סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

אחרי הרבה התלבטויות אם לשים סקר או לא, החלטתי שכן. <אחרי הכל כל שאר השבוע היה רגיל, לא?> שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : מאיזה אדם אתם מבקשים סליחה : אירוע השבוע : הרגע המאכזב של השבוע : הרגע הטוב של השבוע : המלצת השבוע : צמים ?
/

"לכרוע על חוף הסליחה..."

<כמובן מתוך כבוד ראוי לכל מי שכן צם [לא כמוני, הכופרת
] ואיחולי גמר חתימה טובה> שיר השבוע (יהודית) : "ימים טובים" שיר השבוע (ישראלי) : "שינויי מזג האוויר" / ארצי. שיר השבוע (לועזי) : Woman / John Lennon אלבום השבוע : Greatest Love Songs / Phil Collins מאיזה אדם אתם מבקשים סליחה : אני לא מאמינה בלבקש סליחה ביום כיפור. אם עשיתי משהו רע אני התנצלתי עליו אחרי שהוא קרה <ולא משנה כמה זמן אחרי>, כי לבקש סליחה על דבר מסויים ביום עצמו זה קצת צבוע לדעתי. אם לא ביקשתי סליחה, אני נושאת באחריות.
אירוע השבוע : תל אביב, תל אביב, תל א-ביב! הייתי בת"א. הרגע המאכזב של השבוע : אנג'לינה ג'ולי הישראלית <
> עבדה עליי בדינמיקה סלולר. הרגע הטוב של השבוע : כל השבוע הנהדר הזה. היה מעולה. והאמת שיחסית ליום כיפור, הסופ"ש יהיה סיום מעולה בשבילו. המלצת השבוע : "לא להתעלל בעור הפנים, זה חשוב מאוד..." צמים ?

YA2007

New member
צום מועיל ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של יהודית: "לקחת את ידי בידך" שיר השבוע הישראלי: "היה נא טוב אליי", נורית גלרון אלבום השבוע: "מרוב אהבה", יוסי בנאי ממי מבקש סליחה: הממ...זה קצת אישי מדי, ואני עוד מהרהר בזה
אירוע השבוע: אתמול כשראיתי את הברכה של יהודית והבנתי שהיא עוד חודש בירושלים
הרגע המאכזב של השבוע: בעיקר זה שהוא עבר לאט... הרגע הטוב של השבוע: היום קיבלתי ציון טוב וחשוב במבחן
המלצת השבוע: להפנים את מה שיהודית כתבה, היא מאד צודקת צמים:

"והמגאפון פתאום התקלקל..."

שיר השבוע (יהודית) : "באה מאהבה"
שיר השבוע (ישראלי) : "אדום"/ איגי וקסמן
אלבום השבוע : "אדום"/ איגי וקסמן [חח מה אני יעשה שזה שיר הנושא?!]
מאיזה אדם אתם מבקשים סליחה : אמא שלי..
אירוע השבוע : תזמורת..חח
הרגע המאכזב של השבוע : לא היה כזה..
הרגע הטוב של השבוע : מיכלי הודיעה לי שיש הופעה של נורית גלרון ב20 לאוקטובר [ואני שם!!!!]
המלצת השבוע : אל תזניחו את עצמכם ואל תתעלמו מבעיות! תתפלו בהם לפני שיהיה מאוחר מידי!
צמים ?
גמר חתימה טובה...

hilali1

New member
אכן שבוע רגיל... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : סמבה ברגל שמאל
שיר השבוע (ישראלי) : תן לי יד/ יש אי שם אלבום השבוע : מוש בן ארי בהופעה מאיזה אדם אתם מבקשים סליחה : ביקשתי כבר.. לאורך השנה לא היום באופן מיוחד אירוע השבוע : חופשה באילת
הרגע המאכזב של השבוע : אין הרגע הטוב של השבוע : חופשה באילת המלצת השבוע : חופשה באילת.. ( אחחח המקוריות
) צמים ? כן צמתי.. עבר בסדר
שבוע טוב

ToMeTiN

New member
שבוע נחמד לכולם

שיר השבוע יהודית - "בראנדי וג'יטאן" עם הפילהרמונית שיר השבוע ישראלי - "אגדת שלושה וארבעה" - צוות הווי חטיבת הצנחנים אלבום השבוע- "עיניים זרות" - רונה קינן הרגע(ים) הטוב(ים) של השבוע - 1. נרשמתי ללימודים 2. לראות שיהודית כתבה בפורום:) המלצת השבוע - אהההם, לישון הרבה צמים -
, הרבה יותר קשה להיות 25 שעות בלי מחשב מאשר בלי אוכל יום וןב

אושRתי

New member
../images/Emo76.gif

שיר השבוע (יהודית) :רחבת הריקודים. שיר השבוע (ישראלי) :פסק זמן שיר השבוע (לועזי) :eek:ne של U2 אם אני לא טועה.. אלבום השבוע :כל הטוב שבעולם- מומלץ! מאיזה אדם אתם מבקשים סליחה :מכל מי שפגעתי בו, ביקשתי... אירוע השבוע :ההופעה של איתי פרל בסינדרום. הרגע המאכזב של השבוע :החוםם הרגע הטוב של השבוע :ההופעה של איתי.. המלצת השבוע :גילדה בטעם קינדר צמים ? /
שנה טובה וחתימה טובה לכולם.

למעלה