סקר-נחשי א"י

salingre

New member
אני מתתת לצפע מיזרחי/צפע החרמון

הם הכי יפים בארץ!!!! ולא שווה לנתח את הנחש ... אבל אפשר להרגיל אותם (כנ"ל הארסיים) גם הנחש קצת מסכן שהוא רגיל לארס ופתאום אין לו....

צפכ מזרחי? ככל הנראה פעם מצאו אחד

בארץ אבל זה היה לפני המון המון המון זמן ומאז לא נמצא שום פרט ממין זה. להגיד שהמין הזה חי בארץ זה קצת בעייתי.

obb

New member
כל נחש יכול לנשוך.. להרגיל זה סבבה

אבל עדיין עדיף בלי ארס.מה יקרה אם שכחת לשטוף ידיים מהעכברים?

salingre

New member
שמור נסיוב במקרר,ויונתן היה כתוב

במגדיר שלי שיש אותו אולי כבר אין אני לא יודע,אבל זה נחש ממש ממש יפה!!!

salingre

New member
אההה וואלה צדקתה יונתן... הינה

המדריך לזוחלים ולדו חיים בישראל,פנחס אמתי אמוס בוסקילה "בישראל נצפה ונלקד פעמים אחדות בצפון הארץ,עד תחילת המאה ה20,ומאז לא נראה יותר" צודק...טעות שלי אבל עדיין הייתי רוצה אחד כזה

salingre

New member
הוא נחשב זוחל א"י, אך לא ניצפה

מהמאה ה20 הוא מוגן ונחשב זוחל א"י... ויש לי שאלה: נגיד שיש (סתם דוגמא) זעמן שחור בארץ ויש את אותו המין בדיוק בארץ אחרת, אז אני נגיד יקנה אחד שמיובא מארץ אחרת ולא יחשבו שהוא מהארץ?? כי יש נחשים שהם גם בארץ וגם במדינות שכנות לנו ואז אם אני יקנה כזה אז לא יחשבו שתפסתי אותו, וגם אני יכל לתפוס כזה ולהגיד שקניתי אותו...

T0M3R

New member
בראסמי

מכל הצפעים לדעתי (לא מהארץ אבל בכל זאת) הכי יפה הייתי לאחד כזה Bitis Gabonica

לפי דעתי הצפע הכי יפה הוא..

לא מהארץ ואני לא זוכר את השם שלו אולי אתם תוכלו לעזור לי... צפע שכולו צהוב ממש יפה אני יודע שהוא אוכל בשעות היום ושהוא חי באיזור טרופי....

בדיוק מהסיבות שציינת אסור לייבא

זוחלים ממינים שחיים בטבע בארץ. כדי שלא יקרה מצב שלא ידעו מאיפה הגיע הזוחל והאם הוא חוקי או לא. עוד סיבה שקיימת היא העניין של ערבוב מינים ותתי מינים.

למעלה