סקר/ סופ``ש במלון

סקר/ סופ``ש במלון

יצא לכם לצאת לסופ``ש במלון לבד ללא הילדים? ספרו.. מתי כמה היכן ? אענה ראשון. אנו נשואים 13 שנה, יצאנו פעם אחת לסופ``ש. החלום שלנו לצאת.. אבל.. אתם יודעים.. תקציב וכו`..

לא, ולא נראה לי שיקרה בעשר שנים הקרובות

ואולי בעצם, יותר מזה....

candy77091

New member
מזעזע בעיני האמירה שלך.

מה הקשר הילדים שלך לא ציוד? כשהזוגיות פורחת מי שמרוויח מזה זה לא רק את אלא גם ילדייך.איזה ילד לא אוהב לראות הורים מרוצים ומאושרים. כל בנ"א נורמלי צריך חופש והתאווררות .בעיני זה הכרחי.

מירבושש

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

חוץ מזה שאנחנו הורים אנחנו גם בני אדם בזכות עצמנו. מותר גם לנו להנות בלי קשר לילדים.

בוודאי שמותר לנו להנות ללא הילדים

וחשוב מאוד שיהיה זמן איכות זוגי ללא הילדים. אבל מה שמטריד אותי זה האם דאגנו שגם הילדים יהנו בזמן העדרנו, או שפשוט "נפטרנו מהנטל" לזמן מה. ובמילים פשוטות, אם הילדים נמצאים בשמירה אצל אנשים {למשל הסבא והסבתא} רגישים, קשובים ומכווננים לילדים, שבאמת ימלאו לא רק את צרכיהם הפיזיים בזמן העדרנו, אלא גם את הנפשיים, וירעיפו עליהם תשומת לב ואהבה וישמחו אותם, ואותם אנשים מארחים את ילדינו באמת בלב שלם ובשמחה גדולה ויכולים- פיזית ונפשית- לעמוד במטלה הזו כראוי, אז אפשר לסוע לבד בלב שקט. אם לא כל הנקודות לעיל מתקיימות- בעייני זה בעייתי...

מירבושש

New member
ברור שלא סתם נפטרים מהנטל

בפעמים הבודדות שנסענו לבד, הם נשארו אצל סבא וסבתא (ההורים שלי) ואני סומכת עליהם במאה אחוז שהם מטפלים בהם כראוי. חוץ מזה שהילדים שלי מאד נהנים להיות אצלם, כך שאני באמת נסעתי בלב שלם.

candy77091

New member
לא הייתי מוותרת ובעיקר

בעלי לא היה מוותר לי כי הוא היותר רומנטי מבין שנינו.. זה מדהים איך זה משפר את הזוגיות.לדעתי שווה להצטמצם כדי לצאת לאיזה סופ"ש כזה זה סה"כ לא כזה הרבה ויש דילים טובים לפעמים.

לא עשינו, וגם לא נראה לי שנעשה

אנחנו יותר אנשי שטח.. בפסח לפני שנה וחצי לקחנו אוהל ושקשי"ם (המון שימורים) נסענו לתלאביב ישנו על החוף ולמחרת טיילנו בעיר, חיפשנו גם תמשפחה שהיתה בגני יהושוע ה-ענ-ק-י-י-ם (ואחרי כמה שעות שחיפושינו העלו חרס חזרנו לירושלים)

נסענו לפני שנתיים, השארנו אותם

אצל ההורים וקיווינו לירח דבש מחודש אחרי 5 שנים שלא יצאנו לאף מקום לבד. היה קשה מאוד, שני הקטנים קיבלו חום, אני בכיתי בלילה הראשון, לא נראה לי שבקרוב ניפרד שוב.

שרה1212

New member
אנחנו יצאנו ליומיים בבית מלון בלי הילד...

והעצה שאני יכולה לתת היא להתקשר למלון עצמו לברר מחיר. הרבה פעמים המחיר במלונות עצמם יותר זול מהאינטרנט. מנסיון בדוק. בהצלחה!

עונה

היות שאין לנו עדיין ילדים אז אנחנו יוצאים מידי פעם לסופי שבוע בד"כ בלביא ובקיץ האחרון היינו בניר עציון. שני המקומות מצויינים.

מירבושש

New member
כן, בהחלט יצא לנו

כשהייתי באמצע חודש שמיני עם הקטנה, נסענו לשבת ללא הילדים, כי ידענו שאחרי זה הרבה זמן לא נוכל לנסוע לבד. היינו גם 4 ימים באילת בלי הילדים והיה מדהים. ממליצה בחום לעשות את זה מדי פעם.

למעלה