סקר סקס

Bubble Girl 27

New member
סקר סקס ../images/Emo178.gif

יאללה חשפו את הנשמה!!!!
אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה?
מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה?
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם...(בלי שמות רק הקרבה ובתקווה שלא היתה קרבה של בני דודים וכו' כי גילוי עריות לא מתקשר לנו לשאלה של החיות מלמעלה).
ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? (כל הסוטים לא להתבייש כולנו פה חברים לא נעשה לכם אאוטינג)
מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים?
מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים (בלי שמות שוב כי זה פחות מעניין)

Bubble Girl 27

New member
סקס הסקס ../images/Emo178.gif

יאללה חשפו את הנשמה!!!!
אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה?
מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה?
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם...(בלי שמות רק הקרבה ובתקווה שלא היתה קרבה של בני דודים וכו' כי גילוי עריות לא מתקשר לנו לשאלה של החיות מלמעלה).
ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? (כל הסוטים לא להתבייש כולנו פה חברים לא נעשה לכם אאוטינג)
מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים?
מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים (בלי שמות שוב כי זה פחות מעניין)

Bubble Girl 27

New member
דאםםם פייר וול! יצא פעמיים

מינהלתתתת מוחקת בבקשה אחד... תודה

לא רציתי למחוק לדנה את התגובה- קבלי את הסקר

שלך פעמיים בשירשור אחד
חתיכת סקר...

טוב...אז ככה...

חיות וסקס לא מדבר אלי...לגמרי!!!!! פדיחת סקס לא זכורה לי...לא מתביישת בכלום..אפילו נהנת מקיום יחסים באור מלא...חשיפה מלאה... הסקס הכי מוזר היה..בדרך למסיבה בצפון...קור איימים... עצרתי עם בן זוגי ..ביערות הכרמל...התפשטנו ..וביצענו את זממנו ..על המנוע החם... אני..חובבת סקס וטיולים שכמותי (מכירה כמעט כל מקום ואתר) חושבת שהשארתי את חותמי בהמון מקומות ברחבי הארץ.. אחחח...זאת אני! כמה רצינית ביום, בערב...!!

רק שיר

New member
באתי בזמן ../images/Emo189.gif

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה? כמובן שנמרה
מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה? אני והוא היינו יחד בסיטואציה אינטימית ואחרי שהוא גמר, רצתי לאמבטיה לירוק את התכולה..והחלקתי !
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם... 18 - דירת סטודנטים שכיום הפך לבנין מפואר ומתחת יש את כל שרידי הזכרונות...
ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? (כל הסוטים לא להתבייש כולנו פה חברים לא נעשה לכם אאוטינג) לא לא.!!! מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים? על שולחן אוכל נחשב מוזר? מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים (בלי שמות שוב כי זה פחות מעניין) . שומרת על זכות השתיקה.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם ההחלקה!

צחקתי ברוורס עכשיו איזה שתי דקות!! את מלכה!!! טוב עולה למעלה לענות גם!

רק שיר

New member
אם היית במקומי../images/Emo6.gif

היית מתבאסת נורא
.. איזו החלקה זו היתה..במסדרון.

Bubble Girl 27

New member
אני חושבת שאם הייתי במקומך

הייתי נשכבת על הרצפה מרוב צחוק, עושה שפריצים לבחור בכל הדירה (שליחטה זה אין עכשיו) ומוסיפה פיפי להשלמת הדקור... אחותי אני פשוט הייתי נשכבת שם ונקרעת מצחוק עד שהשלפוחית היתה בוכה דיייי הבייתה דיייי....

aviavram

New member
כן בהחלט מוזר

בתנאי שזה היה בצלחת ועם סכין ומזלג אחרת סטנדרתה

Bubble Girl 27

New member
הנה שלי וקצת עסיסיות

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה? נמרה, חתולה, ארנבת, אלמנה שחורה
תלוי במוזה ובפרטנר. מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה?
אוי ווי, טופפ אז הייתי בת 16 באמצע חירמונים (יעני צללתי) עם החבר, שנינו מזיעים ומתלהבים ופתאוםםםםם דה דםםםם... דודה שלו הקרציה נכנסת ושואלת מי רוצה שוקו???? מהההההה שוקו מההה אני באמצע!!!! כמובן שהיא נחנקה למוות וברחה החוצה כשהיא צוחקת ורצה לספר לאימא שלו... אח"כ קיבלתי הרצאה ארוכה על תורת המציצות מאחיו הגדול.... הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם...(בלי שמות רק הקרבה ובתקווה שלא היתה קרבה של בני דודים וכו' כי גילוי עריות לא מתקשר לנו לשאלה של החיות מלמעלה).
הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 18.5 (כן התחלתי בגיל מאוחר יחסית אבל מאז הדבקתי את הפער יופי טופי!) המיקום במיטה שלי והוא היה בן דוד שלי... סתם סתם יא חולי סקס... עם חבר שהיה לי הרבה זמן וחיכה כמו ארנבון... ושרשר גם הוא היה תימני!! יש לי חיבה לחילבה וג'חנון בעיקר לג'חנון!
חיות וסקס לא אלא אם כן החתול שלי מר מיצי עם השפיצי רוצה להסתכל וגם אז מקבל איזה כרית לרעמה שיעוף החוצה. מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים?
אני אתן אופציות ואתם תדרגו...1. על גג של כבאית אש 2. האנגר של מטוס 3. בים באמצע היום 4. בפארק על המכסה מנוע של האוטו.. יש צורך להמשיך? מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים (בלי שמות שוב כי זה פחות מעניין)
סילחו על הדביקות אבל הנוכחי שלי התימני שלי הוא השפיץ של העולם!!!!!!!! אין עליו לא היה ולא יהיה!!!! הבחור יודע את העבודה! ואימרוווווווווווו אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

שרשירית

New member
אחורי זה לא מדברת איתכם שנתיים ../images/Emo46.gif

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה? חתלתולה ולא סתם כושית כמובן
מיאאווו...
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם בגיל 16 עם החבר הראשון שלי, היינו ביחד שנתיים. שיחק אותה 'בתולה חסודה' הייתי צריכה לאנוס אותו.
ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? לא!!
מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים? שירותים בפאב/מועדון וכו', חדר שמירת חפצים בדיסקוטק, חדר מדרגות, חניון עליון/תת קרקעי, רחבת הקיוסק בחוף ים (כמובן שהקיוסק היה סגור), מכסה מנוע, חובבת טבע פתוח ככה סתם באמצע הטיול, במשרד בעבודה, אצל מישהו שגר אצל אחותו.
מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים? יש כמה מעטים טובים במיוחד וכל אחד התאים לתקופה מסויימת. אבל אף פעם לא אשכח את ג'ף - מפקד המארינס בארץ לשנת XXX. בלונדיני, חטוב, שרירי, שלארוחת בוקר הוא רץ 14 קילומטר. כל פעם שהייתי חושבת עליו התנופף לי דגל ארצות הברית מול העיניים. אין ספק זה עשה לי את זה בגיל 19.
מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה? נו טוב, חייבים? יום שישי האחרון, יוצאת עם צלם שמצלם גם בחורות בסטודיו שבביתו. עלק מצלם
אני דיברתי על כך שאני מתה על גרביונים ונעלי עקב גבוהות במהלך הסקס. הוא שאל אם בא לי קצת להשתובב ואני אמרתי "עשה בי כרצונך" רק שלא ידעתי לאן זה מוביל. אחרי 10 דקות כמות הברזל, הניטים והשרשראות שהייתה עליי יכולה לפרנס משפחה שלמה של שודדי מתכות. אתמול הוא מתקשר ואומר שנעלי העקב (20 ס"מ של מתכת) עשו סימנים וחורים על הקיר שלו. ואבא שלו שהיה אצלו אמר לו שהוא חייב לסייד את הבית כי זה נראה נורא. מה נראה לכם? אם אני אכיר את ההורים אז אבא שלו יגיד... "אההה, זאת את מידה 39. מכיר, מכיר".

Bubble Girl 27

New member
בקשר לצלם...

קודם כל אחותי יא סלם לצלם! במקרה קוראים לו אורן? במידה וכן שחררי מידע במסרים. וסחתיקה תיקה על המארינססססססס אני שיחקתי אותה חו"ל עם הבן של שגריר אורוגוואי... הבית של השגריר מהמם!!!

שרשירית

New member
../images/Emo202.gif בינתיים משאירה את הצלם בשבילי

ועדיין לא מחלקת לחברות (אמרנו כשימאס לא?
) לגבי החו"ל -
אאודי גג פתוח מספר לבן כמובן,
בית מדהים על הים (הלכתי לאיבוד בין כל חדרי השירותים), לצעוק "אוי מיי גוד" במהלך העניינים. סטייל אמיתי למישהי בת 19.

Bubble Girl 27

New member
לא אחותי לא רוצה לחלוק את הצלם

חושבת שאני מכירה אותו מזווית של עבודה בלבד....

למעלה