סקר סדרות מציאות

סקר סדרות מציאות

יכול מאוד להיות שזה כבר היה פה פעם או פעמיים, אז אם זה המצב רון אתה יכול למחוק את ההודעה הזאת. אם בכל זאת זה נשאר אז כבר תעשו טובה ותדרגו את 3 סדרות המציאות האהובות עליכם ביותר, אולי בסוף נוכל לעשות את הדרוג שלנו, כמחאה על הדרוג ההזוי שהיה פעם בעיתון. ושוב, אני לא רוצה להיות כמו השרדות והמרוץ למליון, אם אני ממחזר אז תמחקו את זה.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
אולי כדאי קצת להמתין

בקרוב יעלו סקרים לסיכום השנה שילוו בדירוג אישי של הסדרות באופן שיפורט בעוד כמה ימים, אולי כבר מחר.
 
כן? מי מעלה את זה?

אפשר לקבל קצת פרטים..? אולי יהיו לי רעיונות. בכל מקרה, התכוונתי למשהו קליל וכללי, לא ממש עונה ספציפית כזאת או אחרת אלא רק הסידרה האהובה ביותר. ויש לי רעיון לסקר מסוג אחר: איך התחלת בכלל עם הז'אנר הזה של סדרות מציאות, מה הסדרה הראשונה שראית ומתי ולמה ידעת שזה משהו שאתה הולך להתמכר אילו (זאת שאלת הסקר)
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
טוב אז זו התכנית

אני בא מימין. כולם באים משמאל. ציבור הגולשים מוזמן להצביע במספר סקרים שיבקשו מהם להצביע לתכנית שהם הכי אהבו ב-2004 במספר קטגוריות - תכנית "מקורית", תכנית זרה שמשודרת אצלנו ותכנית זרה שלא משודרת אצלנו. בנוסף כל גולש מוזמן לתת ציון ל-10 סדרות בסה"כ : ציון בין 0 ל-10 מכל הקטגוריות. כל גולש יכול לדרג את התכניות שהוא הכי אוהב או לקטול את אלו שהוא אוהב לשנוא ולתעב. כל גולש מעניק אוטומטית את הציון 5 לכל סדרה שהוא לא ידרג. הדירוג בסקר שיעלה כסקר במערכת הסקרים של הפורום ישוקלל עם הדירוג של התכניות ולקראת סוף 2004 או אפילו קצת קודם נוכל להכתיר את הזוכים הגדולים ואת נקודות השפל של השנה בז'אנר. בנוסף כל גולש יוכל לבחור 10 מתמודדים בולטים בז'אנר השנה (עד 5 ישראלים ועד 5 זרים) שהוא חושב שראוי לציין לטובה או לשלילה - תוך מתן הסבר למה הוא בחר בהם. אלו שיבחרו הכי הרבה יזכו להיכנס לסקר המסיים של השנה שיעמיד את המתמודדים הזרים ראש בראש ואת המתמודדים הישראלים ראש בראש, ואם אבי ירצה הוא יקיים בתחילת 2005 את החוליה החלשה האולטימטיבית בין הדמויות הבולטות של 2004 שאתם בחרתם. הערה : לגבי התכניות הזרות חשבתי האם ישנו צורך לחלק לשתי קטגוריות : אלו ששודרו ב-YES ואלו שלא כדי שלא יתעורר שוב הוויכוח HOT נגד YES ככה שצופי YES יוכלו לדרג את הסדרות האהובות עליהם לחוד. אני מעדיף שלא אבל אני מחכה לפידבקים ממכם מה אתם חושבים. לסיום - מה שהצעת זה לא ממש סקר. זה נראה הרבה יותר מתאים לדיון ובהחלט יהיה מעניין לשמוע איך אנשים נשאבו לתחום ומה הייתה התכנית הראשונה שהם ראו ומתי הם הבינו שאין מה לעשות והם מכורים.
 
כמה הערות

בקשר לעניין של 5 נקודות לסידרה לא מדורגת, אני חושב שזה רעיון לא טוב כי נניח יש סידרה שהרבה אנשים ראו ואהבו ונניח נתנו לה 9-10 ונניח שיש אנשים שלא יצא להם לראות בכלל את הסידרה הזאת כי נניח אין להם YES או שהם לא מורידים וכולי אז סתם הסידרה תקבל 5 וזה יוריד לה את הממוצע. לדעתי הכי טוב זה לעשות פשוט ממוצע, כלומר סה"כ הציון חלקי מספר מדרגים של הסידרה הספציפית כי אין סיבה שמי שלא ראה ישפיע על הציון. מבחינתי מי שראה פרק או שניים והחליט שזה לא נראה לו יכול לדרג את הסידרה כסידרה חלשה מבחינתו. דבר שני, אני מקווה שאתה תיתן את האופציות כי לי באופן אישי קשה לזכור מה היה השנה ומה היה לפני כן מבחינת מתי השנה בדיוק התחילה בקטע של הסדרות. בקטע של יס והוט אז לי אין יס אז יש המון דברים שאני לא מחובר אליהם ומבחינתי עדיף שתהיה התחשבות בעניין הזה ושזה איכשהו לא יעוות את התוצאות, כמו שכתבתי בהערה הראשונה. מתי כל זה יקרה? בכל מקרה, הסיפור שלי עם סדרות ריאליטי התחיל מהישרדות אפריקה, נדמה לי שזאת היתה עונה מספר 3'. אחי התחיל להוריד את זה וסיפר לי על זה ואז התחלתי לראות גם את הפרקים. תוך כדי חיפשתי וראיתי גם את עונות 1 ו 2. אחי הפסיק לראות איפשהו אחרי עונה 5 אבל אני המשכתי פחות או יותר. תוך כדי נחשפתי למרוץ למליון אחרי ששמעתי שהם זכו בפרסים על התוכנית הטובה ביותר ואז כבר היתדרדרתי לאח הגדול ולשוליה... והגעתי נמוך עד כדי פרדייז הוטל. את הישראליות אני ממש לא רואה חוץ מפרקים חוזרים שהיו של החפרפרת הישראלית שדוקא היתה נחמדה ופה ושם יצא לי לראות פרק של סוף הדרך. מהישרדות התלהבתי מיד, האמת שבהתחלה הייתי הרבה הרבה יותר דלוק על זה מאשר היום, אני חושב שהיום זה פשוט נהיה סוג של הרגל, כאילו אם היו מפסיקים את זה אז לא היה כל כך אכפת לי אבל כל עוד יש, אני משתדל לראות הכי מהר שאני יכול..
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובות

קודם כל הרשיתי לעצמי להתחיל שרשור חדש עבור מה שהתחלת. קיבלת קרדיט. דבר שני רק צופי YES ידרגו סדרות שמשודרות ב-YES. כל אחד יוכל להחליט האם לדרג קטגוריה מסויימת - נגיד סדרות מציאות ישראליות, סדרות ששודרו רק ב-YES, סדרות שלא משודרות בארץ או סדרות זרות שמשודרות לקהל היותר רחב. ככה שמי שלא ידרג סדרות מציאות ישראליות בכלל לא יעניק לאף אחת מהן ציון 5 וככה לא יוריד להן את הממוצע. בחרתי בשיטה זו כדי שלא יהיה צורך שכל אחד יתייחס לכל הסדרות, ואם מישהו בחר להתעלם מסדרה מסויימת סימן שהיא לא רעה מדי ולא טובה מדי ככה שהוא לא הרגיש צורך לתת לה ציון מיוחד - ולכן תקבל את הציון האוטומטי 5. כל זה יקרה החל מסוף השבוע הקרוב שיעלה הסקר הראשון בתת הקטגוריה הראשונה.
 
רון! ג'נה ניצחה ב5 אתגרים!!!

מצטער שאני מרשר לפה! היא ניצחה באתגר פרס אחד! האתגר הזה שבו המתמודדים חושפים את מי הם אוהבים ואת מי לא, הפרצוף שלה נשאר שלם!
 
פירוט האתגרים:

1. אתגר החץ וקשת 2. אתגר המסיכות 3. אתגר הדיסקיות 4. אתגר המבוך 5. אתגר החסינות האחרון כך שהיא באמת האשה עם כמות הניצחונות הכי גבוהה.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה טועה ומטעה

וחבל לטחון על זה מים כי אתה מעוות עובדות. תחרות החץ והקשת הייתה תחרות הפרס שאלכס ניצח (ניצח את מאת'יו בעימות הסופי) ולקח את ג'נה לשתות קפה ולטחון קוראסונים. התחרות עם המסיכה היא תחרות חסינות אותה היא באמת נצחה.
 

Yaki J

New member
תגידו ולא בכלל קלי זכתה באיזה אלף

תחרויות וכך נמנע גירושה (המבורך)?
 

Yaki J

New member
אני הייתי מרחיב את הקטגוריות, כך

שסדרה שהיא לא תחרותי (Non competetive reality) כמו "פגישת מחזור" או "החיים הפשוטים" או הסדרה ההיא על המספרה, לא ידורו בכפיפה אחת עם הישרדות או המירוץ, כנ"ל לגבי סדרות ריאליט רומנטיות, או ריאליטי מתיחות או ריאליטי כשרונות למיניהם. ובכלל, לדעתי ההפרדה הזאת בין יס להוט היא קצת לא הוגנת. נכון שרצוי להתחשב בכולם וכו', אבל אף גוף שידור אחר בארץ לא הקדיש כזה נפח או תשומת לב לז'אנר הזה ולהגביל את כל הסדרות ששודרו ביס לקטגוריה אחת רק כי ערוצים אחרים טרחו להביא סדרת ריאליטי יצוגית הוא לא מייצג אמיתי של הצפייה בריאליטי בארץ. ואם כבר פתחתי את הנושא, שבעבר לא התייחסתי אליו כי לא רציתי לנקוט צד או לגעת בו בכלל, אבל עכשיו אני מרגיש שאני חייב להגיב. הרבה פעמים יש פה (וגם בפורומים אחרים) סוג של עויינות (לא מובנת בעיני) לכל מי שיש לו יס או צופה בסדרות הריאליטי של יס, שמלווה גם בסוג של התבכיינות (ע"ע החוליה החלשה של השורד). לא יזיק לדעתי לאמץ קצת יותר סובלנות ופתיחות, וקצת פחות צרות עין. תהיו פוזיטיבים זה יעשה לכם טוב.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
בגדול אני איתך

אני בגישה שלא צריך להפריד וצריך להיות באווירה חופשית ללא העוינות המאולצת הזו. פשוט מנסיון עבר תמיד מתפתח הוויכוח המטופש שבדרך כלל מגיע מצד אלו שלא מנויים ב-YES שמרגישים קצת מקופחים. אני תמיד הייתי בגישה של הסובלנות והפתיחות רק לא רציתי להוביל לאותם דיונים לא נאותים ומיותרים על גבי הפורום. אני אשקול את חלוקת התכניות כפי שהוצע.
 
למעלה