סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

והשאלות הרגילות... (אגב - יש גם סקר כמה הודעות מתחתיי... תענו!
) שיר השבוע (יודית) - שיר השבוע (ישראלי) - שיר השבוע (לועזי) - תוכניות לסופ"ש - מה עשה לכם את השבוע - מה עשה לכם רע השבוע - ספר - סרט - טלוויזיה - שיר שנתקע לכם כל השבוע -

סופשבוע רגוע אינשאללה.

שיר השבוע (יודית) - "כשתבוא אהבה", כאילו דה... שיר השבוע (ישראלי) - "כל מה שרצית" / הדורבנים, "אחרי הכל את שיר" / שלמה ארצי. שיר השבוע (לועזי) - White Town - Your Woman קפץ לי לתודעה מחדש השבוע. אחלה שיר. תוכניות לסופ"ש - לישון מעכשיו עד הערב, לחרוש על הגיטרה כל הסופ"ש, הופעה של רונה מחר בבנימינה, ואולי גם לבקר את אבא שלי שטוחן מילואים... מה עשה לכם את השבוע - האקסטאזה אחרי הקמלוט. מה עשה לכם רע השבוע - העירו אותי היום ב6:15 בבוקר בשביל להגיע למשמרת שבכלל לא הייתי אמורה לעשות... ספר - "מישהו לרוץ איתו" (כן כן, רק עכשיו אני קוראת) סרט - "היוקרה", ראיתי אתמול בלילה ולא סיימתי. מרתק. טלוויזיה - "מה זה השטויות האלה" שיר שנתקע לכם כל השבוע - "אשם" של סינרגיה. ואני מ-מ-ש לא גאה בזה.

טוב, סקר ולישון

שיר השבוע (יודית) - כשתבוא האהבה שיר השבוע (ישראלי) - כשתמות - טל גורדון (ובכלל טל גורדון השבוע) שיר השבוע (לועזי) - תוכניות לסופ"ש - הופעה היום, מחר לנוח ולפגוש חברות מה עשה לכם את השבוע - קניתי אתמול את הדיסק החדש של רונה וכמובן ההופעה היום מה עשה לכם רע השבוע - כל השבוע הזה ספר - סרט - טלוויזיה - שיר שנתקע לכם כל השבוע - הכעס (טל גורדון)

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יודית) - "בבוקר" השבוע שמעתי פעם ראשונה (
) את השיר הזה, בביצוע של מירה עווד בתוכנית של חמי רודנר, "מרגיש בבית". שיר השבוע (ישראלי) -אביב גפן-בשבילך שיר השבוע (לועזי) -Westlife & Diana Ross - When You Tell Me That You Love Me תוכניות לסופ"ש - אתמול כבר יצאתי עם חברות וביליתי, היה כיף. מה עשה לכם את השבוע -המפגש המחודש עם החברות, החדשות על שביתה באוניברסיטה בשבוע הבא... מה עשה לכם רע השבוע - ספר - שוב "החיים הסודיים של הדבורים". סרט - ראיתי השבוע סרט שלא ממש אהבתי, אז אין לי המלצות... טלוויזיה - "בשורות טובות" עם שי אביבי, היה השבוע פרק נחמד. שיר שנתקע לכם כל השבוע - השיר בשחרתי לשיר השבוע...

venustudent

New member
שכחתי לכתוב מה עשה לי רע

וזה כבר סימן טוב
קצת הפסדתי שעות עבודה השבוע, וחוץ מזה כמובן שהחדשות על השחיתות במשטרה וכל זה לא עשו לי טוב....

darling2

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע (יודית) - סליחות
שיר השבוע (ישראלי) - הכאב הזה- עברי ונינט..
שיר השבוע (לועזי) - Roch Voisine - With These Eyes תוכניות לסופ"ש - נגמר כבר..אבל נסעתי היום לת"א ואתמול סתם בבית.. מה עשה לכם את השבוע - יום שני בב"ש, ויום עבודה אחרון בביצפר. מה עשה לכם רע השבוע - הייתי חולה ברוב השבוע.. ספר - אני קוראת עכשיו את "צינורות-אתגר קרת" ואת "מלאכי עליון-מיכל שלו". סרט - אביבה אהובתי
טלוויזיה - חברים, מרחק נגיעה! שיר שנתקע לכם כל השבוע - הפעם האחרונה-רונה קינן.

אענה באיחור^^

מותר לי
שיר השבוע (יודית) - בך לא נוגע שיר השבוע (ישראלי) - תענה לי/היהודים תוכניות לסופ"ש - הייתי בתורכיה מה עשה לכם את השבוע - תורכיה מה עשה לכם רע השבוע - מה שעושה רק כל שבוע ספר - חסד נעורייך סרט - הלהקה טלוויזיה - מסודרים, נולד לרקוד שיר שנתקע לכם כל השבוע - השיר מהפרסומת בערוץ 2

למעלה