סקר!!! נכון שהתגעגעתם???

exterior

New member
....שזה בעצם רוב האוכלוסיה, אם לא

כולה
בהצלחה חמודונת :)

exterior

New member
לכי תדעי, אולי אפילו אני אבקש את

שרותייך..... u never know

ארטיק בקיץ

אני בחרתי כך כי אני פשוט אוהב מאוד ארטיקים.וכמובן שארטיק בקיץ לא בחורף...מה יהיה בחורף?אולי אהפוך לארטיק בהקפאה

מותר לי

New member
מותר לי ../images/Emo9.gif

פעם אחת הייתי בטיול עם כמה חברים, ועשו לנו שם הרצאה על הטרדה מינית ובסוף ההרצאה קיבלנו דף שכתוב שם הרבה משפטים וכל משפט מתחיל ב"מותר לי" "מותר לי להחליט מה אני רוצה" "מותר לי להגיד לא" "מותר לי להגיד לא גם אחרי שאמרתי כן" ועוד מלא משפטים בסיגנון... אחרי שבוע מישהו סיפר לי על תפוז, ורציתי להכנס אבל בקשו ממני לכתוב ניק אז כתבתי "מותר לי" ומאז ועד היום זהו כינויי (וגם האופי
)

פעם ראשונה ששואלים אותי את זה...

אז ככה.... אני אתן לדמיון המפותח שלכם(אני בטוחה) לנחש למה בחרתי בכינוי הזה דווקא...

כונפה, חשבתי קצת על השם שלך

וזו דעתי- אני לא חושבת שאת מכוערת למרות שכך החלטת לקרוא לעצמך. להיפך את אולי נראית מצויין, אבל קראת לעצמך בשם זה כי את לא רוצה שיתיחסו רק למראה שלך אלא גם מעבר, שהתייחסו גם למה שנמצא בפנים... את לא רוצה שישפטו אותך לפי המראה שלך כי מה שנמצא בתוכך בעיניך הוא יותר משמעותי ובכוונה הדגשת את נושא המראה כי רוב האנשים שופטים לפיו ואם את תציגי את עצמך כמכוערת במיוחד בפורום שלא ניתן לראות איך את נראית, אנשים יצטרכו להכיר אותך קודם בידיעה שאת מכוערת וללא ציפיות כלשהן. אלה שיסכימו להכיר אותך בידיעה שאת מכוערת הם האנשים שאת רוצה שיהיו בסביבתך. סתם מתוך סקרנות: בת כמה את? אם אפשר לשאול...

fcolors

New member
fcolors

פשוט ולעניין colors = שם העסק שלי F=קיצור לשם המשפחה שלי colors = צבעים והנה כרטיס הביקור------------------------>

תודה!

האמת כשחשבתי על השם שלך אז ראיתי אותך כמישהי שאוהבת מאוד לדבר (קושקושית זה מהמילה לקשקש=לדבר) במקרה זה התאים
ולגבי המילה מתולתלת תיארתי לעצמי שאת בעלת שיער מתולתל אבל חשבתי עליך גם כמישהי קופצנית ושמחה עם המון אנרגיה, שכל הזמן נמצאת בפעולה ובמרכז העניינים ולא נחה לרגע.

אני כזאת

אני קופצנית לא יכולה לשבת בשקט לפעמים. תמיד אוהבת חברה ולצחוק ולעשות שטויות עם זאת... אני מאד רגישה ופגיעה

למעלה