סקר סופ"ש:

mucool2

New member
בכל מקרה,

בין אם את תבואי או אני אבוא (את הזמנת אותי!), רק אז תוכלי לראות אותי (גבר).

תשובותי

1. סקרים מעניינים אותך? מעניין אותי לענות עליהם. בדר"כ אני גם קוראת תשובות של אחרים - בהתאם לזמן וחשק. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? כן. גם יצר מציצנות, אולי גם סתם שיעמום. טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? בדר"כ לא. כשיוצא לי. הייתי קוראת קבוע את מדור הרכילות ב"על הצפון". בדר"כ זה- "חבר קיבוץ (לא חשוב מאיזה קיבוץ) נצפה עורם מנת אורז מעל השניצל כדי שלא יחויב בקופה. ההפרטה לאן?" 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? לא. 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא כל. רוב. 6.באמת? באמאשלי. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? לא יודעת. 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? לא נראה לי, אבל רעיון יפה. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? לא. בדיוק באותה המידה. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? אני סבורה שהיא קראה, אבל את שלי כבר לא כי כבר עברו שלושה ימים.

למעלה