סקר נוסף

ש י ר ד ן

New member
סקר נוסף

מצטערת שאני מפציצה אתכם בסקרים. השניים הראשונים היו בעיקר בשביל איסוף מידע וזה בשביל הסטטיסטיקות. בבקשה תזדרזו לענות-יש לי שבוע עד הגשת העבודה. גיל: מין: גיל אבחון: דרג/י 0-5 (0 לא נכון בכלל, 5 נכון מאוד) *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי. *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול רק למי שעבר/ה את גיל 18 *לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא *בצבא התייחסו אליי רגיל, כמו לכולם. למי שעוד לא הגיע/ה לגיל 18 *אני מתכנן/ת ללכת לצבא. תודה=)

תשובות

גיל:17 מין:נקבה גיל אבחון: 15 וחצי *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק 0 *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי 0. *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול 0 רק למי שעבר/ה את גיל 18 *לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא *בצבא התייחסו אליי רגיל, כמו לכולם. למי שעוד לא הגיע/ה לגיל 18 *אני מתכנן/ת ללכת לצבא. 5

המשך תשובות...

בטעות לחצתי על שלח... מין: נקבה גיל אבחון: 6 דירוג: 0 חברי לא מפלים אותי לרעה... 0 אני לא נותנת להם לחשוב ככה 0 ממש לא אני פשוט אומרת שאין לי מה לאכול שם ובוחרים מקום אחר 3 אבל הבעיות לא היו רק בקשר לצליאק אבל הם דרשו מלא בדיקות וועדות עד שקיבלו את ההתנדבות 5 התייחסו אליי רגיל את חוץ התורנויות שהיה לי פטור מהם!!!

ש י ר ד ן

New member
תודה רבה=)

תמשיכו לענות, אני צריכה לפחות 20 איש. (הלוואי שזה ייגמר היום
)

בבקשה

גיל 22 מין נקבה גיל אבחון 10 חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק 0 אני נחשבת לבעלת צרכים מיוחדים בעיני חברי 2 אני צריך להתחנן לפני חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול 0 לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא 3 בצבא התייחסו אלי רגיל כמו לכולם 3

תשובות

גיל: 17 מין: נקבה גיל אבחון: 16 וחצי דרג/י 0-5 (0 לא נכון בכלל, 5 נכון מאוד) *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק 0 *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי. 1 *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול 0 רק למי שעבר/ה את גיל 18 *לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא *בצבא התייחסו אליי רגיל, כמו לכולם. למי שעוד לא הגיע/ה לגיל 18 *אני מתכנן/ת ללכת לצבא. 3

26mm

New member
תשובה

גיל: 16.5 מין: נקבה גיל אבחון: 11 *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק - 0 *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי. - 0 *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול - 0 *אני מתכנן/ת ללכת לצבא - 3

solnoshka

New member
שבת שלום

גיל: 22 מין: נקבה גיל אבחון: 21 0 חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק 2 אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי. 1 אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול הצליאק התגלה אצלי אחרי השחרור...

בהצלחה!

) מין:נקבה גיל אבחון:5 דרג/י 0-5 (0 לא נכון בכלל, 5 נכון מאוד) *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק-0 *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי.-3 *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול-1 רק למי שעבר/ה את גיל 18 *לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא-1 *בצבא התייחסו אליי רגיל, כמו לכולם-2

ש י ר ד ן

New member
מזל טוב! ותודה לכל מי שענה!!!

אשמח לעוד תגובות=) פירסמתי את הסקר גם בפורום צליאק בynet, אם מישהו מעדיף לענות שם=) תודה ומלא מלא מלא מזל טוב!!!

ZINGER777

New member
תשובות

גיל: 16 מין: זכר גיל אבחון: 15 וחצי חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק - 1 אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חבריי. - 1 אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול - 0 אני מתכנן/ת ללכת לצבא. - 5

ש י ר ד ן

New member
תודה לכל מי שענה עד עכשיו. ../images/Emo105.gif

אבל אשמח לעוד תגובות! תודה, ובבקשה תענו, אני לא רוצה להשאיר הכל לרגע האחרון!!! =)

ש י ר ד ן

New member
בקשה קטנה על "זכויות יוצרים"=)

אני רוצה להוסיף כמה שרשורים מהפורום הזה כחלק מהעבודה שלי. אני רוצה לדעת קודם כל אם אתם מרשים לי, בכל זאת זה דברים שאתם כתבתם, ואם אני יכולה להוסיף את זה כששמות המשתמש מופיעים ליד כל הודעה. תודה מראש, ותמשיכו לענות על הסקר=)

moria007

New member
תשובות

גיל: 25. מין: נקבה. גיל אבחון: 17. דרג/י 0-5 (0 לא נכון בכלל, 5 נכון מאוד): *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק - 0. *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חבריי - 0. *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול - 0. (על השאלות של הצצבא אני לא יכולה לענות בגלל שאין לי אבחנה של ביופסה ולכן גויסתי כרגיל) בהצלחה!

marinegirl16

New member
תשובות...

גיל:18 מין:נקבה גיל אבחון: 16 דרג/י 0-5 (0 לא נכון בכלל, 5 נכון מאוד) *חברי מפלים אותי לרעה בגלל הצליאק 0 *אני נחשב/ת לבעל/ת צרכים מיוחדים בעיני חברייי. 0 *אני צריך להתחנן לפניי חבריי ללכת למסעדה בה יש לי מה לאכול 0 רק למי שעבר/ה את גיל 18 *לא הייתה בעיה שיקבלו אותי לצבא *בצבא התייחסו אליי רגיל, כמו לכולם. למי שעוד לא הגיע/ה לגיל 18 *אני מתכנן/ת ללכת לצבא. 5 - יש לי כבר תאריך גיוס

למעלה