סקר...סקר...סקר...סקר..

סקר...סקר...סקר...סקר..

מי לדעתכם יהיה הגניבה והאכזבה של הדראפט האחרון? התשובות שלי: אכזבה: מינג (למרות שהוא נבחר יותר מסיבות כלכליות מאשר מקצועיות), אולי ווגנר (יחסית למה שהיה יכול להיות אם היה נשאר עוד קצת במכללה), אולי הגרוזיני מבנטון (כי עם כל הכבוד, לא ברור איך אירופאי שצולף במחנה אימון נבחר לפני שחקנים שעשו שנים יפות במכללות. התשובה נמצאת כנראה בסעיף המקום לידה בדרכון) וננה הילאריו (סתם תחושה). גניבות: קייסי ג´ייקובסון (קלע מעולה, ששווה יותר מאשר את המקום בו הוא נבחר), ג´אמל סמפסון (בעל פוטנציאל להפוך למשהו לא רע בכלל), זה שמשווים אותו לפול פירס (ברח לי השם, אני שונא שזה קורה...) - שווה יותר ממקום עשירי, דיקאו (שעשה עליי רושם טוב במכללות. מישהו אמר עליו שאם היה 5´6 הוא היה נבחר הרבה יותר גבוה).

בוסף

New member
תשובות

חואן דיקסון הוא הגניבה רכז/קלע עצום, זריז מאוד, אם יתגבר על בעיית הגובה ביחס לאחרים שמשחקים בעמדה שלו בהגנה יהפוך לאחד מחמשת הרכזים הטובים בליגה תוך שנתיים שלוש. לאכזבה שלי יש שני מועמדים או מינג שנראה לי רך מדי בשביל להתמודד עם שחקנים בעמדתו, או הרכז שהניקס העבירו אלייהם בטרייד שעשו עם דנבר ואם לא יקבל דקות יתבזבז בתור רכז שלישי אחרי וורד והווארד אייזלי (למה לעזאזל וורד עוד שם או בליגה בפרט אחד משני הרכזים הגרועים בליגה יחד עם גייסון וויליאמס ממפיס שהוא הכול חות מרכז).

קיר קמט

New member
טוב

1. האכזבות - יאו מינג - זה פשוט ברור שהוא לא יצליח וגם מרקוס טיילור , שאומנם אין הרבה ציפיות מבחירה סיבוב שני , אבל הוא יקבל בערך חמישה משחקים השנה ויהיה עם ממוצע של 0.1 נק´ , כי ככה אנחנו עושים לשחקנים שהם לא שחקני חמישייה.

למעלה