סקר נחמד...

קורטי

New member
סקר נחמד...../images/Emo66.gif

שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?:
השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק שבינינו...

קורטי

New member
../images/Emo186.gifוהתשובות שלי.. קררררר לי!

שם:
בלה גיל:
16 מקום מגורים:
מעלה אדומים צבע אהוב:
שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא:
סקרלט רוז- אדגאי (לבקת פאור מטאל מגרמניה) שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:
כל שיר מזרחי שהוא... חיה אהובה:
פנטרה סגנון מוזיקלי:
פאנק, רוק ומטאל לרוב... מנגן על (אם בכלל..):
קצת על אורגנית ולומדת על גיטרה.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":
מאושרת! ריח אהוב:
הריח של אחרי הגשם הזכרון הראשון מהילדות:
פוסטר של החיפושיות על הדלת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:
כתום פרי אהוב:
תפוז ירק אהוב:
עגבניה עונה אהובה:
אביב הבגד שהכי כיף ללבוש:
גופייה הצבע שאני לובש הכי הרבה:
שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:
פטריות ותמנון תוכניות להיום:
לנקות את הבית וללכת ללמוד למבחן בביולוגיה.. ספר טוב שקראתי לאחרונה:
"שמלה שכורה" סרט טוב שראיתי לאחרונה:
"התפוז המכני" משקה אהוב:
קפה וניל אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
פרלמנט ומרלבורו מתי יש לי יומולדת:
20.05 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:
גיטרה חשמלית ההופעה הכי טובה שהיית בה:
ג'טרו טאל להקה טובה ששמעת בזכות חבר:
אוניון גאד המקצוע הכי מעצבן:
מתמטיקה המקצוע הכי משעמם:
תנ"ך המקצוע הכי מעניין:
ביולוגיה האם עברת אי פעם על החוק:
יותר מדי פעמים.. ספרת מזל:
6 משחק ילדים אהוב:
חיי שרה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:
לא הכנתי ש"ב בספר "חלונות 98" והמורה התקשרה אליי הבייתה... זכרון טוב מבית הספר היסודי:
מרוץ שדה בכיתה ו'- אלף מטר- אני מקום 2... מורה בכיתה א:
אסתר מורה בחטיבה:
עופר מורה בתיכון:
פאני אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:
התקופה של אמצע החורף... עישנת פעם סמים:
בתכנון.. עישנת פעם סיגריות:
יותר מדי... הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:
המון פעמים! מה הרגש האנושי החזק ביותר?:
אהבה!

lets go!

שם:מיכל גיל:16 מקום מגורים:רמת השרון צבע אהוב:לבן שיר שאתה מזדהה איתו נורא:david bowie-days שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:מי אוהב אותך יותר ממני!?!? חיה אהובה:חתול סגנון מוזיקלי:רוק,ישראלי,מטאל,פופ מנגן על (אם בכלל..):פסנתר.. (ניגנתי אבל יודעת בכללי) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":רופאה או זמרת ריח אהוב:גשם הזכרון הראשון מהילדות:ריב עם אח שלי!? צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד סגול פרי אהוב:אבטיח ירק אהוב:עגבניה עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:את הסווטשירט של דור שאני איתו עכשיו ויש לו ריח טובב הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:פסיפלורה תוכניות להיום:צופים.. ואז דור ספר טוב שקראתי לאחרונה:יש ילדים זיג זג - למרות שזה היה חובה סרט טוב שראיתי לאחרונה:שרק 2 משקה אהוב:מים או בירה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה------- מתי יש לי יומולדת:עוד הרבה זמן מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן:מתמטיקה המקצוע הכי משעמם:תנך המקצוע הכי מעניין:ביולוגיה האם עברת אי פעם על החוק:כן המון-אם כל יום שישי בערך באה משטרה ספרת מזל:4 משחק ילדים אהוב:מונופול זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:עדיף שלא זכרון טוב מבית הספר היסודי:מקהלה..!? מורה בכיתה א:ליאורב מורה בחטיבה:דינה מורה בתיכון:ענת אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:חורף עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות:כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:עכן מה הרגש האנושי החזק ביותר?:שנאה

oh-da

New member
תורי לענות!!!

*מצורף קובץ טקסט עם השאלות מודגשות!* שם: אוהד גיל: 18.5 מקום מגורים: צפון צבע אהוב: שחור! בעצם אני אוהב הכל
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: נומה נומה היי - כוכבי הפסטיגל שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: נומה נומה היי - כוכבי הפסטיגל חיה אהובה: דוב לבן! סגנון מוזיקלי: אבריטינג איז אבריטינג מנגן על (אם בכלל..): נוטינג איז נוטינג
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":מפורסם! וללכת למסך הזהב
ריח אהוב:וניל הזכרון הראשון מהילדות:הפעם הראשונה ששתיתי קולה
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כחול - לפעמים בהיר, לפעמים כהה, אבל תמיד עמוק(WTF)
פרי אהוב:תותים! ירק אהוב:גזר! עונה אהובה:חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש:טרנינג ארוך
הצבע שאני לובש הכי הרבה:לא יודע
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אין דבר כזה
תוכניות להיום:מה שיש בטלויזיה. ספר טוב שקראתי לאחרונה:יו פראתר - בדרך להיות סרט טוב שראיתי לאחרונה:לא ראיתי הרבה זמן
משקה אהוב:קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשן מתי יש לי יומולדת:3/5 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:תקציב למחשב חדש
ההופעה הכי טובה שהיית בה:אביב גפן ועברי לידר - ניצנים 2004, איכות. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:opeth המקצוע הכי מעצבן:תולדות האומנות המקצוע הכי משעמם:תולדות האומנות המקצוע הכי מעניין:תולדות האומנות האם עברת אי פעם על החוק:דה. ספרת מזל:לספור מזל? משחק ילדים אהוב:מחבואים! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:המורה לתושב"ע, שלא למדתי איתה
זכרון טוב מבית הספר היסודי:המורה למלאכה
גררר.
מורה בכיתה א:יפה בן יאיר! מורה בחטיבה:טל! מורה בתיכון:מיכל! אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא התגייסתי עדיין, אוטוטו! מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:מעבר בין עונות, צינונים
עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:סיגריה
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כה. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:

ל א ק י

New member
../images/Emo26.gif

שם: גיל: 15 מקום מגורים: מגדל העמק
צבע אהוב: אדום שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אמ לאיודעת:$ שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: גם לאיודעת חיה אהובה: כלב סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מתה ריח אהוב: ים, עלים של עץ לימון הזכרון הראשון מהילדות: כשלימדו אותנו לכתוב ספסל בכיתה א'.. קראתי סל בנפרד, וסף בנפרד.. ולא הבנתי מה זה סף ]: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום [דם
] פרי אהוב: מ לאיודעת]: תפוז? ירק אהוב: עגבניה:$ עונה אהובה: קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: כלום :$ הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור\כחול[?] משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מיונז. תוכניות להיום: מ לעשות כמה תרגילים בJAVA :$ ספר טוב שקראתי לאחרונה: הארי פוטר מה
סרט טוב שראיתי לאחרונה: לאיודעת משקה אהוב: קולה
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: איכ מתי יש לי יומולדת: אין לי איכס]: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כרגע? מסיר שיער חשמלי :$ או אמ משו שיגרום לפני ולשיער שלי להראות נורמליים:| ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא הייתי להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: ספרות. המקצוע הכי משעמם: ספרות. המקצוע הכי מעניין: מחשבים פיזיקה מתמטיקה:$ אבל הכי מעניין אמ מחשבים
האם עברת אי פעם על החוק: כה ספרת מזל: 13 משחק ילדים אהוב: מחבואים מה:$ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מ אין זכרון טוב מבית הספר היסודי: אפי, השומר, המשחקי מחבואים, ההברזות כל הזמן, האישורים שהמנהל היה מביא לי כדי להכנס לשיעור למרות שבכלל לא הייתי אצלו
מורה בכיתה א: יפה O: מורה בחטיבה: מחכנת כאילו? :$ שוש O: מורה בתיכון: אורנה:$ אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לאיודעת מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: החורף עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: לאיודעת

...

שם:עליזה גיל:17 ושמונה חודשים מקום מגורים:ראשל"צ צבע אהוב:כתום שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אנג'ל של ארוסמית שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:דילמה של נלי וקלי=\ חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:הכל מהכל. מנגן על (אם בכלל..):לא "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":מעצבת ריח אהוב:גשם
הזכרון הראשון מהילדות:בית ספר של אחותי הגדולה. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כתום פרי אהוב:מנגו ירק אהוב:מלפפון עונה אהובה:חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש:סווטשירט ענקקקקקקק. הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אוכל סיני תוכניות להיום:ללמוד למבחן. ספר טוב שקראתי לאחרונה:כל הסדרה של פרחים בעליית הגג. סרט טוב שראיתי לאחרונה:האחיות מגדלנה משקה אהוב:מים\קולה\מיץ מנגו אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מתי יש לי יומולדת:9.3.1987 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:בגדים ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא יודעת. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אין כזו המקצוע הכי מעצבן:תולדות האומנות המקצוע הכי משעמם:כנ"ל המקצוע הכי מעניין:מתמטיקה ותנ"ך האם עברת אי פעם על החוק:כה ספרת מזל:אין משחק ילדים אהוב:תופסת צבעים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:בכיתה ו' ידיד שלי פתח את המטף של הכיסוי אש באמצע המסדרון וכולם נחנקו ממנו. זכרון טוב מבית הספר היסודי:יסודי הייתה תקופה טובה בשבילי בכלליות. מורה בכיתה א:תמי לאור מורה בחטיבה:הלן מיארה מורה בתיכון:חווה גילדור אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:צ. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:הקיץ. עישנת פעם סמים:כה. עישנת פעם סיגריות:כה. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כה מה הרגש האנושי החזק ביותר?:קנאה

Lost Lullaby

New member
אני

שם: ליבי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: נתניה ]: צבע אהוב: שחור, אדום וכחול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אע אמ יש המון. אחד מההכי- To The Moon And Back של סאבג' גארדן שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: שום שיר של ביונסה |||: חיה אהובה: חתול סגנון מוזיקלי: פופ אבל איכותי, רוק מנגן על (אם בכלל..): שומדבר, הלוואי על גיטרה
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מתה ריח אהוב: ריח גשם [?] הזכרון הראשון מהילדות: ראשון? לוידעת.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: תכלת [?] :S פרי אהוב: מה ירק אהוב: מה עונה אהובה: סתיו הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס [?] הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: סושי :S תוכניות להיום: אין ספר טוב שקראתי לאחרונה: The Face on the Milk Carton סרט טוב שראיתי לאחרונה: אמ לאחרונה לא, אבל ראיון עם ערפד
משקה אהוב: אייס קפה
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 10 ליוני, 1989. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כלום ]: ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא הייתי >: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בזכור אחותי נחשב?
סאבג' גארדן
. בזכות חברה אמ.. אוונסנס
המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה >>>>: !!!! המקצוע הכי משעמם: כנ"ל >>>: המקצוע הכי מעניין: אנגלית
האם עברת אי פעם על החוק: לא משו משמעותי :$ ספרת מזל: אין לי, מה משחק ילדים אהוב: מה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בצפר ]: זכרון טוב מבית הספר היסודי: יש כזה דבר? מורה בכיתה א: מזל
מורה בחטיבה: כוכבה
מורה בתיכון: יעל
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי ולא רוצה להיות :< מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: השנה כולה [?] עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: אמ פעם אחת [?] :$ וזה לא היה סיגריה זה היה אמ רק שאיפה אחת הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כע מה הרגש האנושי החזק ביותר?: לוידעת

r o n i1

New member
קררררר פה!!!!

שם:רוני דבש <כן דבש כמו תפוח בדבש..> גיל:16.5 מקום מגורים:חור בדרום. צבע אהוב:שחור/כחול/סגול/לבן שיר שאתה מזדהה איתו נורא:עברי לידר-מתחמם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:זה של הפסטיגל "נומה נומה היי" חיה אהובה:סוס/דולפין/כלב סגנון מוזיקלי:הכל כמעט חוץ מדיכאון. מנגן על (אם בכלל..):ניגנתי חצי שנה על גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":או רקדנית מפורסמת או פסיכולוגית.. ריח אהוב:וניל הזכרון הראשון מהילדות: אותי תקועה בדלי. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ממ סגול עם כוכבים כחולים.. <WTF..?> פרי אהוב:תותיםםםם ירק אהוב:איכס עונה אהובה:חורף ואביב הבגד שהכי כיף ללבוש:בגדים גדולים על הגוף..
הצבע שאני לובש הכי הרבה:כחול ואפור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חומוס. תוכניות להיום: יש משו על תאונות דרכים שאני הולכת אליו. ספר טוב שקראתי לאחרונה:המנון לשמחה-שפרה הורן סרט טוב שראיתי לאחרונה: טרויה משקה אהוב: קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:- מתי יש לי יומולדת:20/3 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ממ לא יודעת ההופעה הכי טובה שהיית בה: היהודים בחאן השיירות. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:nightwish המקצוע הכי מעצבן:ממ ספרות-שירת ימי הביניים. המקצוע הכי משעמם:תנ"ך המקצוע הכי מעניין: היסטוריה <לומדים על השואה> האם עברת אי פעם על החוק:דהה ספרת מזל: ? משחק ילדים אהוב: מחבואים.. ופאזלים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: חרם שכבתי עלי.. זכרון טוב מבית הספר היסודי:ככה הכרתי מישהו שהיה הידיד הכי טוב שלי במשך שנתיים מורה בכיתה א: אין לי שמץ מורה בחטיבה: אביטל מורה בתיכון: אביטל אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:- מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:מבחנים עישנת פעם סמים:לא.. אבל אני לא שוללת את זה בעתיד עישנת פעם סיגריות:יאפ הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:יאפ מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אין לי שמץ.

"Juliet, hey, It's Romeo.."

שם: ליאור. גיל: 16. מקום מגורים: פה. צבע אהוב: שחור/לבן. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אביתר בנאי - יש לי סיכוי. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: מזרחיים, בעיקר. חיה אהובה: כלבים. סגנון מוזיקלי: רוק ואנדרגראונד היפ הופ. מנגן על (אם בכלל..): חלילית, פסנתר, גיטרה, קלרינט. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": הלוואי שידעתי. ריח אהוב: וניל. שלו. הזכרון הראשון מהילדות: צבעתי מעבר חציה. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אני עדיין ילדה.
פרי אהוב: תותים. ירק אהוב: המ. חסה?.. עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: גי'נס. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תאכל*. דגים. תוכניות להיום: להתכונן למבחן בביולוגיה. ספר טוב שקראתי לאחרונה: 'החברה האגדית שלי'.. של..אין לי כוח לפתוח ת'תיק. סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא ראיתי. משקה אהוב: מים. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: האוויר. מתי יש לי יומולדת: 2.10.1988. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דיסק של אביב גפן. ההופעה הכי טובה שהיית בה: המ. אביב גפן? אנערף. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: ניטוויש. המקצוע הכי מעצבן: ספורט. המקצוע הכי משעמם: אין כזה. המקצוע הכי מעניין: היסטוריה, לשון, בילוגיה, סוציולוגיה, תנ"ך.. להמשיך ? האם עברת אי פעם על החוק: כן. ספרת מזל: אין מזל. משחק ילדים אהוב: גומי?.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כולו בערך. :| זכרון טוב מבית הספר היסודי: מסיבת הסיום. מורה בכיתה א: מירי. מורה בחטיבה: ענבל וגלית. מורה בתיכון: סמדר וחזי[?]. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי.. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: בגרויות. ;[ עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לאא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: בעקרונות, כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה.

קוואק

שם: ואן גיל: 17 מקום מגורים: אילת צבע אהוב: כתום שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לא עולה לי עכשיו שומדבר שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל דבר שמשודר באמטיוי בעארך... חיה אהובה: אוהדי סגנון מוזיקלי: רוק/מטאל מנגן על (אם בכלל..): תופים בקטנה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": סרסורית ריח אהוב: של דלק הזכרון הראשון מהילדות: אמא מחליפה לי חיתול חחחחח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד פרי אהוב: פסיפלורה ירק אהוב: לאדע עונה אהובה: סתיו הבגד שהכי כיף ללבוש: מעיל פליז הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: וואסבי
תוכניות להיום: סקסמים ספר טוב שקראתי לאחרונה: פרא / גבי ניצן סרט טוב שראיתי לאחרונה: מה עובר על גילברט משקה אהוב: מיצים טבעיים למיניהם אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ווג מתי יש לי יומולדת: 23.3 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אין חיה כזאת ההופעה הכי טובה שהיית בה: בהמות' (מטאליסט) להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אורפנד לנד המקצוע הכי מעצבן: היסטוריה המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה המקצוע הכי מעניין: הסטוריה האם עברת אי פעם על החוק: הרבה כאלה ספרת מזל: אין משחק ילדים אהוב: גומי זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אין זכרון טוב מבית הספר היסודי: אין
מורה בכיתה א: דלית. כפרה מורה בחטיבה: דורית. כפרה מורה בתיכון: נראה לי שזורה, המורה לכלכלה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: הולכת לשרת. עוקץ. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: השנה עישנת פעם סמים: פעם עישנת פעם סיגריות: פעם הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לעעע מה הרגש האנושי החזק ביותר?: קנאה

netaK

New member
אני ../images/Emo6.gif

שם: נטע גיל: 18.5 מקום מגורים: ת"א צבע אהוב: תכלת
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: מזדהה איתו? המף, creep?
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הנני ילד של סקעת
חיה אהובה: חתול
סגנון מוזיקלי: מה שיש מנגן על (אם בכלל..): עצבים של אנשים "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": גרפיקאית?
ריח אהוב: וניל
הזכרון הראשון מהילדות: זיכרון מהילדות? המממ...לא יודעת :| לא זוכרת, באמת שלא
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: שחור
פרי אהוב: בננה
ירק אהוב: מלפפון
עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה גדולה גדולה וארוכה
הצבע שאני לובש הכי הרבה: צבע של מדים של חיל אוויר :||| משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לא יודעת
תוכניות להיום: לישון הרבה
ספר טוב שקראתי לאחרונה: כשהרוח נושבת, לא זוכרת של מי זה, אבל זה היה מ-ד-ה-י-ם סרט טוב שראיתי לאחרונה: הממ, בנג בנג אתה מת משקה אהוב: מים
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 24.5 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: פאב עטוף בסרט אדום בלבד
ההופעה הכי טובה שהיית בה: הייתי וירטואלית בהופעה של רובי וויליאמס ששודרה באינטרנט
להקה טובה ששמעת בזכות חבר:
לא יודעת המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: אזרחות המקצוע הכי מעניין: אנגלית
האם עברת אי פעם על החוק: אני מאמינה שכן
ספרת מזל: 5
משחק ילדים אהוב: דוקים
לא סתם ;[ הממ, קלאס! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: נתתי לילדה מכה בראש עם ספר, היא אמרה שננתי לה בוקס בפנים ושהיא שברה שן
עד היום אני שונאת אותה
זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מה איתה? הייתה מדהימה
מורה בחטיבה: המף, לא משהו מורה בתיכון: אוי לזוועה
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: יחידת המולטימדיה של חיל האוויר, בקריה מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הקיץ :| (אז מה אם זה 3/4 מהשנה פה בישראל) עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אהא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה

netaK

New member
תיקון ../images/Emo6.gif

ותודה לאירית
שיר שאני לא רוצה יותר לשמוע ל-ע-ו-ל-ם: מי אוהב אותך יותר ממני

lolly1

New member
Me me me

שם: אירית גיל: 18 מקום מגורים: עכו *לא גאה אך לא מתבייש
* צבע אהוב: סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אממ |חושב| K's Choice - Now is Mine שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: מי אוהב אותך יותר ממני :| חיה אהובה: ביל
סגנון מוזיקלי: אממ הרבה דברים מנגן על (אם בכלל..): אני לא כשרונית
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": במקום אחר
ריח אהוב: גשם ^^ הזכרון הראשון מהילדות: שישבתי על הברכיים של סבא שלי o_O צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: o_O פרי אהוב: אממ ענבים! ואממ מנגו, מלון, בננה, תותים ואננס מעורבבים ביחד בפרישייק D: ירק אהוב: אממ עגבניה? עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: בגדים של בית ^^ הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור וכחול כהה משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: בלינצ'ס
תוכניות להיום: אממ רק חזרתי אז לעכשיו אני יושבת
ספר טוב שקראתי לאחרונה: Stephen King - Carrie סרט טוב שראיתי לאחרונה: שרק 2 D: |מודה לנטע| משקה אהוב: Peach Iced Tea!!!!!!!!
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 9.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אממ כרטיס טיסה?
ההופעה הכי טובה שהיית בה: אממ Hootie and the Blowfish
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: Flaw המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך :| המקצוע הכי משעמם: ספרות |ישן| המקצוע הכי מעניין: אממ הסטוריה האם עברת אי פעם על החוק: לא נראה לי |מלאך| ספרת מזל: 9 משחק ילדים אהוב: אממ תפסוני
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המממ אני סנילית
זכרון טוב מבית הספר היסודי: ooh ooh שהכנו טלפיונים מכל מיני חומרים ומישהי הכינה אחד מדלעת וזה נרקב אחרי יומיים
מורה בכיתה א: |חושב| יהודית מורה בחטיבה: רותי מורה בתיכון: עם גלילית היה נחמד
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מתגייסת באפריל :| מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: קיץ :| עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אממ לא יודעת P: מה הרגש האנושי החזק ביותר?: המפף

ShUsHu GiRl

New member
....

צבע אהוב:אדום שיר שאתה מזדהה איתו נורא:here without you-3 doors down שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:לא זוכרת עכשיו, בטוח יש משהו חיה אהובה:אין סגנון מוזיקלי:רוק,היפ הופ מנגן על (אם בכלל..):אורגן, רק כי אמא רצתה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שפית
ריח אהוב:של אוכל
הזכרון הראשון מהילדות:לא רוצה לזכור=/ צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:שחור פרי אהוב:תפוח ירוק ירק אהוב:מלפפון עונה אהובה:סתיו הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:*תאכל. קובנה תוכניות להיום:אין ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא זוכרת סרט טוב שראיתי לאחרונה:הבת של הבוס שלי משקה אהוב:קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:. מתי יש לי יומולדת:אז מתנה שהכי היית רוצה לקבל:רק שכל מי שאני אוהבת יהיה איתי ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא יודעת להקה טובה ששמעת בזכות חבר:evanescence המקצוע הכי מעצבן:הסטוריה המקצוע הכי משעמם:הסטוריה המקצוע הכי מעניין:מתמטיקה האם עברת אי פעם על החוק:כן ספרת מזל:מה?! משחק ילדים אהוב:חיי שרה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:=/ זכרון טוב מבית הספר היסודי:לא יודעת מורה בכיתה א:רחל מורה בחטיבה:לימור מורה בתיכון:עדי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:תקופת מבחנים עישנת פעם סמים:כן=/ עישנת פעם סיגריות:כן=/ הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן=/ מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אשמה

נוני.

שם: נוני. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: חור בין כפ"ס לנתניה. צבע אהוב: כתום!!!! חום ובורדו. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אבריבדי הרטס-אראיאמ. אין לי כח.
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: סופרסטאר. חיה אהובה: נחשים ואיגואנות. סגנון מוזיקלי: פאנק,רוק לא כבד, רגאיי. מנגן על (אם בכלל..): ממ שמיעה מוזיקלית אז על כל דבר כמעט... חוץ מגיטרה וכאלה עם מיתרים. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מעצבת אפנה. ריח אהוב: ריח של רושס של גברים, של וויט מסק ואיסימיאקי. הזכרון הראשון מהילדות: חבר ילדות שלי-ינון. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ממ.. תורקיז. וואט דה פאק?! פרי אהוב: תותים. ירק אהוב: עגבניות. קישוא. עונה אהובה: כל עונה.. חורף נמאס מתישו. הבגד שהכי כיף ללבוש: כיף?! סווישטירטים גדולים כאלה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: כתום. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: (תאכל) ממ.. כנפיים. תוכניות להיום: ללכת לאלה ואז לדבר עם מורי שלי ולישון. ספר טוב שקראתי לאחרונה: נשים קטנות. לבוק רפורט, נחמד
סרט טוב שראיתי לאחרונה: פרל הרבור. כרגיל. משקה אהוב: סמירנוף אייס, דיאט קולה ושייק תות בננה עם פקאן. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ווג מנטול. לא מעשנת כבר!!!!. מתי יש לי יומולדת: 26 במאי. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: את מה שמורי קנה לי ולא רוצה לספר לי מה זה...
ההופעה הכי טובה שהיית בה: מוקי מוקי מוקי, כל הופעה.. ו.. שיר היונה! היה מדהים! להקה טובה ששמעת בזכות חבר: ממ.. דבק נחמדים ביותר! המקצוע הכי מעצבן: ספורט!
המקצוע הכי משעמם: תנ"ך!!!! המקצוע הכי מעניין: אנגלית. האם עברת אי פעם על החוק: ממ... כן. ספרת מזל: אין לי. 6 אולי?! משחק ילדים אהוב: גומי. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מריבות עם חברות. זכרון טוב מבית הספר היסודי: מסיבת סלואו ראשונה..חח.
מורה בכיתה א: תמירה. מורה בחטיבה: יפעת. מורה בתיכון: חגית. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי. חוצמזה שקודם שנת שירות. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: החודשים האלה בלי החופש. עישנת פעם סמים: . עישנת פעם סיגריות:. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מממ.. כן... באיזה מסיבה אחת ששתיתי והייתי עם מישו כדי לשכח מצרות ושטויות כאלה. יאק. בעע. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אמונה זה רגש?! אני חושבת שאהבה זה רגש חזק... וגם כאב.

Mrs big

New member
.

שם: ענבר. גיל: 13 והרבה חודשים. מקום מגורים: כאן. צבע אהוב: לילך. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: נורית גלרון - נגיעה אחת רכה. הזדהיתי. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: המעצבנים והטחונים למיניהם. חיה אהובה: כלב. סגנון מוזיקלי: כמעט הכל. לא קלאסית, לא אופרה, ולא מזרחית. מנגן על (אם בכלל..): כלום. :/ "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא יודעת. :/ ריח אהוב: וניל
, הבושם מקנדה, הבושם של Mr big. הזכרון הראשון מהילדות: המעון. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: סגול כהה. פרי אהוב: תפוח. ירק אהוב: עגבנייה. עונה אהובה: אביב. הבגד שהכי כיף ללבוש: גופייה או סווטשירט ענקי כזה. אני קצת סותרת את עצמי. :| הצבע שאני לובש הכי הרבה: גווני כחול. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: בשר. תוכניות להיום: אין משהו מיוחד. ספר טוב שקראתי לאחרונה: הנסיך הקטן. סרט טוב שראיתי לאחרונה: זה כבר לא כל כך לאחרונה, אבל 'קולד מאוטן'. משקה אהוב: קפה קר. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: בלע. מתי יש לי יומולדת: 30.1 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מישהו שיאהב.. אבל אם הכוונה למשהו חומרני, אז מצלמה דיגיטלית. ההופעה הכי טובה שהיית בה: הדורבנים. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: משינה. המקצוע הכי מעצבן: התעמלות. המקצוע הכי משעמם: הסטוריה. המקצוע הכי מעניין: ספרות. האם עברת אי פעם על החוק: שידלתי לפדופילייה. P: ספרת מזל: המ. משחק ילדים אהוב: ברביות. :| זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אוי, יש המון. זכרון טוב מבית הספר היסודי: האסיפות סביב הסיפורים שלי בהפסקות, מסיבות ההפתעה, מופע הסיום. מורה בכיתה א: נֹגה. מורה בחטיבה: לא הייתי בחטיבה. מורה בתיכון: מיכל. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אבל לא. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: החורף. אהמ. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: יהיה נאיבי מצדי להגיד אהבה.. ?

AndreaCorr ©

New member
--->

שם: שרון גיל: 16 וקצת מקום מגורים: הרצליה צבע אהוב: שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: נפלה עלייך עצבות של הכנסייה שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: של הפסטיגל. לעזאזל חיה אהובה: זברה. סגנון מוזיקלי: רוק, ישראלי, רוק ישראלי, קצת פופ, מוזיקה אירית. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה, פסנתר וחלילית. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": חיה. as in alive, not as in animel ריח אהוב: בושם של גברים הזכרון הראשון מהילדות: אילת. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אין לי מושג. שאלה מוזרה פרי אהוב: תפוז ירק אהוב: לא דעת. אבל אוהבת ירקות. עונה אהובה: חורף!
הבגד שהכי כיף ללבוש: פיג'מה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מקווה שבשר. תוכניות להיום: לישון? ספר טוב שקראתי לאחרונה: גבי ניצן/פרא סרט טוב שראיתי לאחרונה: דרום אמריקה באופנוע משקה אהוב: מים [יש לי דה-ז'ה-וו קל] אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מרלבורו לייט מתי יש לי יומולדת: השמחה גדולה מתנה שהכי היית רוצה לקבל: משהו חומרי? כרטיסי טיסה לאירלנד ההופעה הכי טובה שהיית בה: אביב גפן ועברי לידר בניצנים להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא זוכרת המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך המקצוע הכי משעמם: תנ"ך המקצוע הכי מעניין: פילוסופיה האם עברת אי פעם על החוק: כן ספרת מזל: לא מאמינה בשטויות משחק ילדים אהוב: מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כל כולו, בערך זכרון טוב מבית הספר היסודי: המורים אהבו אותי? מורה בכיתה א: לא כל כך מעניין איך קוראים לה, לא? מורה בחטיבה: הכי טובה בעולם. מורה בתיכון: חמודה לאללה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני בי"א. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: קיץ מבחינת עונה והבגרויות מבחינת תקופה. עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: קנאה. תתפלאו.

../images/Emo9.gif

שם: דרי גיל:17 מקום מגורים:בית צבע אהוב:שחור ואדום וכחול ועוד כמה... שיר שאתה מזדהה איתו נורא:i try של מייסי גריי שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אביב גפן-מלאך חיה אהובה:חתול סגנון מוזיקלי: מה שבא באותו רגע מנגן על (אם בכלל..): תופפתי בעבר "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":רופאה
ריח אהוב:מאפייה והבושם שלי
הזכרון הראשון מהילדות: יומולדת בגן
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לבן? פרי אהוב: אפרסק נדמה לי... ירק אהוב:מלפלפון.. עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש:שרוול הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור בהחלט משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אממ..מדבוחה
תוכניות להיום: לישון ! ספר טוב שקראתי לאחרונה: משו של שרה אנג'ל..לא זוכרת את השם.. סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרת
משקה אהוב: ענבים
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת
מתי יש לי יומולדת:לך? מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לפטופ
ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי ואביב בניצנים (גם ביחד וגם לחוד
) להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא זוכרת... המקצוע הכי מעצבן: לשון
המקצוע הכי משעמם: תאטרון (החומר העיוני-סיוט) המקצוע הכי מעניין: מתמטיקה האם עברת אי פעם על החוק: חח כה ספרת מזל:מזה אומר? משחק ילדים אהוב: תופסת,מחבואים,קלאס,גומי וכל השטויות
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בית ספר יסודי!!! זכרון טוב מבית הספר היסודי: מסיבת סיום בכיתה ח'.. מורה בכיתה א: דליה משו מורה בחטיבה: מי היה בחטיבה? חחח מורה בתיכון: אורלי כפרעליה !!! אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד שנה וחצי! מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: חודש ספטמבר-תחילת הלימודים.. עישנת פעם סמים: חלילה.. עישנת פעם סיגריות: יאפ הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: בין היתר מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה..

למעלה