סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

ומי שלא עונה - נחש
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
אלבום השבוע (יהודית) :
דבר מה להגיד לאומה :
סרט :
טלוויזיה :
הבנאדם האחרון שדיברתי איתו :
עשה לי את השבוע :
אירוע השבוע :
הצחיק אותי השבוע :
פחות עשה לי את השבוע :
המלצת השבוע שלי :
הדרך שלי להתקרר בחום הזה :
השיר המאוס של השבוע :
תוכניות לסופ"ש : סופשבוע קסום יקיריי.

hilali1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : איזו מן ילדה
שיר השבוע (ישראלי) : המון המון שיר השבוע (לועזי) : אין אלבום השבוע : אתי אנקרי המיטב אלבום השבוע (יהודית) : המיטב 1 דבר מה להגיד לאומה : חם לי
סרט : שמעתם שיצא שרק 3
טלוויזיה : אממ הכל דבש הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : אמא עשה לי את השבוע : מוזיקה טובה ואבטיח קר
אירוע השבוע : הצחיק אותי השבוע : פחות עשה לי את השבוע : כל הסיפור עם קצב וא' ..
המלצת השבוע שלי :
הדרך שלי להתקרר בחום הזה :
השיר המאוס של השבוע : אוי יש כזה.. נו ביום מן הימים אפגוש את אלוהים...
תוכניות לסופ"ש : לא משו מיוחד.. לימודים בעיקר.

:)

שיר השבוע (יהודית) : "שבתות וחגים"
שיר השבוע (ישראלי) : ברי סחרוף - ריבונו של עולם שיר השבוע (לועזי) : Toto - Africa אלבום השבוע : הפס קול של פלורנטין אלבום השבוע (יהודית) : "געגוע" דבר מה להגיד לאומה : חםםםםםםם! סרט : "הסודות" טלוויזיה : "חברים" הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : דורה ויאיר
עשה לי את השבוע : ההופעה של יהודית (ובכלל כל הלילה הלבן), החלפתי פלאפון (לאחד ממש מגניב
), "הסודות", ועוד כמה דברים
אירוע השבוע : כנ"ל הצחיק אותי השבוע : חח חוץ מההופעה אתמול? אנשים. פחות עשה לי את השבוע : תאונת דרכים, והשבוע בכללי מבחינת העבודה היה די גרוע. המלצת השבוע שלי : עוד סרט שראיתי - "זרה מושלמת" - נהדר. הדרך שלי להתקרר בחום הזה : חחח הדוד שלי התקלקל
השיר המאוס של השבוע : השיר הזה של נלי פורטדו. תוכניות לסופ"ש : חברים, ארוחת ערב, עבודה, ומשפחה.

YA2007

New member
עכשיו אני../images/Emo180.gif

שיר השבוע של יהודית: "מילה טובה" שיר השבוע הישראלי: "יש בי אהבה", אריק איינשטיין אלבום השבוע של יהודית: "מיטב השירים 2" דבר-מה לאומה: בואו נקווה לטוב
סרט: "האזרח קיין" הבנאדם האחרון שדיברתי איתו: מיכלי
עשה לי את השבוע: פשוט כלום
אירוע השבוע: הסמסטר נגמר
הצחיק אותי השבוע: "באה משעווה", פלייר של מכון להסרת שיער, שהיה תלוי על לוח מודעות ברחוב קינג ג'ורג'. חולני...
פחות עשה לי את השבוע: החום ועוד כמה דברים מעציבים מאד
המלצת השבוע: להיצמד למאוורר או מזגן הדרך להתקרר בחום: אבטיח קר ומתוק
השיר המאוס של השבוע: "הסודות", שיר הנושא של הסרט תוכניות לסופ'ש: ללמוד, לישון ולחכות שהשבוע הזוועתי הזה יגיע אל קיצו
סופ'ש צונן ומהנה לכולנו

darling2

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע (יהודית) : שיר ללא שם
שיר השבוע (ישראלי) : פקק תנועה- אביתר בנאי שיר השבוע (לועזי) : sheryl crow - My Favorite Mistake אלבום השבוע : אביתר בנאי-עומד על נייר, אלבום קסום! אלבום השבוע (יהודית) : עיר קטנה! דבר מה להגיד לאומה : סיימתי ביצפר!!! סרט : הסודות. טלוויזיה : חברים, האקס המיתולוגי הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : ברית.. עשה לי את השבוע : סיימתי ביצפר!!!!אין יותר בגרויות! אירוע השבוע : כנ"ל והופעה של רונה קינן הצחיק אותי השבוע : ידיד שלי. פחות עשה לי את השבוע : כל מיני... המלצת השבוע שלי : לכו להופעות..! הדרך שלי להתקרר בחום הזה : מזגן, מאוורר..וכל אמצעי אחר השיר המאוס של השבוע : עדיין שווים-רן דנקר תוכניות לסופ"ש : מחר אני נוסעת לבקר את אחותי בקורס מד"צים, ובשבת נוסעת לת"א עד ראשון בערב..
יום שלישי מסיבת סיום
יום נהדר

PianoGirl20

New member
שנייה קפצתי

לפורום אחר וכבר תפסו לי את המקום...
שיר השבוע (יהודית) : טיול בשדירה (בזכות ההדרן אתמול).. שיר השבוע (ישראלי) : נאמר כבר הכל שיר השבוע (לועזי) : Lemon tree אלבום השבוע : האקוסטי של אלאניס אלבום השבוע (יהודית) : געגוע דבר מה להגיד לאומה : עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר. סרט : הסודות טלוויזיה : תוכנית מעניינת שראיתי על שינה.. הבנאדם האחרון שדיברתי איתו: ידיד עשה לי את השבוע : שאני וחברה מאוד טובה חזרנו להיות בקשר לאחר תקופת נתק. אירוע השבוע : ההופעה של יהודית אתמול ומה שהיה אחר כך. הצחיק אותי השבוע : יהודית!!!! היא הייתה כזאת מצחיקה אתמול... פחות עשה לי את השבוע : מעט מדיי שעות שינה...והחום. המלצת השבוע שלי : תשתו הרבה מים. הדרך שלי להתקרר בחום הזה : לשתות הרבה מים קרים...ולהישאר במקומות ממוזגים עד הערב. השיר המאוס של השבוע : השיר המעצבן ההוא של אפרת גוש!! לא מסוגלת לשמוע אותו.. תוכניות לסופ"ש : לנוח...

ToMeTiN

New member
../images/Emo142.gif

שיר השבוע (יהודית) - "כאן החיים שלנו" שיר השבוע (ישראלי) - "את חירותי" חוה אלברשטיין אלבום השבוע (יהודית) - "עיר קטנה" אלבום השבוע (ישראלי) - "הרגלים רעים" יוני בלוך (שבוע שני במצעד:)) דבר מה להגיד לאומה - "אם לא נעיר את השדים משלוותם, הם לא יציקו לנו" סרט - האחים גרים למבוגרים בלבד,אם ככה קוראים לו... טלוויזיה - ומופע שנות ה70. ראיתי באינטרנט, זה גם נחשב? הבן אדם האחרון שדיברתי איתו - אח שלי עשה לי את השבוע - הפוסטר של עיר קטנה:) הצחיק אותי השבוע - http://www.youtube.com/watch?v=d4NEbU_YkZw&mode=related&search= המלצת השבוע שלי - תשתו מים, חם פה! הדרך שלי להתקרר בחום הזה - מזגן ומאוורר ביחד סופ"ש נעים:)

אני..

שיר השבוע (יהודית) : "טיול בשדירה"
שיר השבוע (ישראלי) : "נערת רוק"/ ריקי גל אלבום השבוע : "מה שהשמיים נותנים"/ נורית גלרון אלבום השבוע (יהודית) : "עיר קטנה" דבר מה להגיד לאומה : יהודית רביץ היא פשוט מלכה ומי שעוד לא היה בהופעה שלה- לא חש את האושר מעולם!!!!!
הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : יהודית
חח ס-ת-ם! אבל זה לא רחוק מהאמת.. עשה לי את השבוע : ברור שההופעה!!! אירוע השבוע : ברור שההופעה!!! הצחיק אותי השבוע : ברור שההופעה!!! וגם שתי חברות שהיו אצלי והיה הכי מצחיק בעולם
פחות עשה לי את השבוע : כל מיני.. התשובה הדיפלומטית.. המלצת השבוע שלי : תהנו מהחיים!! זה חשוב.. הדרך שלי להתקרר בחום הזה : להסתובב כל הלילה בת"א בלי בגדים ארוכים? {מיכלי?? חחחחחחח} תוכניות לסופ"ש : לסיים איזו עבודה ולארוז. אולי בהזדמנות חגיגית זו אני אודיע שביום שני אני טסה לשלושה שבועות לסין הרחוקה וכמובן שלא אהיה פעילה בפורום באותם ימים. אז תהיו חזקים ואל תתגעגעו יותר מידי..
להית' וסופ"ש נעים וקריר לכולם

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית) : ללא ספק איזו מן ילדה שיר השבוע (ישראלי) :"פשוט" של יעל נחשון שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע :איה כורם אלבום השבוע (יהודית) : דבר מה להגיד לאומה :תנו חיוך הכל לטובה
סרט :סודות למרות שטרם ראיתי טלוויזיה :הבורר הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : עשה לי את השבוע :הו היו הרבה דברים
אירוע השבוע :ההופעה של יעל נחשון היה מהממם הצחיק אותי השבוע : לא היה כזה פחות עשה לי את השבוע :החוםםםםםםםםםםםםםםםם המלצת השבוע שלי :ללכת להופעה של יעל נחשון- מומלץ ביותר !@@!!! הדרך שלי להתקרר בחום הזה :אייס קפה השיר המאוס של השבוע :הייתכן של דניאל סלומון - למרות שהוא יפה תוכניות לסופ"ש :אחרי שבוע של פעילות מרובה אנוח לשם שינוי
ונכון שהוא חמוד=

סַבְתָא

New member
היי =) ../images/Emo20.gif

שיר השבוע (יהודית) : 'ציפיה לאושר' (כי כל השבוע אני תוהה למה שמעתי אותו ברשת ג' עוד לפני ששמעתי בגלגל"צ את 'שוב מתחלפת העונה', ועדיין בגלגל"צ לא משדרים אותו.
שיר השבוע (ישראלי) : 'נוף אחר' של יוני בלוך, כי התחלתי להעריך את השיר רק השבוע.
שיר השבוע (לועזי) : Cupid's chokehold של ג'ים קלאס הירוס, כי הוא כל כך מדבק =) (פה-דה-דה-דה) אלבום השבוע : this time של מלאני סי. אלבום השבוע (יהודית) : עיר קטנה דבר מה להגיד לאומה : לא יודעת אם לאומה, אבל לפורום- סוף סוף מצאתי פורום ליודית!! =))))) סרט : לא ראיתי אף סרט השבוע, ונדמה לי שהאחרון שלי היה אפקט הפרפר (כן, ראיתי אותו ממש בדיליי- לפני שבועות אחדים) טלוויזיה : יש המון, אבל אני עדיין הרוסה מהעובדה ש'סטודיו 60' לא ממשיכה לעונה שנייה, וכל פרק מותיר בי טעם של עוד, ורצון שהעונה פשוט לא תסתיים לעולם... =( הבנאדם האחרון שדיברתי איתו : גיסתי או אמא, לפני שעות ספורות. עשה לי את השבוע : לגלות שמעריכים בעבודה את ההשקעה שלי, המאמצים והעבודה הקשה =) ו.. טוב, גם הביקור של אחיין שלי לפני... שעות ספורות =)) אירוע השבוע : איזה אירוע היה? הממ... כלום... רק פתיחת הדואטים בעונה זו של כוכב נולד. הצחיק אותי השבוע : לשחק טוויסטר (פלונטר) בעבודה, ו... גם אחיין שלי =) פחות עשה לי את השבוע : להשאר ארבעה ימים עד מאוחר בעבודה. המלצת השבוע שלי : הייתי ממליצה על 'רודף העפיפונים', אבל אולי כדאי שקודם אסיים אותו... חח... אפשר להמליץ על פסטה עם שמנת וגבינה צהובה? =) הדרך שלי להתקרר בחום הזה : מאוורר....... חובה =) ובעבודה אין צורך כי הם מקפיאים לי את הצורה גם ככה =) השיר המאוס של השבוע : זו בדיוק השורה להכניס את ריאנה- אמברלה (אלה, אלה, אלה, אלה) אבל התחלתי להתרגל אליו, אז... מה שזה לא יהיה שמושמע ברדיו של ג'סטין טימברלייק. תוכניות לסופ"ש : את שישי עברתי באכילה, צפייה בטלויזיה, משחקי-נוסטלגיה במחשב שאחי הוריד לי, וזמן איכות עם המשפחה. שבת? לנוח, לקרוא, ובערב לצאת עם חברות לאכול בת"א =) נהדר להיות פה =)

YA2007

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

בטוח שיהיה לך כיף פה

venustudent

New member
מזמן לא עניתי פה...

שיר השבוע (יהודית) : (עוד פעם) ציפיה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : Brotherhood Of Man - Save Your Kisses For Me אלבום השבוע : S'il suffisait d'aimer- Celine Dion טלוויזיה :"קצרים" הבנאדם האחרון שדיברתי איתו :אמא שלי עשה לי את השבוע : נגמר הסמסטר הארוך הזה. אירוע השבוע : פירסום ההקלטה של גלעד שליט הצחיק אותי השבוע : התוכנית החדשה של "קצרים" פחות עשה לי את השבוע : החבר שלי בחו"ל הדרך שלי להתקרר בחום הזה : מאוורר השיר המאוס של השבוע : תוכניות לסופ"ש : ללמוד למבחן ביום א'.

באהבתנו

New member
אהלן כולם.. מקווה שעוברת עליכם שבת מקסימה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית) : "האביב הזה" (בעיקר בגלל הביצוע המ-ד-ה-י-ם בזאפה, אבל גם קצת לפני..) שיר השבוע (ישראלי) : "סתיו מסוכן" דיוויד ברוזה שיר השבוע (לועזי) : summertime אלבום השבוע : אריק איינשטיין ושם-טוב לוי (פרח מזכרוני כרגע השם המדויק
) דבר מה להגיד לאומה : שתיגמר כבר תקופת הבגרויות המזדיינת הזאת!!! עשה לי את השבוע : יודית זאפה, ויום חמישי באופן כללי... אירוע השבוע : כנ"ל!! הצחיק אותי השבוע : אז ככה.. קודם כל יודית מסלסלת ב"געגוע". אח"כ יודית בקטע פנטומימה של איסוף קקי של כלב (קורע!), ולבסוף- הטפשונת וגם זאת עם העיניים החומות החכמות, שהצחיקו אותי לאללה, סתם כי הן שרוטות (
)!! פחות עשה לי את השבוע : בגרויות.. בעעעעעע המלצת השבוע שלי : שמישהו כבר יוציא את התיכון מחוץ לחוק!!! הדרך שלי להתקרר בחום הזה : אייס קפההה השיר המאוס של השבוע : שווים- רן דנקר (מה נסגר?! השיר המעפן הזה פשוט בכל מקום) תוכניות לסופ"ש : לחרוש לשתי בגרויות עצומות

למעלה