סקר סופ"ש (באיחור)

סקר סופ"ש (באיחור)

שיר השבוע של יהודית?
שיר השבוע לא של יהודית?
סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)?
משהו שעשה לכם את השבוע?
משהו שהרס לכם את השבוע?
תוכנית שהצחיקה אתכם השבוע? ועוד ועוד ועוד. שבת שלום!

יש כזו תהוווום...

שיר השבוע של יהודית? "עכשיו הכל בסיידר"... שיר השבוע לא של יהודית? "ביום שאחרי" של גלי עטרי
סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)? ראיתי עכשיו "קיל ביל", אבל אני ממליצה על "אהבה זה כל הסיפור", כי זה אחלה סרט. משהו שעשה לכם את השבוע? יום רביעי ות"א
משהו שהרס לכם את השבוע?
מעדיפה לא לספר... תוכנית שהצחיקה אתכם השבוע? ראיתי מערכונים ישנים של ארץ נהדרת וזה היה אדיר. ואתמול היו שני פרקים ממש מצחיקים של חברים בשידורים חוזרים...

zoharrr1

New member
סוף שבוע טוב

שיר השבוע יהודית - עיר קטנה לא יהודית - "מול הים" חוה אלברשטיין סרט מומלץ - מישהו לרוץ איתו - משודר בהוט בימים האחרונים בשידורים חוזרים אינסופיים. הסרט לא משהו, אבל אין כמו מוזיקה של רן שם טוב הגאון. משהו שעשה לכי את השבוע? היה משהו.. לא המקום לספר.. משהו שהרס לי את השבוע? - אני חולה. הרס גם את מה שעשה לי את השבוע... תוכנית שהציקה אותי השבוע: החדשות - התפטרות הרמטכ"ל. היה מבדר בהחלט. למרות שההאשמות החדשות על אולמרט אפילו יותר קורעות מצחוק. (טוב עדיף לצחוק מלהתעצבן)

לילה

שיר השבוע של יהודית? האביב הזה שיר השבוע לא של יהודית? the show must go on/queen סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)?אמלי

סופ"ש נעים ...

שיר השבוע של יהודית? תן לי שיר השבוע לא של יהודית? את חירותי - חווה אלברשטיין סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)? החיים בלעדי משהו שעשה לכם את השבוע? אממ שנגמר השבוע ? משהו שהרס לכם את השבוע? הייתי חולה תוכנית שהצחיקה אתכם השבוע? ארץ נהדרת אתמול " את שלימדת אותי לחייך למראה הרפתקאה שחלפה לה ללקק את פצעי במיסתור ולקום וללכת לי הלאה " (את חירותי - חווה אלברשטיין)

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע של יהודית? מילה טובה שיר השבוע לא של יהודית? רונית רולנד-זמן טוב סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)? מישהו לרוץ איתו- דרך אגב, בסוף הסרט השחקנית הראשית בר בלפר מבצעת את "שיר ללא שם" בצורה מדהימה. משהו שעשה לכם את השבוע? ביליתי הרבה עם החבר. משהו שהרס לכם את השבוע? משהו שקשור לעבודה, מעדיפה לא לפרט... תוכנית שהצחיקה אתכם השבוע? עוד לא ראיתי ארץ נהדרת, אני מניחה שזה יהיה מה שיצחיק אותי.

באהבתנו

New member
סקר סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של יודית: "לקחת את ידי בידך" שיר השבוע לא של יודית: "אתה משתחרר" נורית גלרון, "הפעם האחרונה" רונה קינן משהו שעשה לי את השבוע: פסטיבל יומולדת 2007 על שלל אירועיו
משהו שהרס: לא ממש.. היה דווקא אחלה שבוע שבעולם!! סרט מומלץ: "החופשה" (נדמה לי שזה עדיין בקולנוע..) שיהיה שבוע מעולהההה לכולם!!

clevelandrocks

New member
שלי

שיר השבוע של יהודית? וידוי שיר השבוע לא של יהודית? 'מסיבת כיתה' של 'העברית' סרט מומלץ (שראיתם או לא ראיתם השבוע)? בבל משהו שעשה לכם את השבוע? הופעה של אהוד בנאי ב'מעבדה' משהו שהרס לכם את השבוע? הטוסטוס עושה לי בעיות תוכנית שהצחיקה אתכם השבוע? דאבל דייט (כל יום ב'ביפ')

YA2007

New member
והבחירות שלי, רגע לפני שהסופ'ש נגמר

שיר השבוע של יהודית- "מישהו" לא של יהודית- "שלום לאמונות", מירי מסיקה סרט מומלץ- "28 יום אחרי" משהו שעשה את השבוע- אין משהו מסוים, האמת...טוב שהשבוע הזה נגמר משהו שהרס את השבוע- אחת המטלות באוניברסיטה תוכנית שהצחיקה- למי יש זמן לטלוויזיה?! שיהיה לכם שבוע מעולה

למעלה