סקר סופ"ש

maayani d89

New member
סקר סופ"ש ../images/Emo42.gif

שבת שלום חברים חביבים
שם:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
הרגע הכי טוב שקרה השבוע:
הרגע הפחות טוב של השבוע:
מה למדתי חדש השבוע:
הדבר הכי הזוי שקרה השבוע:
צריך לזכור לשבוע הקרוב...: ועכשיו...
כל אחד יבחר את שיר השבוע שלו- לא חייב של קורין אבל
צריך להסביר כיצד דרך השיר הוא רואה את קורין: אישיות, מעשים, לחן, ביצוע, הופעה, היכרות וכ"ו...
שיהיה לכולם שבת שלום

A m 0 s

New member
ובכן...

שם: Am0s גיל: 15 אלבום השבוע: אהה... נראה לי "תמר גלעדי"; דיסק קצר מאוד - אי.פי. מאוד חמוד... שיר השבוע של קורין: "ארץ קדושה" שיר השבוע לא של קורין: אהה... לא יודע... ביומיים האחרונים אני חורש על לומדת לעוף - דנה ברגר
מתוך הופעה... מהממת@@ שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: אה?! הרגע הכי טוב שקרה השבוע: אה?! הרגע הפחות טוב של השבוע: אה?! מה למדתי חדש השבוע: שהכל יהיה בסדר
הדבר הכי הזוי שקרה השבוע: אה?! צריך לזכור לשבוע הקרוב...: שהכל יהיה בסדר
ועכשיו... כל אחד יבחר את שיר השבוע שלו- לא חייב של קורין אבל צריך להסביר כיצד דרך השיר הוא רואה את קורין: ----------- אישיות, מעשים, לחן, ביצוע, הופעה, היכרות וכ"ו... ------ שיהיה לכולם שבת שלום
שהכל יהיה קסום

m757

New member
../images/Emo60.gif "אי שם בסוף החלום.."

שם: מיכל גיל: 16 אלבום השבוע: "פעוטות שומעים לד זפלין"
שיר השבוע של קורין: פשוט כל כך
שיר השבוע לא של קורין: Tom Waits - clap hands
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: לחיות - קורין הרגע הכי טוב שקרה השבוע: שיחה שהייתה לי עם המורה להיסטוריה, שיחה שמאוד שימחה אותי .
הרגע הפחות טוב של השבוע: היה שבוע די מעצבן. מה למדתי חדש השבוע: להכין לזניה איכותית ועוגת שוקלד חמה.
הדבר הכי הזוי שקרה השבוע: עוד פעם, השיחה עם המורה, זה היה הדבר הכי הזוי שקרה לי מזה הרבה מאוד זמן.
צריך לזכור לשבוע הקרוב...: לחזור להתאמן כמו שצריך בגיטרה כי בזמן האחרון מאוד זילזלתי.
ועכשיו... כל אחד יבחר את שיר השבוע שלו- לא חייב של קורין אבל צריך להסביר כיצד דרך השיר הוא רואה את קורין: אישיות, מעשים, לחן, ביצוע, הופעה, היכרות וכ"ו...
השיר "פסק זמן" עולה פה הרבה בפורום בזמן האחרון ואני אשמח להסביר למה ואיך אני רואה את קורין דרכו. אני מאוד אוהבת את אריק איינשטיין, הוא ללא ספק אחד מהענקים שבענקים אבל הביצוע של קורין לשיר שלו "פסק זמן" הוא לדעתי הביצוע הטוב ביותר שקיים לשיר הזה עד כה. יש משהו בביצוע שלה שממתיק את השיר ונותן לו גוון הרבה יותר תמים ומבוייש משהו שרק אם אתה מכיר את קורין באמת ומקשיב לה הרבה אפשר להבין אותו. בפעם הראשונה ששמעתי את השיר בעצם שמעתי בצורה הכי בולטת את התמימות של קורין ואני יודעת שהיא לא רוצה שיקראו לה מותק אבל הביצוע הזה הוא פשוט כל כך מתוק שאותי זה מטריף.
שיהיה לכולנו סופ"ש נחמד

tomerldt

New member
באיחור...

שם: תומר גיל: 18 אלבום השבוע: "כשזה עמוק" שיר השבוע של קורין: "בואי אליי" שיר השבוע לא של קורין: "בראשית" של אביתר בנאי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "עשה שיהיה לי קל" של יהודית רביץ הרגע הכי טוב שקרה השבוע: לפגוש כמה חברים הרגע הפחות טוב של השבוע: בראשון חזרתי מצרפת :'( ועוד כמה דברים פה ושם... מה למדתי חדש השבוע: כשנוגעים בקצה זה סימן שמכאן הדרך היא ירידה. הדבר הכי הזוי שקרה השבוע: הבנתי שאני מתגייס בעוד פחות מחודש... צריך לזכור לשבוע הקרוב...: לשמור על שפיות ורוגע. למרות שקשה. ועכשיו... כל אחד יבחר את שיר השבוע שלו- לא חייב של קורין אבל צריך להסביר כיצד דרך השיר הוא רואה את קורין: אישיות, מעשים, לחן, ביצוע, הופעה, היכרות וכ"ו... השיר שאני בוחר הוא דווקא כן שיר של קורין והוא השיר "שיר בכיף". הסיבה? - מבחינתי הוא הכי שיר קוריני, קופצני, שמח, מעלה חיוך, ילדותי ועם זאת גם בוגר. לגבי הלחן? - מרוב שהשיר מוכר ונלקח כמובן מאליו, אנשים לא שמים לב איזה לחן מיוחד יש לו, לדוגמא לחלק המעבר ("קולות בוקר, צבעים לילה, זמן ללכת..."), לצערי הוא לא נכנס לאף אלבום אולפן של קורין אלא רק לאוספים, אבל גם זה טוב
כמובן שבהופעות אין בכלל מה לדבר, זה אחד השירים נעימים ביותר והמקפיצים שיש לה בפלייליסט, חסר לה אם היא תוריד אותי בשלב מסוים!
ממליץ לכולם לשמוע את הביצוע של קורין מתוך ההופעה שדנה העלתה לפני פחות מחודש, ביצוע ממש מוצלח מסיבוב ההופעות של האלבום "אנטרטיקה", בביצוע היא עושה את כל השיר שקט עם הגיטרה שלה בלבד עד לחלק המעבר בו נכנסים שאר הכלים. מההיכרות המינימלית מאוד שלי עם קורין במציאות וההיכרות העמוקה עם קורין דרך השירים שלה - אני יכול להגיד בבירור שהיא נראית לי בנאדם שמח וקופצני מאוד שדואג להפריד בין טוב לרע ולהסתכל על מה שבאמת חשוב להסתכל.

maayani d89

New member
../images/Emo124.gif חבר'ה

אנחנו באמצע השבוע (למרות שיש 7 יום וזה מספר אי זוגי...) קדימה, הופ, יאללה---> הצטרפו לשאלון

A m 0 s

New member
אבל רק במס' אי זוגי יכול להיות אמצע!!

אז ה"למרות" מיותר

A m 0 s

New member
וחוצמזה; זה שכתבת את השאלון

לא אומר שאת פתורה מלענות עליו

maayani d89

New member
תשובה חלקית

אומנם אני לא פתורה מלענות על השאלון, אבל זה עדיף מאשר לכתוב בחצי מהתשובות "אה" כתשובה

maayani d89

New member
עלית עלי! ../images/Emo144.gif

אז מה שאני לא טובה בחישובים פשוטים...

למעלה