סקר סופ"ש...

סקר סופ"ש...

שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
הרגע הטוב של השבוע :
הרגע הפחות טוב של השבוע :
אירוע השבוע :
הסיפור המצחיק של השבוע :
הסרט האחרון שראיתם :
המשפט הכי נכון שאמרו לכם השבוע :
"איך טלפון אחד קטן מעורר שוב..." למה אתם מתגעגעים?
"הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" מה גרם לכם לנדודי שינה השבוע :
תוכניות לסופ"ש :
המלצת השבוע : סופ"ש נפלא!
מיכל וניר.

שיהיה...

שיר השבוע (יהודית) : "רעידת אדמה". שיר השבוע (ישראלי) : "חם ומתוק" / גן חיות. שיר השבוע (לועזי) : Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepard אלבום השבוע : יוריטמיקס, גרייטסט היטס. הרגע הטוב של השבוע : פגשתי חברה ממש טובה שלא ראיתי אותה המון זמן...
הרגע הפחות טוב של השבוע : כשעשו ממני שוטרת ונתנו לי תפקידים מעצבנים, ובכלל היה שבוע די מעצבן. אירוע השבוע : ארוחת ערב עם כמות חברים עצומה שגרמה לי להבין שהם תמיד שם בשבילי. הסיפור המצחיק של השבוע : בא אליי אחד השבוע לבדיקה בטחונית. אח"כ הוא יצא ואמר לי שהוא הולך להביא עוד תיק מהאוטו. כשבדקתי את התיק, הסתבר שיש בפנים עוד תיק. אמרתי לו "מה זה, תיק בתוך תיק בתוך תיק?" והוא חייך, ואז אמרתי "חום בתוך חום בתוך חום?" אז הוא צחק ואמר "ציפור מתרוממת לעוף..."
. איכשהו התפתחה שיחה על יהודית רביץ גם אח"כ, היה משעשע. הסרט האחרון שראיתם : "בנים אינם בוכים"
המשפט הכי נכון שאמרו לכם השבוע : האמת שאני אמרתי אותו... חחח "מלבקש אתה לא מפסיד כלום. התשובה יכולה להיות שני דברים, או לא, ואז באמת לא הפסדת כלום, או כן, ואז יקרה דבר מאוד יפה. לא רק שלא תפסיד, אתה גם תרוויח". וזה נאמר בעקבות דיון שלי ושל ידיד מהעבודה. "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב..." למה אתם מתגעגעים? לכיסונים של אמא שלי <כיסוני תפו"א>, לאחי הקטן והמתוק, לשיער הארוך שלי, והכי הכי להופעות של יהודית!!! וואאאאאההההה!! בא לי הופעה!!! "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" מה גרם לכם לנדודי שינה השבוע : מחסומי כתיבה למיניהם שנשברו גרמו לי לכתוב בלי סוף השבוע, גם באמצע הלילה. תוכניות לסופ"ש : חזרתי מהעבודה לפני חצי שעה, תיכף לישון ומחר לעבוד 12 (!!!) שעות... ואז לסדר את הבית ולנוח כמה שיותר. המלצת השבוע : "תהיו טובים לעצמכם. זה הבנאדם שתצטרכו לחיות איתו עד סוף חייכם". <עוד משפט שהמצאתי השבוע
> לילה טוב

ToMeTiN

New member
לילה לילה...

שיר השבוע (יהודית) - "זאזוארה" שיר השבוע (ישראלי) - "ציפור השיר" - חוה אלברשטיין אלבום השבוע - "הרגלים רעים" - יוני בלוך הרגע הפחות טוב של השבוע - 3 או 4 הפסקות חשמל ברצף. החיים חמים יותר ללא מזגן הסרט האחרון שראיתי - משהו עם סקייטבורדים. המשפחה ראתה ואני הצצתי בדרך למטבח:) מתגעגעת ל- הירדמות מהירה גרם לנדודי שינה - עודף שעות מול מסך מחשב. תוכניות לסופ"ש - להתקדם בפרוייקט סיום המלצת השבוע - אל תשכחו לישון שב"ש

שבוע נהדר לכולם!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : "ללב אין מין" שיר השבוע (ישראלי) : "קראת לי אסתר"/ אתי אנקרי אלבום השבוע : "שם" הרגע הטוב של השבוע : הייתי בים עם כמה חברות שממש התגעגעתי אליהן! היה מעולה.. הרגע הפחות טוב של השבוע : הוא הולך להיות מחר, אני הולכת להודיע למורה שלי [לצ'לו] שאני עוברת מורה.. המשפט הכי נכון שאמרו לכם השבוע : "איכות צליל מורכבת מחמישה אלמנטים: הזווית שהקשת יוצרת עם המיתר, כמות השערות שנוגעות במיתר, הקירבה של הקשת לגשר, מהירות הקשת והמשקל שמופעל על הקשת."
"איך טלפון אחד קטן מעורר שוב..." למה אתם מתגעגעים? למסגרת! "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" מה גרם לכם לנדודי שינה השבוע : ישנתי מעולה.. תוכניות לסופ"ש : הופעה של יהודית רביץ, מישהו פה שמע עליה?! המלצת השבוע : תהיו מאושרים, זה מזה כיף!

כאן ניר.

שיר השבוע (יהודית) : רחוק ממך שיר השבוע (ישראלי) : יש לי סיכוי/אביתר בנאי שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : הבנות נחמה הרגע הטוב של השבוע : אתמול בלילה הרגע הפחות טוב של השבוע : כל אתמול אירוע השבוע : ים בחמישי : "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב..." למה אתם מתגעגעים? עומר, ספי "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" מה גרם לכם לנדודי שינה השבוע :הוא תוכניות לסופ"ש : ביטלתי הרגע אחת. אז נראה לי לישון מעכשיו ועד.. המלצת השבוע : תשלימו עם עצמכם

אושRתי

New member
הנני כאן../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) :השעה שאחרי הלילה.. שיר השבוע (ישראלי) :תנופה- בעז בנאי שיר השבוע (לועזי) :אין אלבום השבוע :שלום לאומנות-מירי מסיקה הרגע הטוב של השבוע :פאלפון חדש עם MP3 ! הרגע הפחות טוב של השבוע : החום
אירוע השבוע :לא היה הסיפור המצחיק של השבוע :כנל הסרט האחרון שראיתם :הסודות המשפט הכי נכון שאמרו לכם השבוע : "יש לך ריח טוב.. "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב..." למה אתם מתגעגעים? "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" מה גרם לכם לנדודי שינה השבוע :החום.. תוכניות לסופ"ש :לא משהוא מיוחד . המלצת השבוע :הקומונה של בעז בנאי. סופ"ש נפלא!

למעלה