סקר נחמד...

דנטל

New member
ישששששששששששששש סקר נחמד

שם: דנה גיל: 31.5 מקום מגורים: תל אביב צבע אהוב: אדום שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "אוהבת אותך, עוזבת אותך" - דפנה ארמוני שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל דבר של שלמה ארצי חיה אהובה: חתולים סגנון מוזיקלי: היפ הופ, ת'ראש מטאל מנגן על (אם בכלל..): לא שאני זוכרת הרבה, אבל קלידים "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושרת ריח אהוב: אלרגית לריחות הזכרון הראשון מהילדות: הדודים של אמא שלי מביאים לי אוכל מהחלון שלהם שהיה מאחורי הגן שלי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: הצבע של היום כשיש הרבה שמש פרי אהוב: אננס ירק אהוב: חסה אמריקאית עונה אהובה: אביב הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו תוכניות להיום: להכנס לאתר הרשמי של סאבלימינל וללכת לישון ספר טוב שקראתי לאחרונה: שנים לא קראתי ספר סרט טוב שראיתי לאחרונה: אהבתי את ריקוד מושחת 2 משקה אהוב: סודה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 9.4 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: הופעה פרטית של משפחת תאקט ההופעה הכי טובה שהיית בה: סאבלימינל והצל להקה טובה ששמעת בזכות חבר: כבר לא זוכרת המקצוע הכי מעצבן: היסטוריה המקצוע הכי משעמם: היסטוריה המקצוע הכי מעניין: לשון האם עברת אי פעם על החוק: כן ספרת מזל: 9 משחק ילדים אהוב: רביעיות זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שהמורה בת *ונה זכרון טוב מבית הספר היסודי: שהייתי היחידה שידעה מה זה מכולה מורה בכיתה א: רות נדמה לי מורה בחטיבה: זוכרת רק את אילה מורה בתיכון: המנהלת הכי מדהימה בעולם שגם היתה המחנכת והמורה למתמטיקה - בליימן אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: למדתי בממר"ם ומשם עברתי לבנין ליד - ממכ"א מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כשקר לי בחורף עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כעס מסוים

n u t

New member
כמה שהפורום יעיל בשעות האלה../images/Emo9.gif

שם: גיל:18 מקום מגורים: ראשון לציון צבע אהוב: סגול? שיר שאתה מזדהה איתו נורא: האמת שכרגע כמה קיטשי שזה לא ישמע, שירי אהבה אופטימים גורמים לי להזדהות איתם הכי הרבה
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אמ גבי ודבי... עשיתי על זה את הריקוד לבגרות בהתעמלות אחרי שלא באתי כל השנה, והמורה לא נתנה לי לעשות אותו בגלל זה בסוף
חיה אהובה: קופיפים:$ סגנון מוזיקלי:אין מנגן על (אם בכלל..): יונתן הקטן על כמה כלים
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שאלה טובה
ריח אהוב: חבר שלי?:$ הזכרון הראשון מהילדות: אה מגניב! אמ כשנפרדתי מהמוצץ... למרות שלא מאמינים לי
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: חחח אמ ורוד? פרי אהוב: מנגו? גויאבה? אבטיח? אמ גויאבה! כן! ירק אהוב:לא חושבת שיש:S אולי גזר:S עונה אהובה:חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס שאני אוהבת וחורשת עליו?
הצבע שאני לובש הכי הרבה:בהירים לחולצות כהים למכנסיים... משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים:אין נראה לי תוכניות להיום: חחחח אמ עכשיו שלוש בלילה
אבל אם זה אומר להמשך היום שיגיע כשאני אתעורר אז עוד אין:$ אבל לצאת מהבית
ספר טוב שקראתי לאחרונה:פעם שנייה אבל- משוואה עם נעלם... מומלץ לחלוטין! סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרת
משקה אהוב:שייקים של פירות... אם סתם משקה אז תפוחים כרגע אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת:לך?
לא יודעת
לי בעשירי באוגוסט
מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא מצליחה לחשוב על אחת כרגע ההופעה הכי טובה שהיית בה:האמת שמכל ההופעות, גם בחו"ל וגם בארץ, את הכי טובה נתנו משינה... להקה טובה ששמעת בזכות חבר: על כולן שמעתי בזכות איזשהו חבר או חברה המקצוע הכי מעצבן: אמ גאוגרפיה כשהיה? אם לא אז אולי אומנות? המקצוע הכי משעמם: אה לא מה מעצבן זה גם משעמם המקצוע הכי מעניין:מתמטיקה
האם עברת אי פעם על החוק:בדברים קטנים ספרת מזל:7 משחק ילדים אהוב: שבויים:$ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אמ אמ אמ עשו עלי חרם פעם בכיתה ו'?:-S זכרון טוב מבית הספר היסודי: וואי אמ... כיתות א-ב היו מדהימות
אחרי זה, זה פשוט אנשים מסויימים... מורה בכיתה א:טלי... שנה ראשונה ואחרונה שהיא לימדה
מורה בחטיבה:רונית... חמודה:$ מורה בתיכון:היו שלוש... אמ צופיה שהיא הכי סטלנית בעולם והיה מצחיק איתה אבל היא נטשה, אחרי זה שלומית שניסתה לדאוג לי הכי הרבה שהיא יכולה אבל יצא שהיא מיררה לי את החיים- לא באשמתה
ואחריה הייתה אמ מירה ציגלמן שלימדה את הכיתה שלי מתמטיקה אחרי שאני כבר סיימתי עם זה, אז לא הכרתי אותה יותר מדי אבל היא הייתה מותק של בנאדם... אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: יש עוד חודשיים ברוך השם
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אין כזו לדעתי
עישנת פעם סמים:
עישנת פעם סיגריות:
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: חחח אמ אהבה?

היה הכיייייי קל בערבית :)

שם: נעמההה :) גיל:14 (!!!!!) וחצי ועוד. מקום מגורים: עדי
צבע אהוב: כתום,אדום,כחול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא:סינרגיה-"לחבק אותך".
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: לא יודעת.טראנסים למיניהם ושירי פקצות. חיה אהובה:דולפין P: סגנון מוזיקלי:ישראלי. מנגן על (אם בכלל..):המממ..ניגנתי על אורגן,וקצת על גיטרה. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא יודעת. ריח אהוב: VARTIGO לגבר של לא זוכרת מי
הזכרון הראשון מהילדות: אני חושבת שהפעם הראושנה שבאנו לבית ה"חדש"... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אני כבר לא ילדה? O: אמממ..כחול עמוק(?) פרי אהוב:מנגו,תפוח. ירק אהוב:פלפל אדום. עונה אהובה:אביב. הבגד שהכי כיף ללבוש:סווטצ'רים. הצבע שאני לובש הכי הרבה:כחול. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: *תאכל* המממ..כבד S: תוכניות להיום: ארוחת צהריים,פעולה,מקלחת,מחשב,נוסעת לתמרת עם חברות,חוזרת לפנות בוקר בטח,ואז לישון. ספר טוב שקראתי לאחרונה: אני קוראת עכשיו את "דמעות של עכברוש" ו"ציידת הטרוריסטים". סרט טוב שראיתי לאחרונה:לא לאחרונה,אבל:"הרדוף לבן". משקה אהוב:מיצים,שייקים. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 13.5,שזה עוד פחות מחצי שנה :) מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לא יודעת. נראה כבר :) בטח דיסקים או משהו. ההופעה הכי טובה שהיית בה:עברי לידר,הדג נחש. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:היהודים,הדג נחש. המקצוע הכי מעצבן:גיאומטריה S: המקצוע הכי משעמם: ספרות. המקצוע הכי מעניין:כלום. האם עברת אי פעם על החוק: כן P: ספרת מזל: 8 (?) משחק ילדים אהוב:מחניים,קלאס. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הכל. ]: זכרון טוב מבית הספר היסודי: הבת מצווה שלי. מורה בכיתה א: חיה
מורה בחטיבה:באיזו כיתה?הייתה את אתי,שלומית,ועכשיו חוה. מורה בתיכון: - אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:- מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:חורף. עישנת פעם סמים:לא. עישנת פעם סיגריות:לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה.

../images/Emo163.gif

שם: ענבל גיל: 18 ו-10 חודשים מקום מגורים: ליד י-ם צבע אהוב: סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "אנה" של משינה שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: "שירת הסטיקר" די!! די!! חיה אהובה: קנגורו סגנון מוזיקלי: מגוון מאד מנגן על (אם בכלל..): פסנתר וגיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאמנת כושר פרטית ריח אהוב: פסיפלורה הזכרון הראשון מהילדות: הלכתי לאבידו בפארק מים וכולם חשבו שאני בן צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: תכלת מעונן פרי אהוב: תפוז ירק אהוב: עגבניה עונה אהובה: קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: בוקסר הצבע שאני לובש הכי הרבה: אדום משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מצות תוכניות להיום: לבכות כי מאמי שלי התגייס ספר טוב שקראתי לאחרונה: "אחת עשרה דקות" של פאולו קואלו סרט טוב שראיתי לאחרונה: אושפיזין משקה אהוב: מיץ אשכוליות (וזה אכן החלק הכי הזוי בהווי שלי) אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: ב2.1 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: טבעת
ההופעה הכי טובה שהיית בה: ברי סחרוף ואהוד בנאי בקיסריה, וואי, האנרגיות להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אין דבר כזה המקצוע הכי מעצבן: זה היה אזרחות המקצוע הכי משעמם: זה היה אזרחות המקצוע הכי מעניין: זה היה תנ"ך האם עברת אי פעם על החוק: כן ספרת מזל: אין חיה כזו משחק ילדים אהוב: תופסת שערים!!! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: פעם אמרו לי ללכת מאיזה שולחן כי זה היה "שולחן של מקובלים", לא נורא היום אני צוחקת על כולם זכרון טוב מבית הספר היסודי: אין, הייתי מנודה מורה בכיתה א: חיה מורה בחטיבה: אילנה מורה בתיכון: ענת אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני אשרת בתותחנים בעוד שבוע מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הנוכחית עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא (??) מה הרגש האנושי החזק ביותר?: קנאה

../images/Emo9.gif

שם: שירי גיל: 18 מקום מגורים: כפר סבא צבע אהוב: תכלת שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Simple Plan - Welcome To My Life שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אממ לוידעת.. חיה אהובה: חתול סגנון מוזיקלי: פופ/רוק מנגן על (אם בכלל..): לא משהו רציני. טיפה על גיטרה, קצת על אורגנית "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": זמרת / פסיכולוגית / משהו בשיווק ומכירות ריח אהוב: ג'ופ לגברים
הזכרון הראשון מהילדות: ללכת לים עם סבא ז"ל צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אפור פרי אהוב: תפוז
ירק אהוב: עגבנייה עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: הג'קט שלי הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור/אדום משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: דג תוכניות להיום: שיעור נהיגה, ואז נראה
ספר טוב שקראתי לאחרונה: פרחים בעליית הגג סרט טוב שראיתי לאחרונה: המסכה משקה אהוב: ספרייט אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 3 לאוקטובר מתנה שהכי היית רוצה לקבל: טיסה לחו"ל
ההופעה הכי טובה שהיית בה: אממ קשה להחליט... להקה טובה ששמעת בזכות חבר: ווסטלייף
המקצוע הכי מעצבן: ערבית
המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה המקצוע הכי מעניין: אנגלית האם עברת אי פעם על החוק: כה
ספרת מזל: 3 משחק ילדים אהוב: מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: לא חסר
זכרון טוב מבית הספר היסודי: חסר
מורה בכיתה א: לא זוכרת איך קראו לה, אבל ממש שנאתי אותה מורה בחטיבה: שכחתי איך קראו לה, אבל היא הייתה חמודה
מורה בתיכון: *אהם*
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא הייתי מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: סוף החופש הגדול עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: ניסיתי פעם אחת. זה מגעיל הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה

טף

New member
אום.

שם: צדף גיל: ~ מקום מגורים: הרצליה. צבע אהוב: צהוב שיר שאתה מזדהה איתו נורא: talvin singh - dubla שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אממ... סיגנון אמ. טי. ווי. היפ הופ, ראפ, האוס, דאנס. סגנונות, לא שירים. חיה אהובה: חתול. סגנון מוזיקלי: צ'יל-אאוט, מוסיקה הודית, טראנס פסיכודלי, מוסיקה אירית, אמביינט, מוסיקה קלאסית, בלאק מטאל. מנגן על (אם בכלל..): ~ "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": עיתונאי חוקר, פילוסוף, בלשן, מתמטיקאי. ריח אהוב: ריח של שיחי יערה באביב. הזכרון הראשון מהילדות: אני נוסע בעגלה עם אחותי התאומה. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: צהוב. פרי אהוב: אפרשזיף. ירק אהוב: חציל. עונה אהובה: קיץ. הבגד שהכי כיף ללבוש: דגמ"ח שחור. הצבע שאני לובש הכי הרבה: אפור / כחול. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אפרסמון. תוכניות להיום: לראות כדורסל, לגלוש באינטרנט, לקרוא ספרים, להתקשר לאהובתי. ספר טוב שקראתי לאחרונה: "שפה ושאלות על הידע" - נועם חומסקי. סרט טוב שראיתי לאחרונה: "הנשכחים". משקה אהוב: מיץ תפוזים שאני סחטתי אותו. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: אל. אם. אדום. מתי יש לי יומולדת: או-אה.. עוד חצי שנה. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: קווצת שיער מראשה של גלדריאל. ההופעה הכי טובה שהיית בה: הופעה / מסיבה של shpongle, בוינה, לפני שלושה חודשים. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: shulman, הרכב צ'יל-אמביינט ישראלי. המקצוע הכי מעצבן: כלכלה, ביולוגיה. המקצוע הכי משעמם: ~ המקצוע הכי מעניין: מתמטיקה, פילוסופיה, מחשבים, ספרות. האם עברת אי פעם על החוק: יאפ. ספרת מזל: 1? משחק ילדים אהוב: אממ.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מישהו דחף אותי במשחק כדורסל. זכרון טוב מבית הספר היסודי: הוכחתי למורה שלי בהיסטוריה שהוא טועה. מורה בכיתה א: ~ מורה בחטיבה: ~ מורה בתיכון: ~ אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: ~ מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: חורף? עישנת פעם סמים: כן. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה נשית.

NeVeRtheLeSs

New member
וווווווי ../images/Emo3.gif

שם: מיכל גיל: 18 מקום מגורים: קריות צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ממממממ לא יודעת... שיר שאני אוהבת זה מספיק טוב? בראשית
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: חתולהההה סגנון מוזיקלי: ממממ כמעט הכל מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": אני רוצה לדעת מה אני רוצה להיות
ריח אהוב: של עשן של גפרור! הזכרון הראשון מהילדות: מממממ ים צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: אננס? ירק אהוב: כרוב זה ירק? עונה אהובה: מממממממ קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: מה? הצבע שאני לובש הכי הרבה: כל מיני אני צבעונית
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: נראה לי להשאר בבית... אולי ללכת להתנחל אצל מישהו... ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא ממש קוראת לאחרונה. סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: ממממממממ קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מתי יש לי יומולדת: לי?! או לך?! לי באוגוסט
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: יש לי דווקא כמה מתנות שחשבתי עליהן... חחח הכרית האהובה עליי... אבל בעיקרון זה לא משנה מה, העיקר שזה מאהבה :) ההופעה הכי טובה שהיית בה: של היהודים ברוק העצמאות
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: גארבג' נו די! המקצוע הכי מעצבן: כולם חחח המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה? המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: לא שזכור לי
ספרת מזל: מה? משחק ילדים אהוב: קלאס! חה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מממ שהם ירדו על איזה מישהי, שבמקרה הייתי חברה שלי... ילדים יכולים להיות מגעילים לפעמים זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מממממממ מרים? מורה בתיכון: המחנכת שלי והמורה לרטוריקה! הן חמודות אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני עוד לא בצבא. נו יש לי עוד חודש מה
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: לא! עישנת פעם סיגריות: לא! הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מממממממממ לא חושבת מה הרגש האנושי החזק ביותר?: קנאה? אהבה? שנאה? אני לא יודעת...

נמנמ

שם: כרמית גיל:17.1.5 מקום מגורים:איזור ירושלים צבע אהוב:כחול וסגול על גווניהם שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אחד? יש כמה- 1. שארית/דני רובס 2. amy hit the atmosphere/couting crows 3. צוכה בוחקת 4. כשתחזרי/דניאל סלומון שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:מי אוהב אותך יותר ממני
חיה אהובה:כל דבר פרוותי סגנון מוזיקלי:רוק ישראלי בעיקר מנגן על (אם בכלל..):פעם על פסנתר "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":פסיכולוגית/עו"ד ריח אהוב:נרות וניל
הזכרון הראשון מהילדות:ניתוח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:תותיםםם ירק אהוב:מלפפון עונה אהובה:חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש:סווצ'רטים וצעיפים הצבע שאני לובש הכי הרבה: כרגע, חולצת משלחת לפולין משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אמא שלי טוענת שפעם אכלתי אבוקדו והיום זה מגעיל אותי
תוכניות להיום:מתמטיקה ספר טוב שקראתי לאחרונה:ספר הדקדוק הפנימי/דוד גרוסמן סרט טוב שראיתי לאחרונה:רוקוויאם לחלום משקה אהוב:אייס ארומה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת:20/10 היתה לי
מתנה שהכי היית רוצה לקבל:חנות דיסקים
ההופעה הכי טובה שהיית בה:ניצנים להקה טובה ששמעת בזכות חבר:קאונטינג קראוז המקצוע הכי מעצבן:ספורט המקצוע הכי משעמם:תנ"ך המקצוע הכי מעניין:ספרות הרחבה
האם עברת אי פעם על החוק:אולי ספרת מזל:5 משחק ילדים אהוב: גומי
וסבתא חושך זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שבכיתה ב' כשהתחלתי ללמוד מתמטיקה חשבתי שאני גאונה אז המורה שאלה כמה זה 5-5 וחשבתי שהיא אמרה 5+5 אז הרמתי את היד והתלהבתי ואמרתי '10' והמורה צחקה עליי
זכרון טוב מבית הספר היסודי:מסיבות בכיתה ו'
מורה בכיתה א:איילה מורה בחטיבה:נטע ומיכל מורה בתיכון:מירי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:הייתי רוצה דוברות. או פקמצית. או כל דבר הדרכתי. או אולי מכי"ת
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כל השנים בתיכון הן מבאסות. עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:כה הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:המון פעמים מה הרגש האנושי החזק ביותר?:צביעות

A N I g M A

New member
אני עכשיו ../images/Emo9.gif

שם: סיוון גיל: 17 מקום מגורים: ירושלים צבע אהוב: אדום שיר שאתה מזדהה איתו נורא: הממ.. אין לי כזה. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הנומה נומה הזה. חיה אהובה: דולפין? סגנון מוזיקלי: רוק ישראלי מנגן על (אם בכלל..): אורגן "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מוזיקאית
ריח אהוב: אמור אמור הזכרון הראשון מהילדות: לאזוכרת |סנילית| צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול. סתם :) פרי אהוב: תות ירק אהוב: פלפל עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: סוודר הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו
תוכניות להיום: לצאת עם אנשימים
ספר טוב שקראתי לאחרונה:
סרט טוב שראיתי לאחרונה:
משקה אהוב: מיקלשייק
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 26.7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אממ... מיקרופון, כרגע. ההופעה הכי טובה שהיית בה: אביב גפן ועברי לידר בניצנים. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: 3 doors down המקצוע הכי מעצבן: מנתח פלסטי המקצוע הכי משעמם: הוראה המקצוע הכי מעניין: לאדעת האם עברת אי פעם על החוק: ברור ספרת מזל: לא משחק ילדים אהוב: לאדעת זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ערסים
זכרון טוב מבית הספר היסודי: חברים שלי מורה בכיתה א: אתי מורה בחטיבה: מרים מורה בתיכון: נדב אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אממ.. עוד לא הייתי מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: קיץ.. ממש בשיא. עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

Butza

New member
../images/Emo24.gif

שם: ענבר גיל: 17 עוד פחות משבועיים! מקום מגורים: נהריה צבע אהוב: שחור\אדום שיר שאתה מזדהה איתו נורא: כמה שאני אוהב, עברי לידר שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: שירים של הזולה ממברס
חיה אהובה: צב
סגנון מוזיקלי: רוק ישראלי, וקצת לועזי. מנגן על (אם בכלל..): עצבים?
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": במאית, תסריטאית, ואחת שעובדת בתעשיית הקולנוע
ריח אהוב: עוגת שוקולד בבוקר....
הזכרון הראשון מהילדות: אני, גוזרת את הריפוד של הספות עם מספריים אצלנו בבית
הייתי ילדה נזק צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: סגול? פרי אהוב: אפרסק, ומנגו
ירק אהוב: עגבניה. עונה אהובה: לא יודעת לענות כרגע. בעיקרון אני אדם של חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: פליזזז
הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: עוף ממולא באורז וקינמון
תוכניות להיום: ללמוד. ספר טוב שקראתי לאחרונה: ואל אישך תשוקתך סרט טוב שראיתי לאחרונה: סיפורו של וויל הנטינג משקה אהוב: דיאט קולה, וקפה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: כשפרלמנט. מתי יש לי יומולדת: עוד פחות משבועיים!! מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דיסקמן אמ פי שלוש
ההופעה הכי טובה שהיית בה: היהודים, לפני כמה שנים טופות. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: היהודים. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקההההה
המקצוע הכי משעמם: מדעי טכנולוגיה
המקצוע הכי מעניין: קולנוע. האם עברת אי פעם על החוק:לא בדיוק
ספרת מזל: בחח, לא נראה יל שיש לי
משחק ילדים אהוב: גומי...! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אוי, מלא כאלה. לא רוצה להרחיב. זכרון טוב מבית הספר היסודי: שלטתי בו!
מורה בכיתה א: אילנה...פיכ
מורה בחטיבה: אילנה...
לא אותה אחת אבל היו שתי אילנות. מוזרר. מורה בתיכון: גלי
כפרעלייה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הזמן שבין חנוכה לפורים...כי אין חופש. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא זוכרת מתי. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה והישרדות.

תשובותתתתת ../images/Emo127.gif

שם: זה משנה? גיל: 14 מקום מגורים: איפשהו במרכז. צבע אהוב: תלוי במה.. בדר"כ שחור. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "אין מלאכים בגן עדן" של אביב גפן שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אין כזה. חיה אהובה: חתוללללל
סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": סופרת או שחקנית ריח אהוב: של האדם שאני אוהבת הזכרון הראשון מהילדות: לא יודעת... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: בין כתום לאדום פרי אהוב: קרמבולה [ חחח... ] ירק אהוב: עגבניה!
עונה אהובה: עוגת גלידההה הבגד שהכי כיף ללבוש: מעיל וסוודר [ אני אוהבת חורף!] הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול ושחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: כותבים "תאכל" לא?! בכל מקרה, חרדל! תוכניות להיום: לנוחחחחח... ספר טוב שקראתי לאחרונה: "ורוניקה מחליטה למות" ו- "אני כריסטיאנה פ." סרט טוב שראיתי לאחרונה: רקוויאם לחלום (?) משקה אהוב: לא יודעת... אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: כל מיני... מתי יש לי יומולדת: 5.11 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לא אוהבת מתנות. ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא יודעת.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא נראה לי שיש... המקצוע הכי מעצבן: טכנולוגיהההההה
המקצוע הכי משעמם: תנ"ך המקצוע הכי מעניין: ספרות.. וביולוגיה.. האם עברת אי פעם על החוק: לא נראה לי.. ספרת מזל: 7 משחק ילדים אהוב: לא יודעת... דוקים חח זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המורה
זכרון טוב מבית הספר היסודי: לא הייתי עושה כלום
מורה בכיתה א: לא זוכרת.. מורה בחטיבה: מה הכוונה? מורה בתיכון: לא הגעתי לשם... אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הגעתי לשם.. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: מרץ ויוני מחכים לסוף השנהההההה עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן... הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: לא יודעת.

שלי

שם:אורנית גיל:13 מקום מגורים:קריות צבע אהוב:אדום,כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אין לי כסף-של שרית חדד חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:ישראלי ושירים בספרדית מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת על כלום "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":מעצבת בתים,ספרית משהו בסגנון ריח אהוב:אמ...ריח של מסטיק כזה הזכרון הראשון מהילדות:וואי קשה צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ממ... פרי אהוב:אבטיח ירק אהוב:עגבנייה עונה אהובה:אביב הבגד שהכי כיף ללבוש:טרינינג הצבע שאני לובש הכי הרבה:כל הצבעים חוץ מחום ואפור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:פתיתים עם חלב תוכניות להיום:לישון חחח ספר טוב שקראתי לאחרונה:נעורים בחומץ מתוק סרט טוב שראיתי לאחרונה:אמ....יום בניו יורק... זה היה לפני איזה חודש חחח משקה אהוב:ענבים מתי יש לי יומולדת:9.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא יודעת...אולי מחשב רק שלי ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא הולכת להופעות להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אין המקצוע הכי מעצבן:אמ...ספורט המקצוע הכי משעמם:היסטוריה(למרות שלפעמים יש דברים נחמדים) המקצוע הכי מעניין:אמ...לא יודעת...לשון ספרת מזל:3 משחק ילדים אהוב:קלאס זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אין זכרון טוב מבית הספר היסודי:לא זוכרת מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: מהי התקופה הכי מבאסת בשנה:

Vivi Sparrow

New member
אניייייי ^______^

שם: ויוי ספארו בשבילכם. גיל: 14 [כמעט] :$ מקום מגורים: ארץ ישראל [שלי יפה וגם פורחת. NOT] צבע אהוב: אדום ושחור. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אין. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל שיר מבית פיק. :| חיה אהובה: אם כבר אז כלבים. P: סגנון מוזיקלי: [כל מה שנשמע לי יפה] רוק, מוזיקה אלטרנטיבית, פולקלור, פאנק... מנגן על (אם בכלל..): גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": להישאר עצמי. ריח אהוב: ריח שמריח טוב P: הזכרון הראשון מהילדות: [LOL] צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: [LOL] פרי אהוב: לא אוכלת פירות! $: ירק אהוב: תירס [SHOOTER]
עונה אהובה: חורף ואביב הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס [לא בגזרה נמוכה, בבקשה.] הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: בננה תוכניות להיום: לצפות בdvd שקניתי מאמזון - 21 JUMP STREET!
הנסון... ספר טוב שקראתי לאחרונה: הממלכה של קנסקי סרט טוב שראיתי לאחרונה: טובה תחת רעה [שמישהו יעזור לי... אני לא יודעת איך קוראים לסרט הזה בלועזית, זה היה בהוט בומביי השבוע] משקה אהוב: מים. השמפניה של הטבע. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת. מתי יש לי יומולדת: 27 במרץ [ביומולדת של מאריה קארי
ויום אחרי קיירה נייטלי
] מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אין כזה דבר הכי. ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא הלכתי להופעות [עדיין P: ] להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אני זאת שמשמיעה לחברים להקות טובות. המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך, היסטוריה, ואחרון לא-חביב: מתמטיקה
המקצוע הכי משעמם: כנ"ל המקצוע הכי מעניין: המממפ... האם עברת אי פעם על החוק: לא. ספרת מזל: 3 משחק ילדים אהוב: מחבואים ^_^ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בית הספר היסודי זכרון טוב מבית הספר היסודי: שאני כבר לא בבית הספר היסודי מורה בכיתה א: רוּת. עוזר לכם במשהו
מורה בחטיבה: ענק רפש. מורה בתיכון: אני לא בתיכון [עדיין P:] אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:
מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: כשחולים. עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה ושנאה

noooga

New member
יאפי!!

שם:נגה גיל:14 מקום מגורים:עמק חפר.. צבע אהוב:שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא:"אלפי ילדים מוכים" צר לי על הדכאון... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:משהו מזרחי חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:רוק ישראלי מנגן על (אם בכלל..):--- "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שחקנית (נשמע דפוק!) ריח אהוב:של אוכל.. או של לורד הזכרון הראשון מהילדות:שאני בגן עם מלפפון ביד
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד וקצת שחור (עברתי באמצע להונג קונג וזה לא קל!) פרי אהוב:תפוח ירק אהוב:כרובית עונה אהובה:קיץ!!
הבגד שהכי כיף ללבוש:גופיה הצבע שאני לובש הכי הרבה:אני מגוונת משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אבוקדו תוכניות להיום: מה? ספר טוב שקראתי לאחרונה:"אירופה, אירופה" סרט טוב שראיתי לאחרונה:"כנפיים שבורות" משקה אהוב:קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: ב-5.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:סימס 2 נראה לי מגניב! אהם, אהם! חח ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא הייתי
אבל!! אני אולי הולכת לשרון הולצמן או של רוקפור! להקה טובה ששמעת בזכות חבר:איפה הילד המקצוע הכי מעצבן:אנגלית המקצוע הכי משעמם:ספרות המקצוע הכי מעניין:יש דבר כזה? האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל:אין...
משחק ילדים אהוב:מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:תחילת ב'. רק הגעתי מהונג קונג והייתי בדיכאון עמוק, עמוק... ובכיתי כל פעם.. אוי נורא! זכרון טוב מבית הספר היסודי:כיתה ו'. מבחינה חברתית.. בכלל לא למדנו! תענוג!
מורה בכיתה א:הודית אחת... מורה בחטיבה:לילך (בעע) מורה בתיכון:אני עדיין לא בתיכון אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:-- מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:החורף עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: רגשנות

j o n a

New member
אני

שם:יהונתן כהן גיל:18 מקום מגורים:קריית גנים ראשל"צ צבע אהוב:ירוק שיר שאתה מזדהה איתו נורא:supper's ready שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:ריקוד השורטי וביגי חיה אהובה:חתול סגנון מוזיקלי:פרוגרסיב רוק מנגן על (אם בכלל..):תופים,גיטרה,סקסופון,חליל,אורגנית. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":לא יודע ריח אהוב:בצל הזכרון הראשון מהילדות:אנוכי עומד לי על קורת עץ בגרמניע והכל מושלג סביבי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:?! פרי אהוב:קיוי ירק אהוב:עגבנייע עונה אהובה:קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש:סתם טישרט הצבע שאני לובש הכי הרבה:כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:רגל קרושע תוכניות להיום:אין ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה:זאטואיצי....משהו כזע משקה אהוב:וודקע אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:- מתי יש לי יומולדת:31.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:מערכת תופים חדשע ההופעה הכי טובה שהיית בה:רולינג סטונז לפני שנתיים בעולנד להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן:מתמטיקע המקצוע הכי משעמם:מתמטיקע המקצוע הכי מעניין:ביולוגיע האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב:לגו זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א:רינע מורה בחטיבה:רותי מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:חורף עישנת פעם סמים:כן עישנת פעם סיגריות:כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:?! מה הרגש האנושי החזק ביותר?:עעבע

BloodyRose

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם:
You can call me Bloody גיל:
19 מקום מגורים:
נתניה צבע אהוב:
שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא:
הממ.. "זה קורה לי בעיקר כשאני חושב עלייך" של ארקדי דוכין שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:
כל דבר של אביב גפן חיה אהובה:
חתולים (גרררר) סגנון מוזיקלי:
רוק שקט מנגן על (אם בכלל..):
עצבים של אחרים? לאחרונה התחלתי לחרטט קצת על גיטרה אקוסטית, ובעבר חירטטתי קצת על בס "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":
בלונדון ריח אהוב:
הוגו בוס דארק בלו הזכרון הראשון מהילדות:
כל זכרונות הילדות מזוייפים צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:
שו? פרי אהוב:
הממ.. ירק אהוב:
הממ.. עונה אהובה:
חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:
סווטשרט של החבר (איזה חבר? =\ ) הצבע שאני לובש הכי הרבה:
באזרחות שחור, בצבא ירוק משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:
בשר תוכניות להיום:
ללכת לישון בקרוב מאוד ספר טוב שקראתי לאחרונה:
לאחרונה? "בגוף אני מבינה" של דוד גרוסמן... לא רע בכלל סרט טוב שראיתי לאחרונה:
וואו, מזמן לא ראיתי סרטים משקה אהוב:
פינה קולדה? אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת:
24.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:
כרטיס טיסה לכיוון אחד ללונדון ההופעה הכי טובה שהיית בה:
שלמה ארצי.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:
הממ... בד"כ אני היא זו שחושפת אחרים למוזיקה המקצוע הכי מעצבן:
? המקצוע הכי משעמם:
? המקצוע הכי מעניין:
? האם עברת אי פעם על החוק:
אני מניחה שכן ספרת מזל:
אה? משחק ילדים אהוב:
מונופול? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:
הריח של המסדרון של כיתה א' זכרון טוב מבית הספר היסודי:
שיעורי המוזיקה שהיו לנו :) מורה בכיתה א:
חגית מורה בחטיבה:
תמר מורה בתיכון:
גילה (מה זה?! שאלון לסיווג בטחוני?!) אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:
בית ליד מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:
הצבא? עישנת פעם סמים:
לא עישנת פעם סיגריות:
כה הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:
כה מה הרגש האנושי החזק ביותר?:
כל הרגשות...

figure

New member
ME ME ME!

שם: נעמה גיל: 14 מקום מגורים: מודיעין מ"ר צבע אהוב: כחול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש יותר מדי. כרגע - I don't know - LOSTPROPHETS שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: נומה נומה יאי או איך שלא קוראים לזה. חיה אהובה: פיל סגנון מוזיקלי: אני הולכת לפי שירים לא לפי סגנון. אני אוהבת קצת מהכל. מנגן על (אם בכלל..): לא ^^' "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": עצמי! בוואההאהאהאהאה ריח אהוב: של אחרי הגשם (יווו אני כל כך מקורית היום!) הזכרון הראשון מהילדות: שאני שותה כוס מיץ פטל :) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול בהיר. פרי אהוב: כרגע אגס. ירק אהוב: מלפפון. עונה אהובה: חורף! הבגד שהכי כיף ללבוש: סוודר הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אפונה. בלעחס. תוכניות להיום: לבכות. ספר טוב שקראתי לאחרונה: The Hitchhikers guide to the galaxy סרט טוב שראיתי לאחרונה: אממ... לא ראיתי סרט טוב כבר הרבההההה זמן. משקה אהוב: קפה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: האלה משוקולד, אבל אני בגמילה. מתי יש לי יומולדת: יולי. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מחשב חדש - והפעם בחדר שלי, באקות! ההופעה הכי טובה שהיית בה: עמי ותמי, בגן חובה. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: הרבה מדי. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה. i hate that crap המקצוע הכי משעמם: פיסיקה. "" "" "" המקצוע הכי מעניין: ספק בין ביולוגיה להיסטוריה. האם עברת אי פעם על החוק: פעם עשיתי ונדליזם - כתבתי מחזור י' שולט על השולחן. יווו אני כזאת עבריינית!!! ספרת מזל: 6 משחק ילדים אהוב: גומי. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כל הבצפר היסודי שלי זה זכרון מגעיל אחד גדול. זכרון טוב מבית הספר היסודי: אין. מורה בכיתה א: ריקי. מורה בחטיבה: ציפי. מורה בתיכון: גאולה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי :p מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אביב וסתיו. עישנת פעם סמים: לא, אבל משום מה אנשים נוטים לחשוב שכן... >< עישנת פעם סיגריות: האלה משוקולד נחשבים? הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: קנאה ואגואיסטיות.

flowers girl

New member
יאא../images/Emo9.gif איזה פורום כייף../images/Emo9.gif

שם: נועית גיל: עוד מעט 15 מקום מגורים: ת"א צבע אהוב: בעיקר ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: כרגע
אהמ. Teardrops- The 411 שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: Left Outside Alone- Anastacia
חיה אהובה: כלבים סגנון מוזיקלי: פופ, רוק, פופ-רוק, פאנק-רוק, פאנק-פופ, היפ הופ, אר אנד בי וקצת ראפ מנגן על (אם בכלל..):
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": דוגמשיגהשחקניתזמרת ריח אהוב: וניל, הבושם שלי של ראלף לורן, הבושם של חברה שלי שקד (אין לי מושג מה זה אבל אני מתה על הריח שלה
).. לאדעת מה עוד הזכרון הראשון מהילדות:סדגש| אני לומדת ללכת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד וצהוב פרי אהוב: בננה ותותים ירק אהוב: עגבניה
עונה אהובה: קיץ
הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה..
הצבע שאני לובש הכי הרבה: ירוק, כחול, ורוד, כאלה שיט
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חציל
תוכניות להיום: להיום.. ללכת לישון אחרי שאני אראה "עדן לנצח"
ספר טוב שקראתי לאחרונה:
סרט טוב שראיתי לאחרונה: וואי.. אהמ. אה. נשים מושלמות. The Stepford Wifes משקה אהוב: קוקה קולה ומיץ ענבים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: את
ווינסטון לייט
מתי יש לי יומולדת: לך
לאדעת. לי
14.1 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אהמ... רשיון מוקדם
או את סם הררי
או כרטיסים להופעה וטיסה וכ'ו של כריסטינה אגילרה/אשלי סימפסון.. עם פגישה מאחורי הקלעים
|מתרגשת| הההופעה הכי טובה שהיית בה: אהמ. לא הייתי ביותר מדי הופעות, את האמת.. אבל נראה לי שההופעה של שייגעצ בעיר הבירה. הם הופיעו הופעה טובה. חבל שלא יכולתי לשים לב אליה כי ניסיתי להתחמק משני הזקנים שאנסו אותי
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אהמ.. וואי
נראה לי שדי- Girls Aloud מקצוע הכי מעצבן: ערבית המקצוע הכי משעמם: תנ"ך וספרות המקצוע הכי מעניין: לא קיים האם עברת אי פעם על החוק: כ"כ הרבה
ספרת מזל: 14 לא ממש ספרה. אם רק ספרה- 4 משחק ילדים אהוב: טאקי!!!
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אמ... וואי. קשה. אה. כן. בכתה ג' ילד שהיה אז חדש בכתה וזה.. בא לגן חיות הקטן שיש לנו בבצפר.. ויש לנו פינת ליטוף שם עם אפרוחים וכולם היו הולכים לשם אז.. אז הוא כזה בטעות דרך על אפרוח.. ולא קרה לו כלום חוץ מזה שיצא לו וריד כזה מהתחת.. וזה היה ככה מלא זמן אח"כ
אפרוח הולך כזה עם וריד בתחת
זכרון טוב מבית הספר היסודי: החבר שהיה לי
מורה בכיתה א: מישי בשם מיכל
סתם מישי מורה בחטיבה: קודם אילת הזונה-הכלבה-עם הפופיק החום ועכשיו הלנה הפסדר אבל עדיין זונה-כלבה מורה בתיכון: אני לא הגעתי עדיין לתיכון
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא היה צבא, גם לא יהיה
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אהמ. תחילת השנה
עישנת פעם סמים:
עישנת פעם סיגריות:
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: ברור שהאהבה

למעלה