי חיי זה שעם דמגוגים לא מגיעים לשום מקום....הכוונה למקום טוב. ולגבי אביגדור ליברמן, אני לא חולק עליך האיש פוליטיקאי בחסד עליון, אריה דרעי והוא יכלו לנהל את המדינה עם יד קשורה מאחורי הגב.

resh0

New member
ואתה אומר עלי "לא עקבי"...

מצד אחד אתה טוען שאתה מתנגד/פוסל טרנספר, מצד שני אתה אומר: "הוא יעשה זאת הכי טוב שאפשר"... אז אתה רוצה שיהיה טרנספר, או לא? או... טרנספר של ישראלים לדעתך כשר ורצוי, בעוד טרנספר של פלשתינים הוא עניין שיש להתנגד לו. אני ראוי לתשובה ברורה? אל לך להשוות בין זה האחראי לביצוע, לבין הדרג הפוליטי. הדרג המבצע בטחונית מחוייב להחלטות הדרג הפוליטי, כאשר ישנו תהליך דמוקרטי שבאמצעותו מתקבלות החלטות. אני מעריך שכל קצין בצה"ל יעשה ככל יכולתו כדי לבצע את החלטות הדרג הפוליטי, גם אם ההחלטה לא לרוחו. כדי שתתקבל החלטה פוליטית על ביצוע טרנספר כלשהוא, נדרש רוב בכנסת. לאהוד ברק לא היה רוב כזה, גם לאריאל שרון לא יהיה רוב כזה (אותה הכנסת, רק ימנית יותר). גם "ויתורים כואבים" דורשים רוב בכנסת! לאהוד ברק לא היה, גם לשרון לא יהיה. חוץ מזה יש גם צד שני! נראה לך ששרון יציע לעראפת (אם יתנהל מו"ם מדיני) יותר מאשר הציע ברק?? הגיון בבקשה, זה מה זה פשוט... זכותך לטעון כנגד ראש הממשלה הבא של ישראל שהוא דמגוג. אבל אותו הדמגוג היה אמור להביס את ברק (שיאן הצלש"ים) בשיעור הגבוה מזה שהובס ע"י שרון... ואם דמגוג ייבחר, מה זה אומר על המתמודדים האחרים? הבעיה שלנו היא חוסר הדרך! אין הכרעה על היעדים, אין הכרעה על הדרך להגיע אל היעדים, אין מנהיגות שתוביל אל היעדים עפ"י הדרך שנתקבלה בהכרעה דמוקרטית. אני מקווה שייסתיים לו עידן המנהיגים!! אלו שמחליטים עבורנו מה טוב בשבילנו... הייתי רוצה שייחל עידן המנהלים!!! נבחר ציבור שישאף לבצע בדיוק את שהכריע הציבור. דמוקרטיה = שלטון העם. הגיע הזמן שהעם ישלוט ועמדת העם היא זאת שתהיה הרלוונטית וזאת שכולם נתאחד סביבה. אני מקווה שנפסיק לבחור ראיס עם אופציה להחלפה מדי 4 שנים....

אלוני.

New member
אתה בהחלט לא עיקבי

מה ז"א היה אמור להביס את ברק, במבחן היחיד אותו אתה הגדרת כסקר האמיתי נתניהו הפסיד לברק, כל השאר ספקולציות. לבא ולומר יכולתי לנצח ולא רציתי זה מתאים לאיש מרחוב עזה. הנה תשובה ברורה: אני בעד פינוי ההתנחלויות והקמת מדינה פלשתינאית בשטחים..... וגם אריק שרון בעד. אין לנו מה לחפש באלקנה א´ב´ג´ ד´ ועוד אלקנות למיניהן. ולגבי הדמגוג, הוא עדיין לא נבחר, הוא היה אחראי להישג יוצא דופן ונבחר לראשות הממשלה בגיל צעיר, חבריו למפלגה הפילו אותו כי גם הם לא יכלו לסבול את דרכו ואת מנהגיו. גם בנושא אוסלו אני לא מבין למה אתם מתגעגעים, או שזה תמיד נוח להתגעגע למי שאינו- תמיד השחקן שחסר היה זה שמציל את המשחק.... נתניהו ישאר התקווה בת שנות אלפיים.

הרטוב

New member
הטרנספר אלוני הוא לא פתרון קסם

ויכול להיות שיש שרלטנים שאכן מנצלים את הרעיון כדי להדביק להם כסא ממשלתי. אני כרגע מתייחס לטרנספר ערבים ישראלים אנטי ציוניים חרדים אנטי ציוניים, פאציפיסטים ואני חושב שהוא הפתרון האמיתי לשלום. אתה מאמין שיהודי אמריקאי או אפילו מוסלמי אמריקאי דור שלישי יקום יום אחד ויצעד בהפגנות וישרוף את דגל הכוכבים והפסים ויניף את דגל ישראל או פלשתין ויצעק גי´האד נגד אמריקה? גם היהודים וגם המוסלמים האמריקאים נאמנים לארה"ב ולאזרחותם האמריקאית גם אם יש בליבם על המשטר האמריקאי בנושא זה או אחר. ערביי ישראל במהומות האחרונות שידרו שדר ברור ומדוייק והוא :אנו לא מכירים בריבונות הישראלית ותחי מדינת פלשתין הגדולה. לכן אין להם מקום פה. הצעתי בעבר הצעה ברורה איך להתחיל לממש את הטרנספר, לדוגמה כל בית ספר ערבי שיתפס עם חומר הסברה פלשתיני וחומר תעמולה יסגר מיד ומפעיליו יועמדו לדין ישפטו ויגזר דינם ולאחר מיצוי העונש תישלל אזרחותם ותנאיהם הסוציאלים,זוהי למשל פעולת הגנה וחינוך,הגנה של מדינת ישראל נגד אלמנטים חתרניים וחינוך למען יראו וייראו. עוד הצעה שהעליתי מדברת על מימוש חוק גיוס חובה לכל אזרח ישראלי בהגיעו לגיל 18,גיוס חובה לצבא או לחלופין לשרות לאומי. מי שיסרב מטעמי מצפון דת (תורתו אומנותו) אידאולוגיה וכד´ יופעל עליו חוק חדש שיחוקק בכנסת ישראל שישלול את אזרחותו ואת תנאיו הסוציאליים של המסרב. שלילת אזרחות ותנאים סוציאליים תאלץ את האלמנטים החתרניים האלה לעזוב את תחומי מדינת ישראל ולחפש את עצמם במקום אחר. השלום יבוא רק אחרי שנרחיק את הסכנה הקיומית בכל האמצעים. ברגע שהערבים יבינו שישראל מגינה על עצמה ואין סדקים בחברה הישראלית ויש פתרונות לכל סוג של חתרנות ולאומנות פרו איסלמית רק אז יגיע השלום. אני מטיל את האחריות להתערערות הבטחון של אזרחי ישראל היהודים על הממסד,כנסת ישראל,והמפלגות הגדולות שנתנו מתנות (אי גיוס לצה"ל) לערבים ולחרדים כדי לזכות בקולם בקלפי(ערבים) ובנאמנותם (שס) למפלגות.

pilovich shahaf

New member
הרטוב קבל... ../images/Emo47.gif

" דברי חכמה בנחת נשמעים, אכן דבריך צריכים להשמע בכל כלי תקשורת אפשרי בכלל ובאזני ניבחרינו בפרט...
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה