סקר נחמד...

מגיע לך.

מגיע לך,מגיע לך,מגיע לך. ככה תמותי יותר מהר,ואז אני יהיה יותר שמחה
סתם,
אוף,אין לי כוח לתת לך נשיקה,אין לי. סורי

Dancing mad

New member
תשובות:

שם:אור. מגורים: במרכז. צבע:צהוב. שיר: לא שומע שירים. שיר שנוא: ע"ע שאלה קודמת. חיה: אחות מצויה. סגנון: קלאסי, אם יוצא לי מתישהו לשמוע מוזיקה. (למישהו יש בעיה עם זה?!) מנגן:לא. רוצה להיות: מתרגם\מתורגמן. ריח: של חמין. זכרון ראשון: יום הולדת 3. צבע ילדות: לבן. פרי: תפוח ירוק. ירק: עגבנייה. עונה: קיץ. בגד: חולצה קצרה. צבע לבוש: לבן/שחור/אפור. אוכל שלא אוכל אף פעם שוב: חציל. תוכניות: לישון. ספר טוב: ילדי חולית. סרט טוב: לא הלכתי לסרט איזה חצי שנה. סיגיריות: איכסה פיכסה. יום הולדת: 9.8 מתנה רצויה: מיטה חדשה. הופעה: לא הייתי. להקה בזכות חבר: סיימון וגרפונקל. מקצוע מעצבן: מתמטיקה, ביולוגיה. מקצוע משעמם: תנ"ך,ספרות. מקצוע מעניין:אנגלית,ערבית,כימיה. חוק: שומר. ספרה:3. משחק ילדים: מונפול. זכרון מגעיל מיסודי:מורה סדיסט לספורט בכיתה ו'. זכרון נעים מיסודי: מאיות בלי מאמץ. מורה בכיתה א': טלי. מורה בחטיבה: מיכל. מורה בתיכון: מירי\אילנה. צבא:עוד לא. תקופה מעצבנת: עונות מעבר. סמים\סיגריות:Not now, not ever. הרגשתי שאני בוגד בעצמי: פעם-פעמיים. רגש: תאווה.

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

*שם:לי-אור *גיל:14 *מקום מגורים:נתניה *צבע אהוב:שחור ואדום *שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אממממממממ יש הרבה *שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:לא מצליחה לחשוב על אחד עכשיו *חיה אהובה:נמר לבן וסוס *סגנון מוזיקלי:רוק ישראלי *מנגן על (אם בכלל..):אני לא יודעת אפילו תווים אז בטח שלא מנגנת... *"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שאלה טובה... *ריח אהוב:ריח של גשם *הזכרון הראשון מהילדות:לאדעת... אני סנילית *צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כחול * פרי אהוב:פציפלורה, רימון ותפוז *ירק אהוב:ארטישוק *עונה אהובה:חורף =))) *הבגד שהכי כיף ללבוש:כל הסווצרים הענקיים של החורף P= *הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור *משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:יש יותר מדי *תוכניות להיום:ללמוד לתנ"ך *ספר טוב שקראתי לאחרונה:באמצע- מכשפה *סרט טוב שראיתי לאחרונה:תעביר את זה הלאה *משקה אהוב:שוקולטה *אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת! *מתי יש לי יומולדת:21.9 *מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לאדעת... *ההופעה הכי טובה שהיית בה:הופעה של הסולן של שוטי הנבואה =) *להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אני לא חושבת שיש כזאת... *המקצוע הכי מעצבן:יש יותר מדי... *המקצוע הכי משעמם:תנ"ך!!!! *המקצוע הכי מעניין:אין! *האם עברת אי פעם על החוק:אממממ לזרוק משו ברחוב נחשב? *ספרת מזל:3 ו-1 *משחק ילדים אהוב:אמממממ מחבואים ותופסת צבעים *זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:לאדעת... כמו שכבר אמרתי- אני סנילית *זכרון טוב מבית הספר היסודי:יש הרבה *מורה בכיתה א:אורה *מורה בחטיבה:אביבה *מורה בתיכון:עוד לא הייתי *התקפוה הכי מבאסת בשנה:תקופת המבחנים *עישנת פעם סמים:לא *עישנת פעם סיגריות:נרגילה נחשב? *הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן =/ *מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה

NiKi†a

New member
אני אני!!

שם: שירן גיל: 16 מקום מגורים: לב השרון צבע אהוב: כחול, אדום ושחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש המון..זה תלוי במצב רוח. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: מזרחית חיה אהובה: נמר סגנון מוזיקלי: רוק ומטאל מנגן על (אם בכלל..): גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": קטנה ריח אהוב: דלק :) הזכרון הראשון מהילדות: מאיפה לי.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לא סיימתי את שנת הילדות שלי. פרי אהוב: מנגו ותפוז. ירק אהוב: עגבניה ובצל P: עונה אהובה: חורףףףף
הבגד שהכי כיף ללבוש: צעיף נקרא? הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חצילים תוכניות להיום: לנסוע לנתניה לקנות בגדים. ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא קראתי ספר לאחורנה...אין זמן. סרט טוב שראיתי לאחרונה: סודות הרוח, ג'יפרס סקריפרס. משקה אהוב: קולה.. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת. מתי יש לי יומולדת: 11.11 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כרטיסים להופעה של מיוז וטיסה לחול. ההופעה הכי טובה שהיית בה: היהודים\בוטן מתוק בקרקס להקה טובה ששמעת בזכות חבר: יש המון. המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך המקצוע הכי משעמם: היסטוריה וספרות המקצוע הכי מעניין: ביולוגיה האם עברת אי פעם על החוק: כן ספרת מזל: 3 משחק ילדים אהוב: מחבואים P: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: לא זכור לי זכרון טוב מבית הספר היסודי: היו הרבה דברים טובים :) מורה בכיתה א: לאה מורה בחטיבה: גלית מורה בתיכון: שלומית אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי עדין, תנו לסיים תיכון. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: בגרויות. עישנת פעם סמים: מפתאום. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אולי מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה נראה לי.

JamicaniT

New member
אני יודע לאן הכרומוזום הלך P:

שם: צ'יקי. גיל: 18 עוד מעט. מקום מגורים: מרכז. צבע אהוב: שחור בהיר. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: חח קאשי יוצא החוצה :) שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אממ לוידעת. חיה אהובה: סוס ים. סגנון מוזיקלי: רגאיי. מנגן על (אם בכלל..): עצבים. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": קטנה :) ריח אהוב: של ים \ וניל \ דברים חדשים. הזכרון הראשון מהילדות: שירן :) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: חחח כתום. פרי אהוב: מנגו. ירק אהוב: עגבניות :) עונה אהובה: אביב. הבגד שהכי כיף ללבוש: תחתונים .. סתם אממ צעיף :) הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור . ג'ינס. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לוידעת. תוכניות להיום: לשמוע רדיו עד 2 :) ספר טוב שקראתי לאחרונה: פיי זה לא בזכרון .. סרט טוב שראיתי לאחרונה: אממ תעביר את זה הלאה. משקה אהוב: קולה. אע ותפוחים !! אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא. אבל ראיתי היום סגריה מגניבה כזאת - שחורה. בריח וניל. משו black משו .. מתי יש לי יומולדת: עוד מעט !!! 1.12 תרשמו P: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: טיסה לג'מייקה ;[ ההופעה הכי טובה שהיית בה : שבקס P: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: stone temple pilots המקצוע הכי מעצבן: :( המקצוע הכי משעמם: :( המקצוע הכי מעניין: :( האם עברת אי פעם על החוק: אי פעם. ספרת מזל: 8 משחק ילדים אהוב: מחבואים. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אעע לוידעת. זכרון טוב מבית הספר היסודי: חמצוצים P: מורה בכיתה א: טובה. מורה בחטיבה: ברברה P: מורה בתיכון: שולי
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אשרת. חיל אוויר. =\. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: יש כמה. עישנת פעם סמים: יא. עישנת פעם סיגריות: יא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: פעם. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כאב.

jaqui

New member
אם יש מצב שיקראו את זה בכלל

אז שיהיה שם: ג'קלין (ג'קי) גיל: 18 מקום מגורים: סביבת נהריה צבע אהוב: סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אין לי מושג אני לרוב שומעת שירים לא מזדהה איתם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: רוק כבד בכללי חיה אהובה: כלב סגנון מוזיקלי: רוק אלטרנטיבי מנגן על (אם בכלל..): לא "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": אשת קריירה מצליחה (חח) ריח אהוב: ריח של אוכל של אמא הזכרון הראשון מהילדות: כשהייתי בגן ולא ידעתי טוב את השפה צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אין לי מושג פרי אהוב: תפוח! ירק אהוב: עגבניה ובחורף קישואים עונה אהובה: קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: כרגע גולף מחמם, בקיץ גופיה צמודה וגם ג'ינס נמוך מתרחב וצמוד הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול ואדום משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: צדפות ומנגו... הפרי עצמו לא טעים תוכניות להיום: לנוח ולהתכרבל בשמיכה חמה ספר טוב שקראתי לאחרונה: המרד על הבאונטי/וויליאם בליי (באנגלית) סרט טוב שראיתי לאחרונה: אפקט הפרפר משקה אהוב: תה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: - מתי יש לי יומולדת: 9/8 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: בגד יפה לחורף או משהו לא לקישוט ההופעה הכי טובה שהיית בה: רוק עצמאות להקה טובה ששמעת בזכות חבר: פלסיבו המקצוע הכי מעצבן: הסטוריה המקצוע הכי משעמם: הסטוריה המקצוע הכי מעניין: תיירות האם עברת אי פעם על החוק: לא ספרת מזל: 2 משחק ילדים אהוב: קלס זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: עשו לי חרם זכרון טוב מבית הספר היסודי: סיימתי אותו מורה בכיתה א: שרה משהו מורה בחטיבה: ליאת גולדנברג מורה בתיכון: שפרה שלו אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד מעט מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: חורף וגשם וקוררר עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

Atza

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: דנה גיל:
מקום מגורים:
צבע אהוב:כחול
כתום
ירוק
צהוב
שחור
שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אממ .. לא עולה לי ברגע זה ... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:"בלדה על פגום" של איפה הילד
חיה אהובה:כלבלבלבב!
סגנון מוזיקלי:בעיקרון הכל מתקבל אבל אני אוהבת בעיקר רוק\פופ\לטיני מנגן על (אם בכלל..):פעם ניגנתי -אורגנית. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": אנחנו כבר נראה
ריח אהוב:טיפקס
כמה שזה חולני...ומריחות שלא הורגים ? פירות יער
הזכרון הראשון מהילדות:וואי הייתי בדיסניוורלד באורלנדו והעיפו אותי מהברכת כדורים
זהו . צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום וורוד תכלת ... הכל יחד ..גם קצת ירוק. פרי אהוב:תותים תותים בואי נקנה רק תותים , בננות, פרות יער
ועוד... ירק אהוב: מלפפון
?אבוקדו ? לא דעת עונה אהובה:חורף קיץ
אביב סתיו
הכל. הבגד שהכי כיף ללבוש:סתם טרנינג הכי נוח בעולם ... הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור נראה לי
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:באקלווה
תוכניות להיום: נפגשת עם חברה
ספר טוב שקראתי לאחרונה: אמממ .. כל מיני... סרט טוב שראיתי לאחרונה:אאאה... כנל. כל מיני. משקה אהוב:דיאט קולה\מים\קפוצ'ינו\שוקו\מיץ תפוזים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: איכס לא נוגעת. מתי יש לי יומולדת: ביולי
מזל טוב לי מתנה שהכי היית רוצה לקבל:הכי הכי הכי רוצה ?
טיסה לחול עם חברות\מלא כסף\מתנה ענקית לא יודעת הרבה דברים ...
ערמת דיסקים?
ההופעה הכי טובה שהיית בה:
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: משינננהההה
גררו אותי לאהוב את הלהקה המושלמת הזאת. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה ?! ספורט ?! ערבית ?! ואי הרבה .. המקצוע הכי משעמם:אממ היסטוריה ? לא לא .. אממ .. ערבית אולי .. או מתמטיקה ... תלוי ..או לשון
המקצוע הכי מעניין: ביולוגיהההה!
האם עברת אי פעם על החוק:נראה לי . לא יודעת בדיוק איך ומתי אבל נניח שכן
ספרת מזל: 2
משחק ילדים אהוב: מחבואים
? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:עדיף שאני לא אספר
זכרון טוב מבית הספר היסודי:המון דברים
מורה בכיתה א: חלקן היו חמודות ... מורה בחטיבה:פיכס הן בהמות חבל על הזמן ...אחת אחת ...
חוץ מאיזה 4 או 5 מהן ... מורה בתיכון:נקווה שיהיו נחמדות
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני אענה על זה בעוד כמה שנים
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:תחילת הלימודים--->יודעים שזה לא יגמר....וגם אמצע לוח המבחנים---->מיואשים לגמרי עישנת פעם סמים:לא , תודה . עישנת פעם סיגריות: יאפ .. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן .. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: עצב\אושר\כעס\התרגשות מכל מה שלא יהיה ...

FlowerPower

New member
אני רוצה גם.. :|

שם: ליהי גיל: 15 ו-9 חודשים בערך מקום מגורים: פתח תקוה צבע אהוב:כל גוני הכחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא:Avril Lavigne- anything but ordinary שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:tatu- all the things she said חיה אהובה:מיקה הכלבתולה החמודה שלי :] סגנון מוזיקלי:ר-ק לא מזרחי :| מנגן על (אם בכלל..):ניגנתי פעם. אורגנית ופסנתר. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":לא יודעת.. ריח אהוב:בושם "פאי" לגבר.. :| הזכרון הראשון מהילדות:מלחמת המפרץ.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד וצהוב פרי אהוב:אין דבר כזה.. לפעמים אני אוהבת משו, ולפעמים אני שונאת :/ ירק אהוב:עגבנייה עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:גופיות צמודות שרואים קצת את הבטן.. :] הצבע שאני לובש הכי הרבה:כחול משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: פלפל :| תוכניות להיום:מסיבת הפתעה.. ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא קראתי ספר לאחרונה :/ סרט טוב שראיתי לאחרונה:white chicks מומלץ בחום! משקה אהוב:אייס קפה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:סיגריות סאקססס מתי יש לי יומולדת:9.2 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא חסר לי כלום.. ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא הייתי בהופעות אפעם להקה טובה ששמעת בזכות חבר:evanescence המקצוע הכי מעצבן:מתמטיקה!!! :/ המקצוע הכי משעמם:ספרות המקצוע הכי מעניין:אנגלית האם עברת אי פעם על החוק:אני חושבת שלא ספרת מזל:אמממ 2? משחק ילדים אהוב:טאקי זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שכולם היו חברים שלי, ובו זמנית כולם לא היו חברים שלי.. כןכן משו מוזר, אבל ככה זה היה. זכרון טוב מבית הספר היסודי:הייתי תלמידה ממש טובה וכולם קראו לי "גאון" מורה בכיתה א:אירית שלף מורה בחטיבה:מיכל ורד מורה בתיכון:אתי קליך אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא הייתי, יש לי זמן.. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:התקופה שבה יש עומס מבחנים עישנת פעם סמים:לא, ולא רוצה גם עישנת פעם סיגריות:לא, וזה איכ איכ איכ! הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:שנאה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

שם: אלונה גיל: 16 וחצי מקום מגורים: על הכיסא.. צבע אהוב: כחול\שחור\סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ממ.. לא עולה לע לראש כרגע.. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: רוק\דיכאון בע חיה אהובה: כלב! סגנון מוזיקלי: הכל.. חוץ מרוק ודיכאון בע מנגן על (אם בכלל..): לא.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": משהו באמנות P: ריח אהוב: בושם P: איסימיאקי הזכרון הראשון מהילדות: ממ לא יודעת :\ צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אמ... פרי אהוב: בננה\מנגו ירק אהוב: מלפפון\חסה עונה אהובה: אביב\סתיו הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס! הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור\כחול משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: אמ.. תוכניות להיום: יומולדת של חברה.. ספר טוב שקראתי לאחרונה: נעורים במסתור.. ספר יפהפה..
סרט טוב שראיתי לאחרונה: "איך להיפטר מבחור ב-10 ימים?" משקה אהוב: חם-נס קר-דיאט קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא.. מתי יש לי יומולדת: 3.3 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ממ בגדים P: ההופעה הכי טובה שהיית בה: .. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: .. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה\ היסטוריה :[ המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה.. המקצוע הכי מעניין: אומנות-סדנה.. האם עברת אי פעם על החוק: לא.. ספרת מזל: 3 משחק ילדים אהוב: ממ.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: .. זכרון טוב מבית הספר היסודי: .. מורה בכיתה א: שרה מורה בחטיבה: רויטל מורה בתיכון: דליה :\ אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא.. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: חודשי הביצפר :[ עישנת פעם סמים: לא! עישנת פעם סיגריות: לא.. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: ממ לא :\ מה הרגש האנושי החזק ביותר?: רגישות.. אהבה

Piece of Wood

New member
../images/Emo182.gif|אליהו|

שם: שי גיל: 17 מקום מגורים: צפון צבע אהוב: כתום וסגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: הממ...How Does It Feel שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הלילה לא
וכל מיני מאיה בוסקילה למיניהן... חיה אהובה: סוס סגנון מוזיקלי: רוק מנגן על (אם בכלל..): לא "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא החלטתי
ריח אהוב: של כביש רטוב
הזכרון הראשון מהילדות: לא יודעת... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: תכלת פרי אהוב: אפרסק ירק אהוב: חסה עונה אהובה: קייץ הבגד שהכי כיף ללבוש: סוודר הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: הממ.. לא יודעת תוכניות להיום: לישון ספר טוב שקראתי לאחרונה: שר הטבעות סרט טוב שראיתי לאחרונה: שמש נצחית בראש צלול משקה אהוב: קוקה קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 16.11 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: יש לי עוד שנה שלמה :) והייתי רוצה לעשות קעקוע ההופעה הכי טובה שהיית בה: מזמן לא הייתי :| להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אוונסנס המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: ספרות המקצוע הכי מעניין: אנגלית :) האם עברת אי פעם על החוק: לא חושבת ספרת מזל: 19 משחק ילדים אהוב: מחניים
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המממ.. אין לי זכרונות רעים משם
זכרון טוב מבית הספר היסודי: שטויות בהפסקה
מורה בכיתה א: אורית מורה בחטיבה: יותר מידי כאלו מורה בתיכון: כנ"ל אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא שירתתי מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: תחילת שנת הלימודים והסיום שלה [בגרויות
] עישנת פעם סמים: לא תודה עישנת פעם סיגריות: כנ"ל הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה?

אז.. קורט קוביין?

שם: יעל גיל: 16 מקום מגורים: קופסת קרטון ברחוב המאפיה 17. צבע אהוב: כחול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: IRIS של Goo Goo Dolls שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הממ. אין כזה. חיה אהובה: דרקון. סגנון מוזיקלי: הכל חוץ מטראנס ומזרחי מתקבל. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה ואורגן. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": משהו שקשור לכתיבה. ריח אהוב: גשם :) הזכרון הראשון מהילדות: גן. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד עם נגיעות ירוק. פרי אהוב: בננה. ירק אהוב: גמבה. עונה אהובה: אביב. הבגד שהכי כיף ללבוש: מעיל. הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול ושחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו. תוכניות להיום: לסיים את האינטגרלים. סרט טוב שראיתי לאחרונה: אתמול ראיתי סרט חביב ביס. "קטע של בנים". משקה אהוב: קולה. וקפה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא, פיכסה. מתי יש לי יומולדת: באפריל. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ידע. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: גרין דיי. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה (לא כולל גיאומטריה). המקצוע הכי משעמם: תנ"ך. המקצוע הכי מעניין: היסטוריה. באמת! האם עברת אי פעם על החוק: כן. ספרת מזל: 7. משחק ילדים אהוב: מונופול! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הכיתה שלי \: זכרון טוב מבית הספר היסודי: חברה שלי. מורה בכיתה א': משהו ב-ת' או ב-ט'. מורה בחטיבה: שרון. מורה בתיכון: שרון. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: מספטצבר עד יוני. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: חיים.

dandusha1

New member
עונה עונה :)

שם: דניאל :) גיל: 13 וחצי מקום מגורים: אשדוד צבע אהוב: כתום ירוק וצהוב
שיר שאתה מזדהה איתו נורא:"אהבנו"-אביב גפן שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אממ..כל השירים של זהבה בן חיה אהובה: כלב :) סגנון מוזיקלי: כל מה שנשמע טוב
מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת על כלום :) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":עוד לא יודעת :) ריח אהוב: ריח של בושם
הזכרון הראשון מהילדות:אני עדיין ילדה :) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כתום לגמרי :) פרי אהוב:תותים
ירק אהוב:מממ...מלפפון :) עונה אהובה:חורףףףף ,הכי כיף
הבגד שהכי כיף ללבוש:בגדים חורפים :) הצבע שאני לובש הכי הרבה: מממ.. כחול :) משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו
תוכניות להיום: לא נשאר הרבה מהיום אז פשוט לבלות קצת בבית :) ספר טוב שקראתי לאחרונה: מממ.. לא זוכרת סרט טוב שראיתי לאחרונה: "בלו קראש" משקה אהוב:קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 20.3 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מממ.. בגדים בגדים ועוד בגדים :) ההופעה הכי טובה שהיית בה:פרוזאק
להקה טובה ששמעת בזכות חבר:לינקין פארק המקצוע הכי מעצבן: ספורט המקצוע הכי משעמם: טכנולוגיה המקצוע הכי מעניין:תנ"ך ,מצחיק :) האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל: 7 משחק ילדים אהוב: גומי
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כל הריבים למיניהם :) זכרון טוב מבית הספר היסודי: הילד שאני אוהבת :) מורה בכיתה א: אילנית מורה בחטיבה: עליז מורה בתיכון: עוד לא הגעתי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי עדיין מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: תחילת השנה .. התחלת הלימודים עישנת פעם סמים:לא לא ולא ! עישנת פעם סיגריות: כנ"ל הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר? א-ה-ב-ה

1Shir

New member
../images/Emo41.gif

שם: שיר גיל: 22 מקום מגורים: הרצליה צבע אהוב: ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: nobody's home של אווריל שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: השיר מועדונים, "האאיי בייבי הו הא" חיה אהובה: חתולי סגנון מוזיקלי: שקט מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": יפה ריח אהוב: אוויר נקי הזכרון הראשון מהילדות: הכפתורים של הוידאו צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום פרי אהוב: בננה ירק אהוב: עגבניה עונה אהובה: קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: שמלה הצבע שאני לובש הכי הרבה: ורוד משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: קישוא מבושל תוכניות להיום: לסיים את התרגיל בסטטיסטיקה! ספר טוב שקראתי לאחרונה: "שתי שלגיות" של עירית לינור סרט טוב שראיתי לאחרונה: סלולר משקה אהוב: תה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מרלבורו לייט מתי יש לי יומולדת: עשירי ביוני מתנה שהכי היית רוצה לקבל: תיק לימודים יפה ונוח ההופעה הכי טובה שהיית בה: מדונה להקה טובה ששמעת בזכות חבר: פט שופ בויז המקצוע הכי מעצבן: מאבטח המקצוע הכי משעמם: כנ"ל המקצוע הכי מעניין: שוטר האם עברת אי פעם על החוק: לא זוכרת ספרת מזל: 6 משחק ילדים אהוב: ארץ העוגיות זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ריבים עם חברות זכרון טוב מבית הספר היסודי: משחקים מורה בכיתה א': אני אניח שהכוונה למי היתה המחנכת. מוניקה מורה בחטיבה: אביבה מורה בתיכון: יהודית אם היית בצבא, היכן שירתת: ביה"ס לתותחנים מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: כשמתחיל להחשיך מוקדם עישנת פעם סמים: כן עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אולי מה הרגש האנושי החזק ביותר? נקווה שאהבה

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

שם: יעל.
מקום מגורים: חיפה.
צבע אהוב: כתום, אדום, כחול, שחור, לבן.
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שלח לי מלאך/משינה
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: קח אותי בביצוע של נינט.
חיה אהובה: סוס וכלב.
סגנון מוזיקלי: רוק.
מנגן על (אם בכלל..):
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": רוכבת מקצועית על סוסים
.
ריח אהוב: גשם ראשון.
הזכרון הראשון מהילדות: יש לי המון
.
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול(?!).
פרי אהוב: אפרסק, מנגו.
ירק אהוב: כרובית
, גזר.
עונה אהובה: אביב.
הבגד שהכי כיף ללבוש: טי וג'ינס.
הצבע שאני לובש הכי הרבה: אדום.
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חיות. (בשאיפה).
תוכניות להיום: היום היום? לשבת ולענות על שאלונים, איי גס.
ספר טוב שקראתי לאחרונה: כל "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה".
סרט טוב שראיתי לאחרונה: טרויה.
משקה אהוב: מים.
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 11.3
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: עוד סוס?
.
ההופעה הכי טובה שהיית בה: רוק העצמות 2004
.
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: היהודים, מופע הארנבות של דוקטור קספר.
המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה.
המקצוע הכי משעמם: תנ"ך.
המקצוע הכי מעניין: תקשורת.
האם עברת אי פעם על החוק: לא.
ספרת מזל: אין.
משחק ילדים אהוב: מחבואים.
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: חרם.
זכרון טוב מבית הספר היסודי: היום האחרון ביסודי
.
מורה בכיתה א: ניצה.
מורה בחטיבה:, מחנכות כאילו? סיגל, דליה ורויטל.
מורה בתיכון: אירית (עם א').
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:
.
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: החודשיים האחרונים של הלימודים. אתה מרגיש את הסיום אבל עוד לא נגמר
.
עישנת פעם סמים: לא.
עישנת פעם סיגריות: לא.
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: המון.
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה
.

למעלה