כמה הערות
בקשר לעניין של 5 נקודות לסידרה לא מדורגת, אני חושב שזה רעיון לא טוב כי נניח יש סידרה שהרבה אנשים ראו ואהבו ונניח נתנו לה 9-10 ונניח שיש אנשים שלא יצא להם לראות בכלל את הסידרה הזאת כי נניח אין להם YES או שהם לא מורידים וכולי אז סתם הסידרה תקבל 5 וזה יוריד לה את הממוצע. לדעתי הכי טוב זה לעשות פשוט ממוצע, כלומר סה"כ הציון חלקי מספר מדרגים של הסידרה הספציפית כי אין סיבה שמי שלא ראה ישפיע על הציון. מבחינתי מי שראה פרק או שניים והחליט שזה לא נראה לו יכול לדרג את הסידרה כסידרה חלשה מבחינתו. דבר שני, אני מקווה שאתה תיתן את האופציות כי לי באופן אישי קשה לזכור מה היה השנה ומה היה לפני כן מבחינת מתי השנה בדיוק התחילה בקטע של הסדרות. בקטע של יס והוט אז לי אין יס אז יש המון דברים שאני לא מחובר אליהם ומבחינתי עדיף שתהיה התחשבות בעניין הזה ושזה איכשהו לא יעוות את התוצאות, כמו שכתבתי בהערה הראשונה. מתי כל זה יקרה? בכל מקרה, הסיפור שלי עם סדרות ריאליטי התחיל מהישרדות אפריקה, נדמה לי שזאת היתה עונה מספר 3'. אחי התחיל להוריד את זה וסיפר לי על זה ואז התחלתי לראות גם את הפרקים. תוך כדי חיפשתי וראיתי גם את עונות 1 ו 2. אחי הפסיק לראות איפשהו אחרי עונה 5 אבל אני המשכתי פחות או יותר. תוך כדי נחשפתי למרוץ למליון אחרי ששמעתי שהם זכו בפרסים על התוכנית הטובה ביותר ואז כבר היתדרדרתי לאח הגדול ולשוליה... והגעתי נמוך עד כדי פרדייז הוטל. את הישראליות אני ממש לא רואה חוץ מפרקים חוזרים שהיו של החפרפרת הישראלית שדוקא היתה נחמדה ופה ושם יצא לי לראות פרק של סוף הדרך. מהישרדות התלהבתי מיד, האמת שבהתחלה הייתי הרבה הרבה יותר דלוק על זה מאשר היום, אני חושב שהיום זה פשוט נהיה סוג של הרגל, כאילו אם היו מפסיקים את זה אז לא היה כל כך אכפת לי אבל כל עוד יש, אני משתדל לראות הכי מהר שאני יכול..