סקר נחמד כזה:)

נצלש בקשר לרענן שקד...

הכתב המפגר. נמאס לכתוב עליו, אבל אולי זה עזר ! הוא התפטר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3136220,00.html כנראה שנמאס לו ששונאים אותו !! יש!!

Aviad1987

New member
נמאס לו מטלוויזיה

אולי בגלל זה הוא לאחרונה מתיימר לבקר כל דבר פרט לטלוויזיה. שיהיה לו בהצלחה (כן בטחח פחח
)

oneheart1

New member
עונה

1.שם: א 2.גובה: 3.גיל: 19 4.מה הצבע האהוב עלייך?שחור,כחול,אפור,ורוד 5.איזה מזל את/ה? קשת 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם:יהודה סעדו 7.מה החלום שלכם? לפגוש את נינה 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? לא אם כן מה? 9.המאכל הכי אהוב?אורז 10.השתייה הכי אהובה?מיץ 11.מה הכי מעצבן אתכם? רעש 12.מה תאריך היום הולדת? 20.12 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? טוב תודה 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? קמתי 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? מדליקה את המאוורר 16.מה השיר האהוב עלייך?תלוי,כרגע השיר 'אמצע הלילה בכפר' 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אימא 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה?חברה 19.בן/ת כמה את/ה?19 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? מישהו 21.מה השיר האחרון ששמעת ?'קבל' 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שיהיה טוב 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת?מובטלת 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר?אכלתי 25.נכון שהיה נחמד הסקר? כן

אני ../images/Emo98.gif

1.שם:
דנה. 2.גובה: 1.66. 3.גיל:
19+ חחחח. 4.מה הצבע האהוב עלייך?
שחור. 5.איזה מזל את/ה?
טלה. 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם:
יש הרבההההה. 7.מה החלום שלכם?
לודעת
8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה?
כה. לא משנה. 9.המאכל הכי אהוב?
מוקפץ תאילנדי. 10.השתייה הכי אהובה?
מיץ ענבים :) 11.מה הכי מעצבן אתכם?
טמטום. 12.מה תאריך היום הולדת?
10.4.1986. 13.איך את/ה מרגיש/ה היום?
מצויין. 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר?
חייכתי. 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה?
לראות טלויזיה. 16.מה השיר האהוב עלייך?
Here Without You.
17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת?
מיטלי
18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה?
מור. 19.בן/ת כמה את/ה?
שוב? 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו?
מיטלי. 21.מה השיר האחרון ששמעת ?
סינרגיה - חום יולי אוגוסט. 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה?
שכולם יהיו בריאים ומאושרים
23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת?
אני בצבא. 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר?
שודמבר מיוחד. 25.נכון שהיה נחמד הסקר?
כה.

עוננננננננה

.שם:יערה 2.גובה: בואו לא נדבר על נושאים כואבים בבקשה 3.גיל: 15 4.מה הצבע האהוב עלייך? לבן סגול אדום וכחול אה וגם כתום (לאפוליטי!) 5.איזה מזל את/ה? תאומייים 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: המד"ב והגרעינר שלי 7.מה החלום שלכם? לראות פעם אחת מה לעזעאל קורה במדיח כשמפעילים אותו 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? לא נראה לי אם כן מה? 9.המאכל הכי אהוב? עוגות ועוגיות בכמויות! 10.השתייה הכי אהובה? מים ויין 11.מה הכי מעצבן אתכם? שקרים , צביעות , אטימות , וכוסיות בנות 12 12.מה תאריך היום הולדת? 13/6 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? חביב 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? הסתכלתי איך נראה השיער שלי ( באד היר די ב1.9 זה לא כזה כיף ) 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה?לשמוע מוזיקה 16 .מה השיר האהוב עלייך? הלילה - שלום חנוך / שיר לשירה -יונתן גפן / קחי לך זמן - יציאת חירום 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא! 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אמא! 19.בן/ת כמה את/ה? דיברנו על זה כבר לא? 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? וואו היו כאלה המון היום אבל הכי התכוונתי לזה כשאמרתי לערן 21.מה השיר האחרון ששמעת ? קרול טו בי קיינד של ריינקוטס ( אתם בטוח מכירים מעשרה דברים שאני הכי שונאת אצלך ..) 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שאסף ישאר המד"ב שערן ישמור על קשר ושמישהו יאהב אותי... 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? י' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? 25עניתי להוא שאמר כמה הוא יודע הכל מבחינה מוזיקלית

הווו. ../images/Emo13.gif עונה.

1.שם: מיטל. 2.גובה: 1.73. 3.גיל: 18. [מתישהו
] 4.מה הצבע האהוב עלייך? שחור. 5.איזה מזל את/ה? עקרב.
6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: יש כמה.
7.מה החלום שלכם? להיות מאושרת תמיד. 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה?
כן. לא חשוב. 9.המאכל הכי אהוב? קורנפלקס. 10.השתייה הכי אהובה? קולה. 11.מה הכי מעצבן אתכם? שלא מאמינים לי, לתפוס אנשים על שקר. 12.מה תאריך היום הולדת? 14/11/87 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? מצוין.
14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? התקשרתי לדנה. 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לשמוע מוזיקה. 16.מה השיר האהוב עלייך? Here Without You. 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? דנה. 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? ערן. 19.בן/ת כמה את/ה? נו.
20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? דנה.
21.מה השיר האחרון ששמעת ? הפרויקט של עידן רייכל - מכל האהבות. 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? אמ...
23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? סיימתי ללמוד. לא עושה משהו מיוחד. 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? קראתי בפורומים. 25.נכון שהיה נחמד הסקר? כה.

yellow cheese

New member
O.k ../images/Emo26.gifגם אני עונה ../images/Emo150.gif

1.שם: שירלי 2.גובה: 1.56 3.גיל: 19 ושמונה חודשים 4.מה הצבע האהוב עלייך? כחול על כל גווניו ואדום 5.איזה מזל את/ה? קשת 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: הרבה 7.מה החלום שלכם? להיות מאושרת, להמשיך להיות עם אהובי 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? כן. יבשתי אתמול את מיסיז ילדה מיותרת ברכבת 9.המאכל הכי אהוב? פיצה 10.השתייה הכי אהובה? מים 11.מה הכי מעצבן אתכם? שקרנים, סכסכנים וטיפשים 12.מה תאריך היום הולדת? 10-12-85 13.איך את/ה מרגיש/ה היום? חרא, אני חולה
14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? נישקתי את אופיר והערתי אותו 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לכוון שעון מעורר 16.מה השיר האהוב עלייך? כרגע? 'איך הוא שר' 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אופירי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? הדס 19.בן/ת כמה את/ה? שוב? 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? הדס 21.מה השיר האחרון ששמעת ? 'מה את נושאת'/ דניאל סלומון 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? לראות את שלי היום 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? חיילת בצבא הגנה לישראל
24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? קינחתי ת'אף 25.נכון שהיה נחמד הסקר? כן, סביר

barby18

New member
סיכום סקר-המזל ששלט פה!:)

ד.א זו morena20 אז ככה...מזל טלה היו כ:4 מעריצות של נינה עקרב היו כ: 2 מעריצות של נינה תאומים היו כ:2 מעריצות של נינה סרטן היו כ:2 מעריצות של נינה קשת היו כ: 2 מעריצות של נינה גדי: אחת ויחידה מאזניים: אחת ויחידה בתולה:אחת ויחידה :) חח כן רואים שמשעמם לי..לא מזמן חזרתי ממשמרת... קיצר טלה כבש כאן את הסקר ואני גאה לומר שאני אחת מהם חיחיחיחי שבת שלום!!

עונה נה נהה../images/Emo9.gif

1.שם: קאריןן 2.גובה: יותר ממטר 50..חעחע לאדעת ממזמן לא מדדתי את עצמי!
3.גיל: 14 עוד שלושה חודשים!!
4.מה הצבע האהוב עלייך?ורודדדד|שליטה|
5.איזה מזל את/ה?עקרביתתת
|סגידה| חעחע 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: הכוכבים שאני מעריצהההה
החברותש ילי והמשפחה שילי והכלב והחתולות שיליייי
7.מה החלום שלכם? וואה וואה וואה יש הרבה..חיחי
-לפגוש את הכוכבים שאני מעריצההה
-לטוסססס לחו"ל
-לעוףףףףףףףףףףף
|חלום| -שיהיה לי שיער חלק לכל החיים בלי פניםםם
-שיהיה לי משפחהה
-להיות מאושרת!!
-שלא יהיה לי משקפיים
-אם יש עוד ואני יזכר אני ירשום
8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה? לא שזכור לי
9.המאכל הכי אהוב? יש הרבהההההההה -שניצלללל -צ'יפס!! -פיצה
-ספגטיייי -אורז
-בורקסססס
-אלפחורססס יאמייייייי -ועוד ועוד ועוד!! 10.השתייה הכי אהובה? -מנגו -מים 11.מה הכי מעצבן אתכם? -שמשקרים לי -שלא מאמינים לי -שחם לי -שמשעמם לי -שאין לי מזל [וזה קורה יותר מידי
] -זהו ניראה ליי.. 12.מה תאריך היום הולדת? 5.11.1991
שלייייטטהה
13.איך את/ה מרגיש/ה היום? מצווייייןןןן
קניתי מחליק לשיער שבעזרת השם יהיה טוב!! וזהו
14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? ציחצחתי שיניים?
15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? לראות טלויזיה!!
16.מה השיר האהוב עלייך? -אהבה היא שיר לשניים -אהבה קטנה -השיר שלך -hollback girl-של גוון סטפני! -פרינססה של בלינדה -ועוד ועוד ועוד! 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא שיליי 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אבא או אמא שיליי [לא זוכרת
] 19.בן/ת כמה את/ה? שאלתם כברר
14 עוד 3 חודשים!
20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? אמא שילי? לא בעצם הכלב שיליייייי
21.מה השיר האחרון ששמעת? וואי לא זוכרתתת
22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? כל החלומות שילי!! חעחע 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? אני עולה לכיתה ט'!! שנה אחורנה בטיבה
24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? דיברתי במסנגר ועדיין מדברתת אה ואכלתי מנטוס!!
25.נכון שהיה נחמד הסקר? מוי נחמד! חעחע

the man20

New member
עונה!

.שם:רוני 2.גובה:לא יודע 3.גיל:12.9 4.מה הצבע האהוב עלייך?:צהוב[?] 5.איזה מזל את/ה?:גדי 6.בן אדם שלא תשכחו לעולם:ההורים שלי 7.מה החלום שלכם?:הרבה 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? אם כן מה?:הרבה ולא זוכר 9.המאכל הכי אהוב?:פיצה בעיקר 10.השתייה הכי אהובה?:כולם חוץ מימיץ לימון ואשכוליות יכס איזה מגעילים הם 11.מה הכי מעצבן אתכם?:איתיופים[?] 12.מה תאריך היום הולדת?:17.1.93 13.איך את/ה מרגיש/ה היום?:סבבה 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר?:ציחצתי שיניים 15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה?:ללכת לישון 16.מה השיר האהוב עלייך?:הרבה מאוד 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת?:ידידה 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה?:אח שלי 19.בן/ת כמה את/ה?:12.9 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו?:לא זוכר אבל זה היה לא מיזמן 21.מה השיר האחרון ששמעת ?:האמת שמעתי הרבה ואני לא זוכר 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה?:ממתקים האובים עליי ופיצה מתנה חינם לכול החיים ועוד הרבה 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת?:אני עולה לח שנה הבאה 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר?:אמ אמ עניתי לתשובה באייסקיו 25.נכון שהיה נחמד הסקר?:לא

Princss Yaelosh

New member
עונה!../images/Emo103.gif../images/Emo54.gif

1.שם: יעל 2.גובה: מטר ארבעים ומשו
3.גיל: 10 4.מה הצבע האהוב עלייך? סגול ותכלת 5.איזה מזל את/ה? סרטן, אהה אני אעקוץ אתכם
6.בן אדם שלא תשכחו לעולם: אמא שלי. 7.מה החלום שלכם? יש הרבה
אבל הכי חשוב, שיהיו לי חיים טובים ומאושרים. 8.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? לא שזכור לי..אם כן מה? - 9.המאכל הכי אהוב? הרבה..פיצה, צ'יפס מטוגן, חטיפים, כול פעם משתנה.. 10.השתייה הכי אהובה? קולה וספרייט.. 11.מה הכי מעצבן אתכם? שמעצבנים אותי/שמשקרים לי 12.מה תאריך היום הולדת? ה30 ל6 היום האחרון של הלימודים ביסודי
13.איך את/ה מרגיש/ה היום? בסדר..איך אני יכולה כבר להרגיש? 14.מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? הלכתי לשרותים
15.מה הדבר האחרון שאת/ה רגיל/ה לעשות בלילה? להתקלח?! 16.מה השיר האהוב עלייך? יש המון.. 17.מי הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא שלי.. 18.מי האדם האחרון שדיברת איתו עד שהגעת לסקר הזה? אחותי 19.בן/ת כמה את/ה? 10 20.מי האדם האחרון שאמרת לו שאת אוהב/ת אותו? אפחד
21.מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת.. 22.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה שיקרה? שיהיה לי הרבה חברים בביצפר החדש 23.לאיזה כיתה את/ה עולה, ואם סיימת בית ספר במה את/ה עוסק/ת? עולה לה' 24.מה עשית לפני שהגעת לסקר? אכלתי.. 25.נכון שהיה נחמד הסקר? לא

למעלה