סקר נוסף

Coldplayist

New member
סקר נוסף

לפי דעתכם, איזה שיר הוא הקצבי והיפה ביותר מבין הארבעה הבאים: 1. Clocks 2. Speed Of Sound 3. Square One 4. White Shadows אני בדילמה נורא קשה.

Roy1232

New member
חחח כל החיים שלך זה דילמות ../images/Emo3.gif

וכמו תמיד, אני נחלץ לעזרתך בהחלטה
קלוקס.

Coldplayist

New member
זה אני...

ל-Clocks שמור מקום כבוד בליבי. הוא אחד השירים הכי אהובים עליי. מישהו ראה כמה פעמים אותם מבצעים את Clocks בהופעה חיה? זה דבר ששווה לראות. הקצב של Clocks משכר.

Coldplayist

New member
דווקא לי יש נטייה ל-WS ו-SO

יש לי דווקא נטייה ל-White Shadows ו-Square One. הם הרבה יותר קצביים ואני ממש אוהב אותם, הרבה יותר מ-Speed Of Sound הארוך והמייגע. בכלל, SOS הוא שיבוט של Clocks והוא סתם ארוך יותר.

jony543

New member
ועוד דבר

למי אכפת מי יותר יפה כשאתה יכול לשמוע ולהנות מכולם
אז כל אחד יפה כשאתה שומע אותו ובמצב מסוים אתה רוצה שיר אחר כל פעם. תסתכל על זה ככה. לקולד יש רק 3 אלבומים ככה שאין יותר מדי מקום לדילמות שומעים הכל וזהו

ראסמי../images/Emo216.gif

מצטערת.. בדברים כאלה אני לא יכולה להחליט. הם מאוד שונים לפי דעתי. להלההלהללהלהלהלהלהללהההההההההההההההההההההההה

Coldplayist

New member
זה באמת לא משנה

זה באמת לא משנה מי יותר יפה. זה סתם משהו שמעניין אותי, לראות מה אנשים אחרים חושבים על שירים שלהם. שמחתי נורא לראות מה אנשים חשבו וכתבו על What If, TS ו-Trouble. ונכון, לקולד יש רק 3 אלבומים ולכן צריך לנצלם עד תום. אוף, שייצא אלבום רביעי כבר...

jony543

New member
האלבום הרביעי

עד לא מזמן פשוט שרטתי את עצמי מרוב עצבים שיצא עוד אלבום אבל עכשיו שמעתי שיוצא אלבום אלקטרוני אז אני,איך לומר את זה, מפחד ממנו... למרות שיש לי איזה קול קום שאומר לי שמה שכריס וגיאB מעורבים בו לא יכול להיות רע

aviGODFATHER

New member
Clocks כמובן...

השיר האהוב עליי של קולדפליי ואחד מהשירים הכי אהובים עליי בכלל...

Taeeroosh

New member
speed of sound

אני נורא אוהבת אותו יש בו משהו מרגש במוזיקה... לפחות אותי
ושיר קיצבי- אני אוהבת מאוד את in my place

daylighter

New member
ברור שקלוקס

אתם חייבים לשמוע את חבר שלי מנגן את זה בבית שלו פשוט מדהים לשמוע את זה על פסנתר ולא במחשב וכאלה.... וכן כריס אכן בהופעות קלוקס זה אחד הדברים האהובים עליי.....

jony543

New member
זה מסובך לנגן קלוקס?

אני מת ללמוד את זה יש לי אורגן בבית למרות שאף פעם לא ניגנתי על אורגן [חוץ מיונתן הקטן]. יש מצב שאתה אומר לי את התווים של זה כי אני פשוט חייב לנגן את זה! תודה

למעלה