סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : מה עשיתם ביום העצמאות : מה אתם עושים בסופ"ש : מה הדבר האחרון שאכלתם : מה הסרט האחרון שראיתם : מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : מה עשה לכם את השבוע : מה פחות עשה לכם את השבוע : סופשבוע מקסיםםםםם לכולם!

YA2007

New member
יאללה להתחיל ../images/Emo27.gif

שיר השבוע של יהודית: "מישהו" שיר השבוע הישראלי: "טוקיו גדולה", ריקי גל אלבום השבוע: "המיטב", ריקי גל הדבר האחרון שאכלתי: מלון הסרט האחרון שראיתי: "מרגיש את הרוח" (דוקומנטרי) הבנאדם האחרון שדיברתי איתו: אבא שלי עשה את השבוע: החופש שנמשך... פחות עשה את השבוע: לבד בחג
סופ'ש מעולה ולהתראות בצוותא

גם אני עונה!

שיר השבוע (יהודית) : "יוסי, יוסי" שיר השבוע (ישראלי) : "הקול שקורא לי"- רונה קינן שיר השבוע (לועזי) : ------------------------------------- אלבום השבוע : "איזו מן ילדה" מה עשיתם ביום העצמאות : רקדתי עם הילדים של הקיבוץ ריקודי עם ברחבה של החדר אוכל! אלו היו ממש ריקודים עד אור הבוקר! מה אתם עושים בסופ"ש : כרגע חזרתי מיום מרוכז!!!!
ככה שלא נשאר עוד הרבה מידי זמן לסופ"ש הזה..אבל- בעיקר אלמד למבחן במתמטיקה מה הדבר האחרון שאכלתם : מרק עוף של אמא מה הסרט האחרון שראיתם : מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : אמא מה עשה לכם את השבוע : היום חופש שלקחתי לעצמי
מה פחות עשה לכם את השבוע : ממ יום הזיכרון?

באהבתנו

New member
שיהיה סופ"ש מקסים.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית) : "אני משם" שיר השבוע (ישראלי) : "עוד יום" מתי כספי מה עשיתם ביום העצמאות : רקדתי כאילו אין מחר... (ואז מחר הגיע, ואיתו ההנגאובר) מה אתם עושים בסופ"ש : שומדבר מעניין נכון לרגע זה מה הדבר האחרון שאכלתם : עוגיית שוקולד-צ'יפס מה הסרט האחרון שראיתם : "הגנן המסור" מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : אחותי מה עשה לכם את השבוע : הופעה בטקס שהלכה ממש טוב, 100 במתכונת במתמטיקה מה פחות עשה לכם את השבוע : פתיחה רשמית של עונת הבגרויות

ToMeTiN

New member
החלטתי גם לענות (פעם ראשונה, מתרגשת:))

שיר השבוע יהודית - "את הכל יזכור" שיר השבוע ישראלי - "בן יפה נולד" - רבקה זוהר שיר השבוע לועזי - elvis costello - little boxes במקרה היה לי לועזי, בדרך כלל לא קורה:) אלבום השבוע - "איזו מין ילדה" מה עשיתם ביום העצמאות - הייתי ב-על האש אצל אח שלי מה אתם עושים בסופ"ש - כלום הדבר האחרון שאכלתי - פיסת תפוח אדמה שאמא הביאה לי לטעום (היה טעים) סרט אחרון שראיתי - את "הנמלט" מהאמצע בן אדם אחרון שדיברתי איתו - אמא עשה לי את השבוע - ארבעת הסינגלים שקניתי:) פחות עשה לי את השבוע - יום הזיכרון וכאב גרון שב"ש לכולם

שבת שלום

שיר השבוע (יהודית) : געגוע שיר השבוע (ישראלי) : לוט/יוני בלוך אלבום השבוע : מירי מסיקה-שלום לאמונות מה עשיתם ביום העצמאות : סקסמיםורוקנ'רול. טוב, הופעה ומסיבה וכמובן ארוחה משפחתית ענקית. מה אתם עושים בסופ"ש :הייתי ביום הולדת של חברה מה הדבר האחרון שאכלתם :וופל מה הסרט האחרון שראיתם : אמריקה מאוהבת
מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : דניאל מה עשה לכם את השבוע : יום העצמאות מה פחות עשה לכם את השבוע : יום הזכרון, חוסר החלטיות, מחשב דפוק

אושRתי

New member
../images/Emo117.gif

שיר השבוע (יהודית) :ציפיה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) : עוד הלילה איתי פרל ..
שיר השבוע (לועזי) :אין
אלבום השבוע :יזהר אשדות האוסף.
מה עשיתם ביום העצמאות : כל מיני
מה אתם עושים בסופ"ש :
מה הדבר האחרון שאכלתם :פיצה
מה הסרט האחרון שראיתם :בופור
מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו :
מה עשה לכם את השבוע :יום העצמאות
מה פחות עשה לכם את השבוע : שבת שלום.

היישר מהעבודה...

התחברתי לראות סרט, אבל החלטתי לבדוק גם מה קורה בפורום
שיר השבוע (יהודית) : "וידוי" שיר השבוע (ישראלי) : בקי סחרוף - מפנה מקום.
שיר השבוע (לועזי) : לא היה ממש משהו ספציפי... אבל, כל האלבום שיהיה כתוב באלבום השבוע. אלבום השבוע : Little Earthquakes - Tory Amos מה עשיתם ביום העצמאות : ראיתי זיקוקים ועבדתי. מה אתם עושים בסופ"ש : עובדת, כרגיל
מה הדבר האחרון שאכלתם : טוסט
מה הסרט האחרון שראיתם : אתמול ראיתי איזה סרט מפגר בHot Fun, ועכשיו אני הולכת לראות Ocean's 12. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : חחח זה ששומר איתי בעבודה
והחבר. מה עשה לכם את השבוע : יום רביעי ויום חמישי, חופש מהעבודה וכייף של כמה שעות לשם שינוי. מה פחות עשה לכם את השבוע : הממ... הייתי די מאושרת
שתהיה לכם המשך שבת שקטה! מיכלי.

darling2

New member
../images/Emo42.gifבוקר

שיר השבוע (יהודית) : ציפייה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : לוט-יוני בלוך שיר השבוע (לועזי) : so pure-Alanis Morissette אלבום השבוע :Supposed Former Infatuation Junkie-Alanis Morissette מה עשיתם ביום העצמאות : בים עם חברים! מה אתם עושים בסופ"ש : כל מיני.. מה הדבר האחרון שאכלתם : שוקולד מה הסרט האחרון שראיתם : תזיזו ת'רגליים מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו : קוב מה עשה לכם את השבוע : יומולדת בחמישי
מה פחות עשה לכם את השבוע : אני תפוסה כולי מהבגרות בספורט אתמול.. סופשבוע נהדר לכולם

למעלה