סקר סופ"ש:

גנגי

New member
סקר סופ"ש:

הסקר כתוב, מטעמי נוחות, בלשון נ', אבל פונה גם לבעלי ז'. 1. סקרים מעניינים אותך? 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? 6.באמת? 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? בברכת "הסוקרים בדמעה ברינה יאכלו עוגה תיכף".

shellyland

New member
LOL

1. סקרים מעניינים אותך? חלקם. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? רק אם זה אנשים שאני מכירה או שיש לי יחס כלשהו כלפיהם. כי זאת עוד דרך להכיר אותם ומאיר אותם מזוית נוספת, שלפעמים לא יוצא לראות אותה בדרכים אחרות. חוצמזה - אנשים מעניינים אותי באופן כללי: מי הם, מה הם, מה המניעים שלהם, איך הם מציגים את עצמם, איך הם מגיבים... כאלה דברים. מעניין אותי לעשות הצלבה בין מה שאני חושבת עליהם לבין מה שהם חושבים על עצמם. טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? רק את של הגשרים ורק לעיתים רחוקות. 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? כשיוצא. היום, למשל, צפיתי. שאומלטה לא פוסטמה, אני די מחבבת אותה. גם מצחיק אותי לראות איך היא מתלבשת. 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא של כולם, אבל של חלק גדול מהכותבים. 6.באמת? באלוהים. אפילו שלך. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? תשאלי באח"לה. 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? לא. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? לא, אבל הוא קצת פתטי ומאוד מאכזב. מצד שני - הוא מצחיק. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? ברור שכן, אבל היא תגיד שהיא לא קוראת. כי זה הקטע שלה. בברכת "הסוקרים בדמעה ברינה יאכלו עוגה תיכף". איזו עוגה?

shellyland

New member
דוגמה לרכילות שאני כן קוראת:

שלומי לאופר, עשה לי ילד!

גנגי

New member
עוגת תותים וקצפת,

כי לגדולה יש יומולדת היום. (תודה!) קוראת, קוראת, אבל רק את השורות הרלוונטיות, כמובן, איפה שעונים לי על שאלות אישיות. אבל אל תספרי לאף אחד. כי זה הקטע שלי. עכשיו צריכה גם קפה בשביל לשטוף את הקרם-תותים מהגרון.

m L m

New member
...................................

1. סקרים מעניינים אותך? לפעמים...לרוב לא. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? לרוב לא. אלא אם כן זה חבר קרוב. טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? רק רכילות של חו"ל... 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? דווקא צופית גרנט אני מאוד אוהבת אבל שוכחת לראות 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לרוב כן. 6.באמת? אם זה לא היה באמת לא הייתי אומרת את זה. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום?
8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה?
9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים?
10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה?

ממיטת חוליי

1. סקרים מעניינים אותך? איך לפעמים 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? שאלה טובה. כי כשאלה אנשים שאני מכיר, אפשר לפעמים לגלות עליהם עוד פרטים לא חשובים על חייהם. אולי זה סוג של מציצנות. טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? לא. 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? לא רואה טלוויזיה כבר שנים 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לפעמים. 6.באמת? אני בד"כ נוטה לומר את האמת. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? לפי היחס בין תוצאות הבחירות לסקרים - כן. 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? סביר שקצת לפחות. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? בערך באותה המידה. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? אנא ערף... בברכת "הסוקרים בדמעה ברינה יאכלו עוגה תיכף". איזה לאכול איזה?! לא יכול אפילו לחשוב על זה כרגע.

If6Was9

New member
מ'כפת לי?

1. סקרים מעניינים אותי אם זה לא מאלטיפל צ'ויס ואפשר להשתעשע בכתיבת תשובות. 2. ממש לא מ'ניין לקרוא מה שהם חושבים/לובשים/אוכלים, מעניין לדעת כמה תגובות נזעמות יישלחו בעקבות הכתבה\ראיון לעיתון סוף השבוע הבא. 3. לא קורא מדורי רכילות, ובטח לא המעפנים האלה של המקומונים. ואיך אני יודע שהם מעפנים אם אני לא קורא? כי כבר קרה שקראתי כאלה. 4. אומלטה? לא מכיר. זאת ששותה פיפי? שיהיה לה לבריאות. 5. לפעמים מעניינים ולפעמים לא. 6. או שכן או שלא וג'ו. 7. לא. סקר הוא בדיקה, ושקר זה התוצאה. 8. בפוקס זה יוצא ככה כי מסקרה זה בכלל לא בעברית. 9. הסקר מעצבן כי עוד לא מצאתי איך לשלב את צרפת בתשובות שלי כהרגלי בקודש. 10. אני בטוח שתקראי את התשובות כי כפי שאני מכיר אותך תגיבי על חלק בהתחכמויות מילוליות למיניהן.

יו, המפלצת אכלה לי את התגובה

ננסה שוב: 1. סקרים מעניינים אותך? 48% מעניינים, 27% מושכים, 15% דוחפים, ו-20% זה העמלה שלי. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? במלה אחת: כן. בשתי מלים: ממש לא. למה? ראו קובץ מצורף טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? לא. של איזה עיתונים? של כולם. 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? לא. 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? חלקם הגדול. 6.באמת? רגע, שאני אבין: אתה חושב ששיקרתי בתשובות הקודמות?
7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? לא, זה לא נכון. 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? לא רק שזה לא נכון, זה גם לא משעשע. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? לא, אבל לפעמים השאלה מעידה על השואל. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? להערכתי שח סבירות של 87% פלוס מינוס סטיית תקן שאכן כן. תשובתי מסתמכת על אנליזה שכללה סימולציה, רגרסיה, אנובה, מנובה, מודל קוקס, מודל בוקס, ושקלול התגובות האפשריות של מערכת החיסון. בברכת "מי שטרח בערב שבת, מגיע לו לקבל תשובות כאלה".

אטיוד5

Active member
שיהיה

1. סקרים מעניינים אותך? כן 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? ככה טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? לא 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? לא 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא 6.באמת? פחחחחח 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? לא יודע, אבל שמת לב לקירבה של "סרק" ו"סקר"? 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? לא 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? כן 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? כן, במיוחד את שלי. למה? צ'אלי את עצמך. כאילו דאאאא.

אלי ו.

New member
סוף סוף סקר כלבבי

1. סקרים מעניינים אותך? ממש לא. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? לא! (לא קראת את תשובה 1?) למה? טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קורא מדורי רכילות? לא! 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? אומלטה מארץ נהדרת כן. את אודטה ואת שתינית הפיפי לא. (ההיא בכלל עדיין בשידור?) 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לפעמים. 6.באמת? לא. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? באמאשל'ך תעזבי אותי. 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? ראי 7. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? לא, הוא דוקא משעשע. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות. לא. ולמה? למה אני חושב כך או למה היא לא תקרא? בברכת "הסוקרים בדמעה ברינה יאכלו עוגה תיכף".

יש לך זמן לעשות סקרים?

הילדים כבר עשו שיעורי בית והלכו לישון? בעל שלך יודע שאת כותבת סקרים? למה את כל הזמן צריכה לישול שאלות? ממי קיבלת את ההרגל המגונה הזה? זה בטח מהאבא שלך. 1. סקרים מעניינים אותך? בעיקר פוליטיים. אני מצביע פרס. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? למה? תלוי מי האיש 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? כן. של ynet, walla, ידיעות, מעריב, עיתון תל אביב, העיר, זמן תל אביב, רייטינג, פנאי פלוס, לאישה, אנשים והשבוע בחדרה. לא קורא את המדור של nrg מסיבות מובנות. 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? מישהו אישר לה להעביר ביקורת על אומלטה? אני בשוק. לא רואה אותה, את צופית דווקא כן ואני מת עליה. 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא וכן. אני שמח לעזור לפעמים. 6.באמת? מפתיע, נכון? 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? לא יודע אני אשאל את גנגי היא עורכת לשונית. גנגי? 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? בהחלט כן. לוריאל פריז עשו על זה מיליונים. 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? הוא מצחיק אותי יותר. 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? כן, מתוך סקרנות. נכון?

עִידן

New member
תשובות

1. סקרים מעניינים אותך? כן 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? לא תמיד טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. 3. קוראת מדורי רכילות? של איזה עיתונים? לפעמים. במיוחד את מדור "הדף הצהוב" שב"דף הירוק".
4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? מתעניינת? לא 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא של כולם 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? אזהרה
ש"ל! 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? לא 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? לא, כי היא דואגת להדגיש בכל הזדמנות אפשרית כמה זה לא מעניין אותה.

mucool2

New member
תשובות

1. סקרים מעניינים אותך? רק אלה שהתוצאה שלהם מקובלת עלי. 2. בחייאתך, באמת מעניין אותך לקרוא מה אנשים אחרים חושבים/לובשים/אוכלים/וכו? לא. למה? מה למה? טוב, אז אני מבינה שמעניין אותך, אז יאללה בואי נמשיך. מה בואי? אני גבר! 3. קוראת מדורי רכילות? אשתי? לא. של איזה עיתונים? אמרתי לא! 4. תוכניות טלוויזיה כמו "אומלטה" וההיא ששותה פיפי - צופה (או צופית)? רק ב"ארץ נהדרת" (זה כל מה שקולטים כאן). מתעניינת? מי מתעניינת? 5. האם מעניינים אותך הסיפורים האישיים של כל מי שכותב כאן בפורום? לא. 6.באמת? נו טוב, אולי קצת. 7. האם זה נכון ש"סקר" ו"שקר" באו מאותו שורש קדום? אני? מה אני מבין בבלשנות? 8. האם זה נכון ש"סקר" ו"מסקרה" הם מאותו שורש בגלל ששניהם מסתירים את האמת ומייפים אותה? לא תמיד מייפים... 9. האם הסקר הזה מעצבן יותר מסקרים אחרים? אם תמשיכי ככה... 10. האם את סבורה שמי שעשתה את הסקר הזה תקרא את התשובות, ולמה? מי סבורה? כבר אמרתי לך שאני גבר!!!

גנגי

New member
אם הוא יהיה עליי

אני חושבת שאני אוריד אותו ואשתמש בו בעצמי. יותר עדיף לך שהוא יהיה אצלך בארנק, לא?

למעלה