סקר: סקס עם האקס

נגד

אלא אם כן אין רגשות שמקשים על אף אחד מהצדדים...וזה באמת לצורך סקס בלבד, וזה לא תוקע אף אחד מהצדדים מלהמשיך.. בגדול? כשפרק בחיים נגמר, רצוי לגמור אותו לגמרי... נורא קשה להפריד רגשות, ולשנות סוויץ' בקשר...

נגד../images/Emo31.gif

מנסיון כי הסקס תמיד שם באויר בעשייה או לפני או אחרי וזה מרגיש כאילו אף פעם לא נפרדים ,וזה שנשארים בקשר ואפילו מיני זה בעצם בעיני עצמנו לא תם ובטח שלא נשלם !

מזכיר לי ת'שירשור ה"רציני" שפתחתי..

לא נראה לי שרצויי...

shelly1975

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

עלול לפתוח קופת שרצים נעולה שראויה להישאר כך

navader

New member
כמו רוב הדברים בחיים...

אין פה שחור או לבן הרוב מסתובב לו שם בתחום האפור. אם נשארו רגשות מכל צד (שלו או שלה)זה פשוט רעיון לא מוצלח בלשון המעטה. אם הקשר "נקי" מן העבר וכל צד יודע לאן זה מוביל זה רעיון מצויין. אפשר ללמוד הרבה מאד (בעיקר על עצמך) מסקס נטו עם מישהו שמכיר אותך. הרבה יותר פתוח והרבה יותר בטוח.

magenta73

New member
אין כאן בעד או נגד...

זה מהדברים שפשוט קורים... פעם אחת, לטעם אחרון... לסיום, סבבה. אבל לא יותר.

P u s s i c a t

New member
אין לי תשובה חד משמעית

תלוי בבחור... תלוי בתקופה בה אני נמצאת. תלוי במצב בו שנינו נמצאים. אם ונניח היום - בא לי סקס - וסטוצים הם לא הקטע שלי - תמיד אעדיף להיות עם מישהו שפעם אהבתי - או עדיין - שמכיר אותי ואת מה שאני אוהבת, שאני מכירה אותו ואת מה שהוא אוהב, שאני יכולה לסמוך עליו. כל זה בתנאי שהסקס אכן היה טוב. שאני אכן יכולה לסמוך עליו - והכי חשוב שאף אחד מאיתנו לא נמצא כרגע במערכת יחסים אחרת. מכל סוג שלא תהיה ועדיין לא כשגרה. אלא כ"מדי פעם" או אפילו חד פעמי. כל זה בתנאי כמובן שמפגש שכזה לא יפגע באף אחד מאתנו ולא יכניס אף אח דלסרטים.

הפלא ה8

New member
בגדול אני בעד

הייתי בסיפור ולא הפריע לשנינו יותר מדי העובדה שאנחנו כבר אקסים. סקס טוב וקשר אינטימי שבנינו לא יכול להעלם ביום,חודש או אפילו שנה. אם אין מישהו אחר בסביבה ושני הצדדים מודעים לזה שזה אך ורק למען הסקס המשובח שיש בנינו - הללויה.

P u s s i c a t

New member
ותלוי איזה סקס ../images/Emo8.gif

למרות שמי ששרד מספיק בשביל להקרא "אקס" כנראה לא היה כזה גרוע

בגדול אני בעד

סקס, כמו יין טוב, זה דבר שמשתבח עם הזמן, כמו שציינו כאן לפני, כשרוצים מגע וחום . . . הכי טוב זה לפנות למישהו שכבר מכיר אותנו לפני לפנים.

../images/Emo41.gifבסך הכל בעד...

תמיד נחמד שיש עם מי לפרק את המתח ולבלות ביחד את הערב הגשום והקר... ואם מדובר באדם שכבר יודע "את העבודה", דיינו...

למעלה