סקר סופ"ש!

סקר סופ"ש!

(מזמן לא היה, תודו שהתגעגעתם
) שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : הספר האחרון שקראתם : הסרט האחרון שראיתם : משפט שהצחיק אתכם : מה עשה לכם את השבוע : איך תפתחו את שבוע הבא : תוכניות לסופ"ש :

עונה ראשונה!!=)

שיר השבוע (יהודית) : "פעם" שיר השבוע (ישראלי) : "הקול שקורא לי"- רונה קינן שיר השבוע (לועזי) : לא שומעת לועזי?! אלבום השבוע : "מה שהשמיים נותנים"- נורית גלרון הספר האחרון שקראתם : "מישהו לרוץ איתו"- לפני שנה בערך.. הסרט האחרון שראיתם : "חתונה מאוחרת" משפט שהצחיק אתכם : בטיול של הקיבוץ, אחרי שאכלנו ארוחת ערב ואני באתי לזרוק את המפות לפח ילד אחד אמר לי: "למה את זורקת את המפות משי?! הן 100% כותנה!"..עזבו את זה שאלו היו מפות ניילון הכי זולות שיש.. מה עשה לכם את השבוע : הודיעו לי סופית שאני טסה לסין! איך תפתחו את שבוע הבא : שעתיים מתמטיקה? תוכניות לסופ"ש : ל-נ-ו-ח-!

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יהודית) :עכשיו הכל בסדר שיר השבוע (ישראלי) : לימי הזיכרון- "גשם אחרון" שיר השבוע (לועזי) :lighthouse family-high אלבום השבוע :האלבום שממנו לקוח שיר השבוע הלועזי שלי, postcards from heaven (דרך אגב, השיר "געגוע" של יהודית הוא די בסגנון של חלק מהשירים שלהם...) הספר האחרון שקראתם : בדיוק אתמול התחלתי את "סיפור על אהבה וחושך" הסרט האחרון שראיתם : "מוכרחים להיות שמח"
משפט שהצחיק אתכם : כל הראיון של יהודית אצל ליאור שליין השבוע היה מצחיק... לא זוכרת משפטים מדוייקים אבל הם עשו ביחד פוזה למצלמה והוא אמר שהנה יהודית ומי שפעם נראה כמו נורית גלרון (לפני שהוא הסתפר)... מה עשה לכם את השבוע : בשורה טובה מאוד בקשר ללימודים איך תפתחו את שבוע הבא : ביום הזיכרון
... ואני מקווה שהשביתה תימשך תוכניות לסופ"ש : פעם ראשונה אני עונה לשאלון הזה לפני יום שישי, אבל דווקא היום יש לי כמה אופציות לבילוי ואני עוד לא יודעת איזו מהן תתממש...

YA2007

New member
והנה תשובותיי המלאות ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יהודית: "סוף לסיפור" (מה לעשות, לא היה שבוע נחמד במיוחד...) שיר השבוע הישראלי: "שיר על יונה בחלוני"- אריק איינשטיין (מה לעשות, זו הגירסא היחידה שמצאתי...) אלבום השבוע: "מיטב השירים" של יהודית, האוסף הראשון הספר האחרון שקראתי: "מדיניות תקשורת בישראל" הסרט האחרון שראיתי: "בוראט". זוועה... משפט שהצחיק אותי: "איפה זה קופות היכל התרבות? בהיכל התרבות!" מה עשה את השבוע: אין משהו מיוחד. טוב שהוא נגמר... פתיחת השבוע הבא: "לבד, על הגג, שבתות וחגים". משהו בסגנון הזה... תוכניות לסופ'ש: לימודים בעיקר... שבת שלום ושיהיה סופ'ש רגוע

אושRתי

New member
../images/Emo165.gif

שיר השבוע (יהודית) :צפייה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) : שלכת בביצוע איתי פרל
שיר השבוע (לועזי) : אין
אלבום השבוע :בנות- איתי פרל
הספר האחרון שקראתם :זו אותה האהבה- אריק איינשטיין
הסרט האחרון שראיתם :בופור-מומלץ
משפט שהצחיק אתכם :
מה עשה לכם את השבוע :שהחזירו את התוכניות הנוסטלגיות לכבוד יום העצמאות- http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/571/327.html
איך תפתחו את שבוע הבא :
תוכניות לסופ"ש :אין משהוא מיוחד.

../images/Emo196.gif

*אחרי משמרת, וחזרתי הביתה בניידת, אז היפנית נשארה בחוץ הפעם
* שיר השבוע (יהודית) : "תן לי" ו"עיניי זהב כחולות" (הפרש של 10 שנים ביניהם
) שיר השבוע (ישראלי) : חמוץ מתוק השבוע
גם "לחיות נכון" של רונה קינן, וגם "ימי בנימינה" בביצוע של חנן יובל שרץ לי בראש כל השבוע... שיר השבוע (לועזי) : Song For The Lovers של הסולן של "דה וורב" (ריצ'רד משהו, שכחתי ת'שם שלו) אלבום השבוע : דווקא משום מה - "לנשום בספירה לאחור" של רונה
הספר האחרון שקראתם : "אניהו" של אתגר קרת, נהדר, במיוחד "עיניים נוצצות". הסרט האחרון שראיתם : ראיתי במשמרת את "בנות", אבל זו לא הייתה בחירה שלי
משפט שהצחיק אתכם : "הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו"... חחח למרות שאני לא ממש מכורה לסרטי בורקס, שיכנעו אותי לראות השבוע את צ'ארלי וחצי, והמשפט הזה הורג אותי כל פעם מחדש... מה עשה לכם את השבוע : המון דברים.. אין לי כוח לפרט... איך תפתחו את שבוע הבא : במשמרת בוקר, יום הזיכרון, וקצת חופש לשם שינוי במשך השבוע.
תוכניות לסופ"ש : עבודה, מרתון סרטים, ארוחת שחיתות והרבה מוזיקה. סופ"ש מקסים לכולם!
אוהבת.

אנוכי.

שיר השבוע (יהודית) : הצריף, ללא ספק. שיר השבוע (ישראלי) : גם של יהודית, איכשהו
. רחוק ממך.. כמה שאני אוהבת את השיר הזה. אלבום השבוע : החדש של יהודית הספר האחרון שקראתם : קוראת, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה הסרט האחרון שראיתם : קרייזי
: מה עשה לכם את השבוע : הימים בת"א. איך תפתחו את שבוע הבא : בהמון התלבטות וכאב. ומקוה שגפ בתקוה. תוכניות לסופ"ש :אין כ"כ. להמשיך את השולחן אוליץ

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : צפייה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) : הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב שיר השבוע (לועזי) : Skin - Purple אלבום השבוע : מירי מסיקה. הספר האחרון שקראתם : אם יש גן עדן/ רון לשם.מומלץ ביותר. הסרט האחרון שראיתם : תזיזו ת'רגליים! משפט שהצחיק אתכם : אממ... מה עשה לכם את השבוע : סוף שבוע עם המשפחה והופעה של דויד ברוזה עם מיומנה
איך תפתחו את שבוע הבא : בשינה טובה...נגמר ביצפר! תוכניות לסופ"ש : יום הולדת ביום חמישי.
ועוד כל מיני..

למעלה