סקר נחמד כזה:)

MoReNa20

New member
סקר נחמד כזה:)

1.שם: 2.גובה: 3.גיל: 4.מה הצבע האהוב עלייך? 5.איזה מזל את/ה? 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: 7.מה החלום שלכם? 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? 9.המאכל הכי אהוב? 10.השתייה הכי אהובה? 11.מה הכי מעצבן אתכם? 12.מה תאריך היום הולדת? 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? 16.מה השיר האהוב עלייך? 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? 19.בן/ת כמה את/ה? 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? 21.מה השיר האחרון ששמעת ? 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? 25.נכון שהיה נחמד הסקר? להלהלה תהנו:)

MoReNa20

New member
אני ראשונההההה:)

1.שם: מורן 2.גובה:1.78 3.גיל:20 4.מה הצבע האהוב עלייך? תכלת 5.איזה מזל את/ה? טלה 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: יש יותר מאחד... 7.מה החלום שלכם? להיות מאושרת תמיד ושאנשים שסביבי תמיד יהיו בריאים ומאושרים! 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? בכוונה? לא... 9.המאכל הכי אהוב? צ'יפס ושניצל למרות שגם הוא מתחיל להמאסס 10.השתייה הכי אהובה? מנגו?...ניראה לי.. 11.מה הכי מעצבן אתכם? שקרים ואדישות 12.מה תאריך היום הולדת? 25.03.1986 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? נחמד 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? צחצחתי שיניים ובאתי למחשב:) 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לראות טלויזיה 16.מה השיר האהוב עלייך? סינרגיה-לחבק אותך 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? נטלי חברה שלי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? חן הכפילה שלייי כפרעליההה:) 19.בן/ת כמה את/ה? וואי שמתי את השאלה פעמיים...סורי..אבל עדיין 20:) 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? מורן חברה שלי...החיים שלי. 21.מה השיר האחרון ששמעת ? נינט טייב- האור בחיי 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? לדעת שחברה שלי יצאה מבית חולים ושהיא חוזרת לעצמה והכל חוזר להיות אותו הדבר כמו תמיד. אמן! 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? שוטרת במשטרת ישראל, ריספקט:) 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? דיברתי בטלפון עם חן. 25.נכון שהיה נחמד הסקר? כן, ברור...אני עשיתי אותו:)

בר2י

New member
אני שנייה?

1.שם:מיכל 2.גובה:1.55 אני נמוכה... 3.גיל:17 (עוד חודשיים נו..) 4.מה הצבע האהוב עלייך?אממ כחול 5.איזה מזל את/ה?עקרב שליטה 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם:אממ אממ יש הרבה... 7.מה החלום שלכם?גם יש הרבה חח.. 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? בטוח עשיתי..לא זכור לי 9.המאכל הכי אהוב? ספגטיי ושוקולד (למרות שזה לא ממש אוכל כמו שאמא אומרת) 10.השתייה הכי אהובה? מים\מיץ ענבים 11.מה הכי מעצבן אתכם?אממ כשאומרים לי- "אמרתי לך",שמשקרים לי 12.מה תאריך היום הולדת?9.11 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? סבבה 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר?אממ ציחצחתי שיניים,הכנתי שוקו 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לצחצח שיניים 16.מה השיר האהוב עלייך?אממ because you loved me של סלין דיון..יש עוד כמה אהובים... 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אממ אחותי הקטנה 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אמא 19.בן/ת כמה את/ה?שוב? 17 עוד חודשיים 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? אחותי הקטנהה 21.מה השיר האחרון ששמעת ?אמצע הלילה בכפר-הראל מויאל 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה?אממממממ אוי שאלות קשות..יש הרבה דברים.. 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? ליב'..אני גדולה חח 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? שמעתי מוזיקה,גלשתי בעוד פורומים,דיברתי עם אמא 25.נכון שהיה נחמד הסקר? אממ היה חביב

איך שראיתי את התאריך לידה שלך

חשבתי על זה שאת קטנה מאפרת בוימולד ב6 שנים ועשרה ימים

מיקמיק 1

New member
אני שלישית?!

1.שם:אור 2.גובה:1:50 3.גיל:בקרוב 13 4.מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 5.איזה מזל את/ה?טלה 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם:יש הרבה 7.מה החלום שלכם? להיות שחקנית 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה?לא 9.המאכל הכי אהוב?פיצה 10.השתייה הכי אהובה?מיים 11.מה הכי מעצבן אתכם?שמישהו בא ומדבר איתי ותוך כדי שהוא מדבר הוא גם יורק לא שזה רק מעצבן זה גם מגעיל!! 12.מה תאריך היום הולדת?9.4.1993 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? מצויין|:} 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר?שטפתי את הפנים וצחצחתי שניים 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה?להוריד את המשקפיים שלי..(משקפי הראייה
) 16.מה השיר האהוב עלייך?מול כל העולם, אמצע הלילה בכפר 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת?אמא 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה?אמא 19.בן/ת כמה את/ה?12 ושבעה חודשים 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו?אמא 21.מה השיר האחרון ששמעת ? אמצע הלילה בכפר 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה?יש הרבה 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת?אני עולה לכיתה ז' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר?התכתבתי באייסיקיו. 25.נכון שהיה נחמד הסקר?כן היה נחמד מאוד! להלהלה תהנו:)

Miss Taubenfeld

New member
ואני הרביעית...?

1.שם: נופית 2.גובה: 1.65 3.גיל: 16 4.מה הצבע האהוב עלייך? אדום שחור וכחול 5.איזה מזל את/ה? תאומים 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: נינט, אבריל ואוון! 7.מה החלום שלכם? יש הרבה 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? חחח עזבו... 9.המאכל הכי אהוב? מלאווח [אבל זה משמין אז לא אוכלים הרבה..] 10.השתייה הכי אהובה? מים 11.מה הכי מעצבן אתכם? שקרים ורכלויות 12.מה תאריך היום הולדת? 18.6.89 או ט|ו סיוון עיברי.. 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? קצת בהלם שמחר חוזרים לביצפר... 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? שטפתי פנים 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לכבות תאור 16.מה השיר האהוב עלייך? יש כמה 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אחותי הקטנה [4 חודשיים] 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אמא 19.בן/ת כמה את/ה? זה היה כבר.. 16 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? שוה אחותי הקטנה 21.מה השיר האחרון ששמעת? Evan Taubenfeld - Something's Wrong 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? לגלות שעכשו רק 28.6 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? יא' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? הייתי בקומנה 25.נכון שהיה נחמד הסקר? זה שאלון לא סקר וכן הוא נחמד..

דינדש

New member
אני חמישית!

1.שם: דניאל 2.גובה: 1.75 3.גיל: 14.5 4.מה הצבע האהוב עלייך? תכלת 5.איזה מזל את/ה? גדי (שליטההה) 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: נינט, ההורים שלי, אחותי ועוד........ 7.מה החלום שלכם? להצליח בחיים 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? לא... אני ילדה טובה 9.המאכל הכי אהוב? גלידה 10.השתייה הכי אהובה? קולה 11.מה הכי מעצבן אתכם? שעובדים עליי ושמבהילים אותי 12.מה תאריך היום הולדת? 14.1.1991 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? מבואסת, כי מחר בצפררר 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? קמתי מהמיטה 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לצחצח שיניים 16.מה השיר האהוב עלייך? בסוף העולם וכמו ששיר נוגע 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אבא שלי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? חברה שלי נועם! 19.בן/ת כמה את/ה? 14.5 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? אבא שלי 21.מה השיר האחרון ששמעת ? מלודי 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שכל האנשים שהכשילו/יכשילו אותי, ייכשלו בעצמם! 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? עולה לכיתה ט' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? קראתי הודעות בפורום 25.נכון שהיה נחמד הסקר? מאוד!

בזוקההה

New member
אנייייי../images/Emo82.gif

1.שם: רותם 2.גובה: אין לי מושג.. 3.גיל: 14 4.מה הצבע האהוב עלייך? ורוד וכתום (לא קשור להתנתקות!!) 5.איזה מזל את/ה? סרטן 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: אמאבא 7.מה החלום שלכם? אוו יש הרבה 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? חח אני הרבה עושה בכוונה 9.המאכל הכי אהוב? פסטה, קוראסון... 10.השתייה הכי אהובה? מיםם 11.מה הכי מעצבן אתכם? שקרנים 12.מה תאריך היום הולדת? 29.6.1991 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? מבואסת
מחר בצפר=[[ 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? צחצחתי שיניים 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לראות טלויזיה 16.מה השיר האהוב עלייך? אממ הרבה.. 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? סבתא שלי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אח שלי 19.בן/ת כמה את/ה? 14...לא אמרתי כבר?! 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? חברה שלי 21.מה השיר האחרון ששמעת ? יקירתי...היה בטלויזיה 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? אני אומרת בלב שיתגשם.. 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? עולה לט' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? גלשתי באינטרנט 25.נכון שהיה נחמד הסקר? חביב...רק כי אני משועממת
להלהלה תהנו:) תוודההה נהנתיייי

אני אוהבת סקרים! ^^

1.שם: זוהר 2.גובה: 1.67, או טיפה יותר. פשוט אמא שלי בגובה הזה והיא אומרת שעברתי אותה אבל אני לא יודעת... 3.גיל: 13 וחודשיים אתמול. =] 4.מה הצבע האהוב עלייך? סגולללללללל
5.איזה מזל את/ה? סרטן. -___-" 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: נינט |בוכה מאושר| 7.מה החלום שלכם? לפגוש את נינט |בוכה מעצב| 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? כל אחד עושה דברים רעים בכוונה לפעמים. נכון? נכון??? 9.המאכל הכי אהוב? לא יודעת. 10.השתייה הכי אהובה? גמלא יודעת. אולי בעצם מים... 11.מה הכי מעצבן אתכם? הרבה דברים. אני ילדה עצבנית. P= 12.מה תאריך היום הולדת? 30.6.92 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? אעמ, עדיין טיפה עצובה ומאוכזבת מאתמול, אבל לא עד כדי כך כי שחררתי הכל דרך העיניים אתמול בלילה. כרגע אני די שמחה, חושבת על ה18.9
הופעה של נינט ואני אפגוש את אישתייי! 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? אעעעעע.... הלכתי לשרותים והתקלחתי. לא היה לי כוח להתקלח אתמול, לא היה לי כוח לכלום אתמול. =\ טוב די.
15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לראות תזכורות ליום הבא בשנוזי (AKA הפלאפון שלי), ולכוון שעון מעורר אם אני לא רוצה לקום באיזה 2.. חחח (היום קמתי ברבע לשלוש על אף שכיוונתי שעון מעורר ל1. העייפות ניצחה את הרצון). 16.מה השיר האהוב עלייך? אין כזה. אבל אני חולה על השירים של נינט, מן הסתם. גם מוניקה סקס, עברי לידר, שרה מקלכלן, סלין דיון.. אני אוהבת תשירים שלהם, ושל עוד מלא. 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? קורלי אתמול כשנפגשנו בהופעה! D: 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? דיברתי כאילו פנים מול פנים? לדבר עם קול ותנועות שפתיים? אמא. לדבר בכתיבה - קורל. :] 19.בן/ת כמה את/ה? 13 וחודשיים. רגע, זה לא היה קודם? 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? אמרתי הרבה פעמים שאני אוהבת את נינט, אבל לא לה אז זה לא נחשב. אעמ, לא זוכרת... 21.מה השיר האחרון ששמעת? ברגע זה התחיל השיר "אימיגרנט סונג" של לד זפלין. 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שאני אפגוש את נינט |בוכה| 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? ח'9. איכ. אלונה. העיקר לא ענבל. D: 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? אעמ, הרבה דברים. אני במסנג'ר, ומעדכנת את הבלוג שלי, ובכלמיני פורומים. P= 25.נכון שהיה נחמד הסקר? כע! ^^ עכשיו אני אקרא את התשובות של האחרים :]

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם
יסמין
מה הצבע האהוב עלייך? כחול
איזה מזל את/ה? מאזניים (כמו נינה, כבוד! חחח
)
מה תאריך היום הולדת? 20.10
מה החלום שלכם? יש הרבה.
המאכל הכי אהוב? צ'יפס!
השתייה הכי אהובה? קולה
מה הכי מעצבן אתכם? שקרים וצביעות
איך את/ה מרגיש/ה היום? הרגשה של סוף.
מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? צחצחתי שיניים
מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לקרוא/לראות טלוויזיה
מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה אבל בעיקר "האור בחיי"
מי האדם האחרון שחיבקת? אמא!
מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? נוי,חברה שלי
מה השיר האחרון ששמעת? אין לי ארץ אחרת בגרסה של נינה כמובן! מה
מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שאני אהיה מאושרת ובריאה
מישהו שלא תשכחו לעולם
יש יותר מאחד (המשפחה,חברים/רות ונינה כמובן!
)
פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? משתדלת שלא לפגוע באף אחד ואם פגעתי, אז
לילה טוב לכולם!
ו
לכולם מחר בביה"ס!

Vegetable Salad

New member
עונה ל...עוד סקר ../images/Emo42.gif

1.שם: שיר 2.גובה: 1.84 3.גיל: 14 וחצי 4.מה הצבע האהוב עלייך? אוהבת מלא צבעים בייחוד אפור (פיג'מה) ואדום 5.איזה מזל את/ה? טלה 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: משפחה, מנהיגים 7.מה החלום שלכם? אני לא סגורה עליו 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? לא, ממש לא... חוץ מלרכל 9.המאכל הכי אהוב? אוהבת לאכול כל מה שלא זז פעם, שמבושל אם צריך ושהוא לטעמי, כמו פיצה, צ'יפס, סלט חלומי
, תפוחי אדמה אפויים, ספגטי וכאלה (שלא כמו דגים ובשר) 10.השתייה הכי אהובה? קולה ומים 11.מה הכי מעצבן אתכם? אנשים עם קליטה איטית ושקרני פנטזיה 12.מה תאריך היום הולדת? 22.3.1991 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? לא יודעת, בית ספר מדכא 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? הלכתי לצחצח שיניים 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? להוריד את משקפיי הקריאה 16.מה השיר האהוב עלייך? זה מאוד גמיש 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? החברה הכי טובה שלי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אמא שלי בטלפון 19.בן/ת כמה את/ה? 14 וחצי, בעע ממחזרים 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? החברות, אבל אוהבת אותן בתור חברות 21.מה השיר האחרון ששמעת ? THEY 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? למצוא חבר רציני 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? ט 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? הגבתי להודות בפורום 25.נכון שהיה נחמד הסקר? מאוד

../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo9.gif

1.שם: ליאל 2.גובה: אין לי שמץ 3.גיל: היום 13
4.מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
5.איזה מזל את/ה? אהמ אהמ בתולה אהמ אהמ 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: נינט
7.מה החלום שלכם? לפגוש את שירי/קמי/נינה 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? לא 9.המאכל הכי אהוב? בורקס 10.השתייה הכי אהובה? קולה ספרייט וכו' 11.מה הכי מעצבן אתכם? נודניקים 12.מה תאריך היום הולדת? 1.9 אהמ אהמ היום אהמ 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? נפלא
14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? קמתי בחיוך :) 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לכבות את המסך של המחשב, להתארגן ולישון :) 16.מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? ידידות שאמרו מזל טוב :) 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? חבר שלי 19.בן/ת כמה את/ה? 13 היום שאלו כבר 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? ת'ם לא מכירים 21.מה השיר האחרון ששמעת ? לא זוכר זה היה אתמול 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שלום 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? היום אתחלנו ח'
24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? קראתי הודעות בפורום 25.נכון שהיה נחמד הסקר? לא ממש

למעלה