סקר-נחשי א"י

salingre

New member
סקר-נחשי א"י

רציתי לדעת מי חושב שנחשי א"י הם "זבל" של נחשים ...לא יפים וכו'? ומי אוהב את נחשי א"י והיה רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם,לתפוס אותם ולגדל אותם? ומי חושב שנחשי א"י הם נחשים יפים ויש נחשים בא"י יותר יפים מהרבה נחשים אשר קונים בחנויות... כמו למשל זעמן סיני...על מלך קליפורניה??? דוגמאות הסברים ונימוקים... בתודה מראש אורי סלינגרה

אני מעדיף נחשים כמו בואות,פיתונים..

זעמניים, ממש לא אוהב נחשי ארץ ישראל.

BabaGee

New member
נראה לי סקר עלוב

עצוב מאוד לשמוע שהערך היחידי שיש לחיה בעינכם זה אם היא יפה או לא ואיזה תועלת אתם מפיקים ממנה בדיוק כמו כל חפץ אחר. הקריטריון היחידי היה - לא יפים = זבל אני מניח שאם יום אחד חס וחלילה יכרת לבואה שלכם הזנב האדום והיפיפה שלה אז היא כבר קישוט פגום ואפשר לזרוק נו טוב.

obb

New member
BabaGee חזק ואמץ..

מי אתה שתשפוט ותקבי מי זבל ומי לא.מי יפה ומי לא? אתה בכלל לא מתבייש,מי אתה? שתקבע

salingre

New member
אני לא קובע שום דבר

אני רוצה לדעת נמה אתם חושבים לא אני!!! יודעים מה תנו לי רעיון לנסח את זה אחרת ... איןןן דרך אחרת חיפשתי ולט מצאתי obb מה זה מי אתה שתקבע?? אני לא קובע בשביל זה אני עושה את הסקר תנו לי דרך אחרת לנסח את זה...רעיונות יתקבלו בברכה

obb

New member
עזוב עזוב...

"לדעתכם נחשי א"י הם סתם זבל?" מה זה השאלה הזאת.לא אתה ולא אף אחד יכול לקבוע שבע"ח הוא זבל בגלל המראה שלו וו..

salingre

New member
אני לא חושב ששום בעל חיים בעולם

הוא סתם זבל אולי תיתן לי דרך אחרת לנסח את זה??

salingre

New member
טוב אל תענו לסקר הזה הוא יצא כישלון

ותעות לא לענות יותר בבקשה

אולי תפסיקו להתווכח? מי שזה לא מוצא

חן בעיניו ובהחלט אפשר להבין למה שיגיד את ההערות שלו בליווי הערות בונות כך שאפשר יהיה לשפר את הניסוח. ואם אתם לא רוצים אז אל תגיבו רק בשביל לקטול.

אורי ז

New member
פשוט השאלה היתה צריכה להיות

האם הייתם מעוניינים לגדל נחשי ארץ ישראל

salingre

New member
נוסח חדש לסקר -זוחלי א"י

מי מבינכם : 1:אוהב את זוחלי א"י ? 2:לא כל כך אוהב אותם (מעדיף זוחלים מחול)? 3: לא אוהב את זוחלי א"י בכלל? בתודה מראש אורי סלינגרה נ.ב אני כתבתי אוהב את זוחלי א"י בגלל שלכל אחד הדעה שלו אני אישית מתתת על זוחלי א"י אז לא פגעתי בכבודם של זוחלי א"י ... ואם כן תעירו לי בבקשה...

obb

New member
אני בוחר בתשובה 1.

אני מאוד אוהב את זוחלי ארץ ישראל ואני מעדיף זעמן שחור על הרבה מאוד נחשים מחו"ל.

1, יש הרבה נחשים בארץ שלא נופלים

ביופיים ומבחינת העניין שיכול להיות בהם מאלו שחיים בחו"ל. אומנם בתחום החנקים אנחנו לא הכי חזקים.... אבל יש לנו זעמנים לא רעים בכלל וגם צפעים.

obb

New member
איך בא לי צפע..

אבל זה לא חוקי,זה מסוכן או לחילופין יקר וקשה לנתח.וצריך אחד רגוע..

למעלה