סקר סקר סקר

סקר סקר סקר

נורמה מצויה בפורומים אחרים והיא "מפגש חברי הפורום". אחת לתקופה נפגשים חברי הפורום פנים אל פנים. מענין לדעת, לו יצויר "מפגש פורום חרדים" הייתם משתתפים בו, או שלא הייתם רוצים להחשף, ומהי הסיבה לכך שלא הייתם רוצים להחשף.

חנוך617

New member
עקרונית, הייתי

משתתף, אך טכנית אין לי כל כך זמן. אולי בבין הזמנים?. הייתי ממליץ על זה כדי שנדע כמה חברים יש כאן באמת... ענין הצניעות גם בעייתי במפגש.

אני אשתתף במפגש שכזה

לגבי צניעות אפשר לעשות שתי מפגשים נפרדים או מחיצה כשהמנהלת עם הנשים והמנהל עם הגברים.

חנוך617

New member
זה עדיין לא

מי יודע מה גלאט. אני הייתי מעדיף מפגש שבת בצפת.

הרפתקאה יפה !

זה נראה דבר מעניין רק נראה לי שלהרבה אין כאן אומץ בכל אופן לי עקרונית אין בעיה

חנוך617

New member
צריך לעשות איזו

תוכנית `מעניינת` במפגש. אולי שיעור ספורט?

חנוך617

New member
האמת שאני

מתחרט שכתבתי על הספורט. זה כבר מוגזם ונמאס, גם לי ובודאי לך ולחברי הפורום.

ספורט זה תמיד טוב !

רק אולי חברי בפורום יחשבו שכאן זה פורום ארובי או חדרי כושר כשלעצמן הם פורומים נחמדים

חנוך617

New member
התחתנת עם הספורט?

את מורה להתעמלות? מחפשים באזור שלנו מורה לנשים...

כן התחתנתי עם הספורט....

לבעלי יש חגורה שחורה בקרטה -דן 1 למי שמבין. אני לא מורה לספורט ולא מורה בכלל עושים מידי פעם בשביל הכיף והבריאות וגם בשביל להראות טוב

חנוך617

New member
הוא גומר עלייך?...

יש תמונות מהחתונה המעניינת הזאת? מי סידר קידושין? יש לכם ילדים? סיום הודעתך לא מתאים לכאן. לא?

חנוך617

New member
התחתנת עם הספורט?

את מורה להתעמלות? מחפשים באזור שלנו מורה לנשים...

חנוך, עם כל הכבוד אליך,

למה ההודעות שלך כפולות, אתה לא מסתדר עם הסלולרי? לי זה לא כל כך מפריע, אבל לגולשי סלולרי זה מפריע. דן.

חנוך617

New member
אני מתחבט בענין

זה זמן רב. לא תמיד אני יוצא מהאינטרנט אחרי הכנסת הודעה. אם הייתי יוצא אחרי כל מודעת ארוסין, לא הייתי גומר...

אני לא חושב...

שלאי מי מחברי הפורום יש סיבה להתביש בעצמו חוץ ממי שגורם זאת לעצמו בהודעות מטופשות... אי לכך אין לי שום בעיה במפגש כזה!

aesh50

New member
כבר דנו כאן בנושא!

כבר היה מישהו שהעלה את הנושא לפני מספר חודשים, וגם שם התנגדתי לרעיון, כי אחד הדברים המיחדים בפורום אינטרנטי הוא המיסתוריות של המשתתפים, ופגישה משותפת תוציא את כל העוקץ מקבוצת דיון זאת.

למעלה