*~~ סקר סטיגמות ~~*

Snitch

New member
*~~ סקר סטיגמות ~~* ../images/Emo88.gif

מי לדעתכם ה"מכשפה המרושעת" בסדרה?
סמדר
ספיר
גלית
ורדה מי לדעתכם עדיף שימשיך להיות יפה ושישתוק?
גידי
אבנר
יונתן
עמרם (
) מי לדעתכם ה"תמימה" שבסדרה?
רונה
אתי
איריס (
)
שלומית מי לדעתכם ה"אדיש" בסדרה?
דורון
יותם
מיכאל
אלכס מי לדעתכם הכי תקיף\ה והחלטי\ת בסדרה?
מאיה
דורון
כלנית
יונתן אז..זהו.. ונא לא לסקול אותי אם הסקר לא מוצא חן בעיניכם..

א. אחלה סקר ..

ב. הנה התשובותת שלי--- המכשפה -כולם מסכימים , אני חושבת סמדר!!! למרות שיותר בא לי על ספיר כי היא ממש מכשפה... אבל סמדר בכל זאת רצחה את איריס.. מי שעדיף שישתוק- זה כמובן אבנר אבל אני לא בטוחה בעניין של היפה כי יפה הוא לא!(כל אחד וטעמו שלו) ובכל זאת אני ישאר עם העובדה שגידי´לה הוא היפה של הסדרה אבל בהחלט לא צריך לשתוק... התמימה- מממ קשה מאוד אין כל כך תמימות בסדרהה אאבל הכי קרובה לתמימה זאת רונה ... הכי אדיש- טוב התשובה ברורה לא??? הכי אדיש לפחות ככה זה נראה זה דורון...או יותם.. יותם נורא אדיש למצב שכלנית מנצלת אותו למרות שגם הוא מנצל אותה אבל בכל זאת..מה לעשות אני לא החלטית.. הכי החלטית- מאיההההה ברור מאיה יודעת מה היא רוצה ולוקחת.. טוב זהו היה סקר נחמד..

abca

New member
הבחירה שלי:| פטיש|../images/Emo96.gif

המכשפה.
הייתי בוחר בשלומית אבל מכיוון שהיא לא משתתפת וגם ככה יש לה עכשיו צרות אני אבחר בספיר שתגדל להיות גלית כשתהיה גדולה. היפה והשותק. גידי או יונתן. התמימה.
שלומית תמימה? להוריד מיד! היא הכי לא תמימה בסידרה, היא חוקרת יותר מדי ויודעת יותר מדי... רונה התמימה. האדיש.
אם הייתי בוחר לפי הבעות הפנים - דורון כמובן. מיכאל האדיש לדעתי. התקיף וההחלטי.
כאן יש בעיה - מאיה החלטית אבל לא תקיפה, דורון תקיף אבל לא החלטי, יונתן לא תקיף ולא החלטי, אז הייתי אומר שכלנית גם תקיפה וגם החלטית.

Snitch

New member
אני? להקפיץ?! ../images/Emo88.gif

בחיים לא!
ותודה על התגובות.. על טעם וריח אין להתווכח.. לדעתי שלומית די תמימה, אבל יכול להיות שאני טועה.. מקווה שההודעה תעלה.. (אתחול מערכת מטומטם)

Cami Girl

New member
**מגיבה** (../images/Emo13.gif)

לדעתי המכשפה היא גלית. (
)
שימשיך להיות יפה ושישתוק
הכי קרוב זה אבנר..
לדעתי איריס הייתה תמימה, אבל עכשיו רונה..
לדעתי דורון הכי אדיש בסדרה.
החלטית
זאת הייתה לא השאלה הכי קשה.. :) אממ.. אני חושבת שמאיה.
ביי, CamI-GaL~

Cami Girl

New member
תיקון---->

"זאת הייתה לא השאלה הכי קשה.." ---> "זאת הייתה לי השאלה הכי קשה !
ביי ! CamI-GaL~

Snitch

New member
בערך מה שאני חושבת.. ../images/Emo88.gif

*לא מקפיצה ולא מקפיצה*

כמובן ש....

דורון מלך האדישים שעות לוקח לו לחשוב, לפעול...כזה פסיבי, אחחח!!! הוא הורג אותי. צועקים עליו לצאת, אבל עד שהוא מעקל ומזיז את עצמו...שנים. וחוץ מזה מה הוא מתייעץ עם כל העולם על הקשרים האישיים שלו שיחשוב לבד. בקיצור - אדיש - דורון! מכשפה סמדר! מי ולא אחרת, גלית הייתה יכולה להיות אופציה אבל עמרם הזה הסיט אותה, כך שסמדר מקבלת את המקום הראשון על המקוריות. יפה וישתוק??? אבנר שישתוק
יפה גידוש!!! יהודה לוי...האיש והרחוב! אח שלי... תקיף והחלטי...נגיד שמאיה.... ו...סיימנו.

swirrrly

New member
אל תדאגו תגובה קצרה...

המכשפה המרושעת - ספיר, כי בינתיים לא עשתה דבר אחד נחמד. להיות יפה ולשתוק - אבנר, כי כל השאר אני רוצה שידברו, ועמרם אני פשוט רוצה שייעלם... אבנר הוא דוגמן אז הוא הולך. התמימה - רונה, היא כל הזמן מקשיבה ומאמינה שאלי מרקו טוב, וממש האמינה לדורון שיתחתן איתה... מי רוצה אותה בכלל?? האדיש - דורון, אין לו הבעות פנים!! תקיף - אלכס, אממ.. הוא לא הופיע שם אבל ראיתם איך התנהג עם פרי-חלציו!! שיר
י

אוקיי הבחירות שלי עכשיו...

דרך אגב סקר מאד יפה, תודה עליו. אני חושבת... המכשפה---> סמדר (הרי זה ברור, היא המכשפה העיקרית בסדרה!) מי שיפה וישב בשקט---> גידי (איזה חמוד..) התמימיה---> שלומית (שנים כבר היא לא ידעה על הרומן...) האדיש---> אלכס (ככה נראה לי או דורון) התוקפני.החלטי---> יונתן (כשהוא מחליט, הוא עושה, ןבגדול) ביי, ניבה

dor_

New member
...

1)סמדר(וטיפש מי שבחר מישהו אחר) 2)בתור בן אני לא ישפוט... 3)איריס-שלומית 4)דורון 5)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דורון חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיה..

ובמקום הראשון: דורון מלך האדישות

הבן אדם פשוט אפטי חסר כל טקט, פסיבי, או בקיצור אדיש! זוכה בכבוד להיות מלך האדישות!!! שמתם
כמה זמן לוקח לו לצאת מהבית כל פעם שרונה מגרשת אותו

אני יודעת שהוא דלוק עלי,אבל...

יש גבול, אם הוא לא רוצה ללכת שיגיד משהו, מה זאת הפסיביות הזאתי??? פשוט עומד שם עם מבט קפוא... כאילו צריך זמן לעקל את הפקודה, להעביר אותה באגפים במח ואז לפעול?!?

טוב קשה לו

אבל לא קשה לו להיות חרא איזה מניאק- ממש מעצבן אותי כמה זמן לקח לו להחליט מה הוא עושה עם רונה עם סמדר כל אחד שהוא מדבר איתו כבר משתנה לו הדעה אוף איתו! בעצם...צריך להגיד על דורון (לפי הסקר) "שימשיך להיות סקסי, ושישב בשקט!"

דורון צריך לדפוק את הראש בקיר....

כמה פעמים, אולי יפול לו האסימון והוא יבין שהוא ורונה זה לנצח
מה יש לו לחפש עם הסמדר הזאת?? מה?

תאמיני לי ש.....

אם זו לא הייתה סדרה, הדורון הזה עוד היה נשאר עם רונה. די, אז מה עם יש לסמדר ילד, איזה לוזר...עכשיו הוא נדפק עם המכפה הזאת! (וזה עוד לא הילד שלו, כן?) אין לי מושג, הוא רצה להשאר בגלל הילד אבל הוא עושה לילד עוול, אבל תראי רונה, דורון גדל בלי אבא, והוא יודע איך זה וכמה קשה זה, אז זה למה הוא בחר את מה שבחר, אין מה לעשות. הם עוד יהיו ביחד, את תראי!

אני עוד אראה!!!

וברגע שהוא יהיה איתי...אני אקנה לו מלתחה חדשה!!!! נמאס כל הזמן שחור אפור שחור אפור, די!

למעלה