אני ../images/Emo3.gif
שם: דנה גיל:
מקום מגורים:
צבע אהוב:כחול
כתום
ירוק
צהוב
שחור
שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אממ .. לא עולה לי ברגע זה ... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:"בלדה על פגום" של איפה הילד
חיה אהובה:כלבלבלבב!
סגנון מוזיקלי:בעיקרון הכל מתקבל אבל אני אוהבת בעיקר רוק\פופ\לטיני מנגן על (אם בכלל..):פעם ניגנתי -אורגנית. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": אנחנו כבר נראה
ריח אהוב:טיפקס
כמה שזה חולני...ומריחות שלא הורגים ? פירות יער
הזכרון הראשון מהילדות:וואי הייתי בדיסניוורלד באורלנדו והעיפו אותי מהברכת כדורים
זהו . צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום וורוד תכלת ... הכל יחד ..גם קצת ירוק. פרי אהוב:תותים תותים בואי נקנה רק תותים , בננות, פרות יער
ועוד... ירק אהוב: מלפפון
?אבוקדו ? לא דעת עונה אהובה:חורף קיץ
אביב סתיו
הכל. הבגד שהכי כיף ללבוש:סתם טרנינג הכי נוח בעולם ... הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור נראה לי
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:באקלווה
תוכניות להיום: נפגשת עם חברה
ספר טוב שקראתי לאחרונה: אמממ .. כל מיני... סרט טוב שראיתי לאחרונה:אאאה... כנל. כל מיני. משקה אהוב:דיאט קולה\מים\קפוצ'ינו\שוקו\מיץ תפוזים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: איכס לא נוגעת. מתי יש לי יומולדת: ביולי
מזל טוב לי מתנה שהכי היית רוצה לקבל:הכי הכי הכי רוצה ?
טיסה לחול עם חברות\מלא כסף\מתנה ענקית לא יודעת הרבה דברים ...
ערמת דיסקים?
ההופעה הכי טובה שהיית בה:
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: משינננהההה
גררו אותי לאהוב את הלהקה המושלמת הזאת. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה ?! ספורט ?! ערבית ?! ואי הרבה .. המקצוע הכי משעמם:אממ היסטוריה ? לא לא .. אממ .. ערבית אולי .. או מתמטיקה ... תלוי ..או לשון
המקצוע הכי מעניין: ביולוגיהההה!
האם עברת אי פעם על החוק:נראה לי . לא יודעת בדיוק איך ומתי אבל נניח שכן
ספרת מזל: 2
משחק ילדים אהוב: מחבואים
? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:עדיף שאני לא אספר
זכרון טוב מבית הספר היסודי:המון דברים
מורה בכיתה א: חלקן היו חמודות ... מורה בחטיבה:פיכס הן בהמות חבל על הזמן ...אחת אחת ...
חוץ מאיזה 4 או 5 מהן ... מורה בתיכון:נקווה שיהיו נחמדות
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני אענה על זה בעוד כמה שנים
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:תחילת הלימודים--->יודעים שזה לא יגמר....וגם אמצע לוח המבחנים---->מיואשים לגמרי עישנת פעם סמים:לא , תודה . עישנת פעם סיגריות: יאפ .. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן .. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: עצב\אושר\כעס\התרגשות מכל מה שלא יהיה ...