סורי, התפלקה לי ק'. אבל תודה על התיקון. אני עובד יותר מדי בזמן האחרון. *עוד תירוצים*.
ס סבארבא New member 2/12/14 #22 סורי, התפלקה לי ק'. אבל תודה על התיקון. אני עובד יותר מדי בזמן האחרון. *עוד תירוצים*.
ד דידי 9 New member 2/12/14 #21 בסדר, אתה כנראה עדיין מתלהב מהעובדה שהצלחת לא לכוסס......יעבור לך בסוף.
X xvxxvx New member 2/12/14 #24 לא הבנתי מה זה משנה מה ילך לכביסה הטרנינט או החלוק? או שהחלוק תמיד נקי?
X xvxxvx New member 2/12/14 #26 אז אין לך בעיה לשים את אותו חלוק שבוע אבל ללבוש טרנניג יותר מכמה שעות כן?   אגב הקטע עם הסטן לא כ"כ מדוייק.
אז אין לך בעיה לשים את אותו חלוק שבוע אבל ללבוש טרנניג יותר מכמה שעות כן?   אגב הקטע עם הסטן לא כ"כ מדוייק.
ס סבארבא New member 2/12/14 #29 הייתי מתחיל לפרט ולהסביר למה זה הגיוני לדעתי, אבל.. אני ער מ-5 בבוקר ובקושי זוכר איך קושרים נעליים. (האמת שלנעליים שלי אין שרוכים).
הייתי מתחיל לפרט ולהסביר למה זה הגיוני לדעתי, אבל.. אני ער מ-5 בבוקר ובקושי זוכר איך קושרים נעליים. (האמת שלנעליים שלי אין שרוכים).
X xvxxvx New member 3/12/14 #31 לפי התגובה שלך אפשר כבר עכשיו לעבור לעשות מצוות יאללה תני כתובת אני מגיע
ש שוהמאמי18 New member 3/12/14 #32 תל אביב מתחם התחנה המרכזית הישנה. איפה שמשתינים על הכתובות המרוססות
X xvxxvx New member 3/12/14 #36 אני גם מביא את הריפוד וגם משלם? רבאק זה ניהיה פחות משתלם מרגע לרגע ...
X xvxxvx New member 3/12/14 #38 עזוב גם ריפוד גם סיכוי להדבק גם הקור גם צריך לשלם וואלה גם אם היא תאומה של בר רפאלי אני לא בא!
A ALIsuperstar New member 3/12/14 #39 אם היא תאומה של בר רפאלי אוי ואבוי לך אם אתה לא בא לך תדע אולי שתיהן ביחד יבואו. תביא געטקס, קונדום כפול, למקרה ש...
אם היא תאומה של בר רפאלי אוי ואבוי לך אם אתה לא בא לך תדע אולי שתיהן ביחד יבואו. תביא געטקס, קונדום כפול, למקרה ש...
X xvxxvx New member 3/12/14 #40 הזכרת לי איזו שיחה שהייתה לי בעבודה אני עובד עם אנשים חולים כל השיחות הכי הזויות שתחשוב עליהן זה השיחות בעבודה אצלי יום אחד מישהו העלה את השאלה הבאה "אתה עובד בחדר מתים, יום אחד מגיעה לשם גופה של בר רפאלי,עושה או לא עושה?" לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
הזכרת לי איזו שיחה שהייתה לי בעבודה אני עובד עם אנשים חולים כל השיחות הכי הזויות שתחשוב עליהן זה השיחות בעבודה אצלי יום אחד מישהו העלה את השאלה הבאה "אתה עובד בחדר מתים, יום אחד מגיעה לשם גופה של בר רפאלי,עושה או לא עושה?" לא ידעתי אם לצחוק או לבכות