סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

אני לא אהיה על המחשב רוב השבת, אז אני עושה מהר לפני שאני עפה לעבודה : שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי): אלבום השבוע : דבר מרגש שקרה לכם לאחרונה : איזה דמות מצויירת אתם הכי אוהבים : עשה את השבוע : פחות עשה את השבוע : תוכניות לסופ"ש : ועוד כל דבר שבא לכם לשתף בו
סופ"ש מקסים ונהדר!

YA2007

New member
סופ'ש ברעל ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יהודית: "אני משם" שיר השבוע הישראלי: "חלקת אלוהים", רבקה זוהר אלבום השבוע: "שם" של יהודית, נכנסתי בו חזק השבוע
דבר מרגש שקרה: אין משהו מסעיר במיוחד... דמות מצוירת: באגס באני
עשה את השבוע: לא הרבה, טוב שהוא נגמר... תוכניות לסופ'ש: לספוג את השלווה ולהנות משקט נפשי בבית
שיהיה סופ"ש מהנה

darling2

New member
../images/Emo171.gif

שיר השבוע (יהודית) : באהבתנו! שיר השבוע (ישראלי) : מירי מסיקה- תמונה שיר השבוע (לועזי): Alanis Morissette - That I Would Be Good אלבום השבוע : מירי
דבר מרגש שקרה לכם לאחרונה: לא משהו מיוחד..שמעתי מוזיקה שפשוט הזכירה לי דברים.. איזה דמות מצויירת אתם הכי אוהבים : דורה! היא מצויירת והיא כזאת סלב!! עשה את השבוע : תשובות מהצבא, חברים שלי.. פחות עשה את השבוע : כל מיני דברים. תוכניות לסופ"ש : לא ידוע עדיין.. ועוד כל דבר שבא לכם לשתף בו..החיים יפים
סופ"ש מקסים ונהדר! כמובן,

בוקר אור.

שיר השבוע (יהודית) : מישהו שיר השבוע (ישראלי) : אחרי שאפרת התאבדה/יוני בלוך שיר השבוע (לועזי): the show must go on אלבום השבוע : היהודים-פחד מוות דבר מרגש שקרה לכם לאחרונה : לא יודעת עשה את השבוע : הוהפעה של יוני פחות עשה את השבוע : קסאמים תוכניות לסופ"ש : בית? ועוד כל דבר שבא לכם לשתף בו

../images/Emo176.gif (נורא בא לי עכשיו..)

שיר השבוע (יהודית) : "אהבה יומיומית" שיר השבוע (ישראלי) : "התחלות" / יזהר אשדות שיר השבוע (לועזי): Basket Case - Green Day אלבום השבוע : אין דבר מרגש שקרה לכם לאחרונה : סרט שדודה שלי עשתה על סבא שלי, ראיתי אותו אתמול. איזה דמות מצויירת אתם הכי אוהבים : טיפטיף (בטח רובכם קטנים מידי לדעת על מה אני מדברת...) עשה את השבוע : מה שתמיד עושה את השבוע
פחות עשה את השבוע : עבודה
תוכניות לסופ"ש : עבודה, משפחה, ניקיון ושינה.

ToMeTiN

New member
עדיין סופ"ש...

שיר השבוע - "איב ברוסל" שיר השבוע כללי - "טיפה ביום שלך" - אתי אנקרי דבר מרגש שקרה לאחרונה - התקבלתי:) דמות מצויירת אהובה - דמבו עשה את השבוע - נסעתי לבד עם החיפושית עד עפולה פחות עשה את השבוע - הכבל גז שלה ניקרע כתוצאה מהנסיעה תוכניות לסופ"ש - תכננתי להיות בהופעה בגני יהושוע היום, אבל אמא ביקשה שלא... המשך יום נעים:)

למעלה