סקר נישוקים

jojo04

New member
תיקון קטן הם קנדים ולא צרפתים וכצרפתיה אני

אענה לך: 1. האם אתן נוהגות לחבק ללטף ולנשק את ילדיכן הרבה? משהו כמו מיליון פעם ביום 2. איך הילדים מגיבים? משתפים פעולה או בסטייל של "אמא די"? (אצלי שניים אוהבים בחזרה, אחת לא כל כך). היא בת 3 ועדיין משתפת פעולה. למרות לאחרונה שמעתי כבר כמה פעמים אמא די!!! 3. מה דעתכן על הורים כמו האורחים הצרפתים שלי? האם הילד שלהן ניזוק או שכל עוד הם מטפלים בו בסדר אז אין בעיה? לא חושבת כלום. לא רוצה לשפוט. כל אחד השיטת החינוך שלו. כל עוד לא מתעללים בילד... אני לא חושבת שהילד ניזוק

down under1

New member
מתנשקים פה כל הזמן!

כל ההתנהלות שלנו (אני ואבא שלו עם ג'וש מלווה בחיבוקים ונישוקים) לפעמים אנ תוהה אם זה לא מוגזם. כל אחד בתורו כל היום מנשק ומחבק וממשמש ומחרבש... ג'וש מאוד משתף פעולה, מאוד נהנה מבקש המון חיבוקים ולפעמים קופץ עלי בפרץ נישוקים חמוד על כל הפנים
בחיי שנשיקה שלו על המצח מעבירה כאב ראש בשניה! מה דעתי על ההורים? שזה לא שייך למוצאם. יש אנשים שלא יודעים לחבק ולנשק, זה לא יוצא להם טבעי ואם שניהם כאלה זה נראה להם הכי טבעי להתנהל כפי שהם מתנהלים. וכן אני חושב שמגע חשוב להתפתחות תקינה פיזית ונפשית. מזה אני חושבת, מחקרים מצאו שמגע חיוני במיוחד לתינוקות וגם מבוגרים שמנשקים בריאים יותר. רק אל תשלחי אותי למצא את המחקרים...

פלגיה

New member
כנראה שזה עניין אישיותי

מעולם, בכל חיי, מאז שאני זוכרת את עצמי, לא קיבלתי נשיקה מאבא שלי. אני חושבת שיש דרכים רבות לבטא אהבה.

shani74

New member
אבל זה באופן כללי מקובל בחברה הדתית?

שאבא מחבק ומנשק את הבת שלו?

פלגיה

New member
בטח!

גם אבא, גם סבא... כמובן בהנחה שזה מתאים להם ולאישיותם (ואני חייבת לציין במלוא הקינאה שאבא שלי נישק את אחותי ביום נישואיה לפני החופה ולמול המצלמות. לי לא נותר אלא להסתכל בעיניים כלות). האיש שלי מחבק ומנשק את הבנות שלנו. בכל גיל.

יצאתי פעם עם מישהו כזה

שאמר לי שבפירוש הוא זוכר שגם בתור ילדים קטנים - ההורים שלו לא חיבקו אותו ואת אחיו ולא נישקו אותם. ואני יכולה להגיד שיש לזה השלכות בבגרות... הוא אשכרה נרתע ממגע. לסקר: 1) את שירה כל הזמן, או לפחות מתי שהיא מוכנה. כשהיא יושבת לידי אני תמיד מחבקת אותה או מסניפה אותה או משחקת לה בשיער, מגניבה לה נשיקות. עם רוני זה יותר קל כי היא לא יכולה להתנגד
2) שירה מאז הלידה לפעמים מזיזה אותי ממנה או אומרת לי לא לנשק אותה או מתעצבנת, אבל לרוב כן רוצה את החיבוק והחום. אם היא יושבת לידי היא כמעט תמיד קצת נשענת עליי. וכמו שכתבתי - רוני לא יכולה להתנגד. 3) לדעתי אנשים בכלל וילדים במיוחד זקוקים להמון מגע וחום. בגלל זה יש לתינוקות פולקעס, כדי שיאכלו אותם.

פלגיה

New member
את יודעת שזה יכול להיות הפוך

הורים עם קושי בוויסות תחושה - מולידים ילדים עם קשיים דומים והקושי לא נובע מחוסר בחיבוקים אלא עניין מולד.

בטח שמנשקים ומחבקים המון

המון המון המון המון ועוד אוהבים למרות שלפעמים זה קצת מפריע אני קצת מסתייגת מהורים כאלו

למעלה