סקר. סקרון.

חמדונה

New member
סקר. סקרון.

היי חבר'ה סתם מתוך סקרנות של פעילה בארגון התלמידים: האם אתם מרוצים ממערכת החינוך במדינת ישראל? א. כן. ב. היא בסדר, אבל לא מושלמת. ג. לא, אבל זה מה שיש. ד. לא, אבל לא אכפת לי. ה. לא, ואני אפילו פועל/ת למען שיפור המצב (במקרה של בחירה באופציה הזו, אשמח לפירוט.) ו. לא, אשמח לפעול לשיפור המצב אבל אני לא יודע/ת איך. חבר'ה, בבקשה את שיתוף הפעולה שלכם.

תשובה...

ה. לא, ואני אפילו פועל/ת למען שיפור המצב (במקרה של בחירה באופציה הזו, אשמח לפירוט.) אני כבר במועצת תלמידים אבל לא ממש עושים אצלנו משהו...הייתי שמחה לשפר קצת את המצב.

לירן מם

New member
ו'-אבל...

אבל לא באופן מדוייק... אני פועלת המון בתנועת נוער שבאה להוות אלטרנטיבה לחינוך הפורמלי בחינוך בלתי פורמלי... אני פשוט לא ממש מוצאת דרכים לשפר את החינוך הפורמלי בהצורה שתפגע כמה שפחות... כל דרך שאני רואה היא בעלת השלכות קשות..למרות שצודקות למען מערכת החינוך..הן נוראיות למי שמרכיב אותה בין השאר... אז זו בעיה.. מאיפה באה לך התהייה הזאת פתאום? מעניין לדעת...

Continuum

New member
מוזר לי מה שאתה אומר..

"לא אכפת לי שהחינוך גרוע" זה כמו "לא אכפת לי ש_____ גרוע" והרי הדיעות שלך כן מצביעות על סוג של אכפתיות.. לא?

Vendetta

New member
תן לי כמה שנים

ויהיה איכפת לי. בינתיים הזכרון של מערכת החינוך טרי מדי מכדי שיהיה איכפת לי. אני רק שמח שנמלטתי משם.

חמדונה

New member
תודה לכולכם

וגם לכל מי שענה לי באופן אישי במסרים למי ששאל/ה: אני פעילה בארגון התלמידים, ורציתי לדעת מה שאר הנוער בארץ עושה.

לא בקטע של התנשאות

אבל אני לא רואה את מועצת תלמידים כגוף שאפשר לענות עליו "אני אפילו פועל/ת למען שיפור המצב "

Vrock

New member
לאלאלא...לא הבנת נכון

לא מועצת תלמידים- ארגון התלמידים. זה גוף מעולה. רציתי להשתתף אבל א יכולתי מבחינת מקום מגורים.

חמדונה

New member
תודה.

אכן, ארגון התלמידים הוקם בגלל שהמועצה עושה המון בתחום הכלום. ארגון התלמידים מנסה לשנות משהו. הוא רק בהקמה, ואת מוזמנת להיכנס לפורום כאן בתפוז ליותר פרטים.

iknow

New member
אני משער שאם אתה לא תלמיד

אז לא ניתן להצטרף... התוכלי לפרט על התחומים בהם הארגון מנסה להביא לשינוי?

למעלה