סקר-סיפתח

החיבור

New member
סקר-סיפתח

קודם כל, ברכות על החלטה נבונה וראויה. חיכיתי הרבה זמן לפורום כזה, אז תודה מקרב לב.
מי הרקדנית הטובה ביותר שליוותה/קשורה לפרינס?
1. Cat 2. Mayte 3. יהלומה/פנינה (נו, אתם יודעים למי הכוונה) 4. Carmen Electra מרימה את הכפפה: Cat, האחת והיחידה. ההסבר יגיע בקרוב. ניר, אתה מוכן נפשית לפתוח את הדיון הותיק שלנו שוב?

HeavenlyB

New member
אפתח את הסקר למעלה

ולדעתי, קאט היא הרקדנית המוצלחת ביותר, אבל לא הטובה ביותר
היא ממש חיה את השיר ושיחקה את התפקיד שצריך. ידעה לשלהב את הקהל בצורה הטובה ביותר.

DJ$upreme

New member
כאילו דהההה

מותק, את אוהבת את CAT בעיקר כי את חולה על לאבסקסי וSOTT, יא מורעלת. הייתי מת להגיד לך בפנים MAYTE, MAYTE ושוב MAYTE!! אבל לאחר בדק בית רציני, אני נאלץ להסכים. CAT.

החיבור

New member
man, oh man - here we go again

תשמע, כהרגלי - אני אאלץ להסביר לך שוב: הכימיה בין קאט ו-mighty P על הבמה היתה תופעה נדירה ובלתי ניתנת לשיחזור. אני חושבת שההשפעה שהיתה לה עליו (ובכלל, לכל הלהקה מלווה בזמנו), ניכרת בעיקר בשירים שהוא ניפק בשנים הללו. מה עשתה Mayte? לא, באמת... תגיד לי! איזו השפעה מופלאה היתה לה עליו? לטעמי, השנים שהיא שהתה לצידו השפיעו לרעה על המוזיקה שלו. תקרא לי נאיבית, תקרא לי בעלת דעות קדומות (אני, אני, אני!!! אני הייתי אמורה להיות במקומה!!!), תקרא לי פרווה, תקרע לי ת'חולצה. מה שתרצה, מותק - אבל בסופו של יום, יש סיבה שיש לא מעט אנשים שעד היום תוהים מה עלה בגורלה של הרקדנית-חתולה המופלאה. יש לי לינק ביזארי במיוחד שימחיש את זה, אבל אני עייפה מכדי למצוא אותו כרגע. אגב, אני די בטוחה ששילה E יודעת איפה היא כיום (אז מה אם עברו 20 שנה!). בזמנו, נראה כאילו הן היו בקשר טוב, ואם אינני טועה, קאט אפילו המשיכה איתה לאחר לאבסקסי (היא הופיעה בקליפ של שילה). בכל אופן, אני עייפה ומודאגת באותה המידה (כמה פוסטים ביום אחד, גוד דאמנ איט!), אז אני אניח לזה כרגע. ניר, הכדור במגרש שלך. חברים, תרגישו חופשי להצטרף (לצד שלי, כמובן).

HeavenlyB

New member
הממ

אני מסכם לגבי הכימיה בין פרינס וקאט על הבמה. אני לא מסכים עם זה שלמייטה הייתה השפעה רעה על פרינס. אני חושב שבאותה התקופה, ההשפעה הרעה הגיעה מהכיוון של טוני שניסה להכניס את פרינס לסגנון מוסיקה שאני לא חושב שלפרינס ביב מה לעשות שם. לגבי מייטה, על הבמה, היא לא הוסיפה כלום למוסיקה, היא פשוט רקדה לצידו, ולא ביחד איתו. אפשר לראות שהם פשוט שניהם היו על הבמה ביחד, אבל לחוד, שלא כמו קאט ופרינס, שהיו כמו זוג על הבמה. הרקדנית שהייתה לפרינס ב-2001 (שאני כרגע לא זוכר את שמה) מאוד הזכירה לי את קאט בצורת ההשתתפות שלה על הבמה.

החיבור

New member
מצאתי

מצאתי את הלינק שדברתי עליו מקודם, והוא מובא בפניכם כאן מכמה סיבות: 1. בואו נבהיר את זה, אני לא היחידה שיש לה קבעון בנוגע לחתולה. מייאו! 2. יש עוד הרבה אנשים שמחפשים אחריה / דולים עליה לא מעט פרטים. 3. תתרגלו. בעתיד אתלה כאן עוד פרטים מעניינים שמצאתי עליה. הנה הלינק המובטח: ביזארי? לאאאאאאאאאאא
.

למעלה