סקר נוסף........

backstreet girl

New member
סקר נוסף........

מה אתן הכי אוהבים בכל הקטע הזה של הערצה של הבויז (דרגו) 1)להקשיב למוזיקה המדהימה שלהם.......... 2)לתלות את התמונות המדהימות בחדרכן ולהסתכל עליהם שעות שלמות....... 3)לראות בmtv את הקליפים המדהימים שלהם........ 4)להכנס לפורום ןלהתכתב עם מעריצות מדהימות........ אני: 1)להקשיב למוזיקה המהממת שלהם.... 2)להכנס לפורום המהמם הזה..... 3)לראות את הקליפים המהממים שלהם בmtv 4) לאסוף חומר מהמם עילהם....... בקיצור הכול מדהים ומהמם....... שתפו איתי פעולה.......

N i c k i T

New member
אני עונה...

1) להקשיב למוזיקה שלהם 2)לראות קליפים שלהם 3)להתכתב בפורום הזה 4)לאסוף חומר-פעם הייתי אוספת היום כבר לא

backstreet girl

New member
תקשיבי.......

אני השולחן שלי ממממלללללללאאאאאאאאאא בבויז....... בקירות לא...... כשהיית בכיתה ד כל הקירהימני היה מכוסה בבקסטריט בויז ובשמאלי היה מלא בפיזור כאילו לא צמוד כמו בימני........אז אמא שלי החליטה לסייד לי את החדר אז הורדתי הכול והעברתי לקלסר....... אספתי חומר חדש והדבקתי בשולחן.....עכשיו השולחן כתיבה שלי מפוצץ בהם.. ואני לא שמה רק על השולחן , יש לי גם את ניק על הפלאפון שלי ועל הקופה שלי על הקרם ידיים וגןף שלי , את איי.ג'יי על המסרק שלי והבויז בתועלת שלי, וגם פוסטרים של הבויז על הדלת.....ועל עוד כמה קופסאות.....וסבונים...ונרות.......ואפילו במחשבון בלביל להצליח במבחנים במתמטיקה.....אה....ועל כל מסגרת הטלויזיה שלי......... הקיצור לכל מקום שפונים אליו יש את בקסטריט בויז..........

N i c k i T

New member
זה לא משנה...

כמה חומר תאספי עליהם זה לא מוכיח כלום. פעם היה לי קלסרים מפוצצים בחומר עליהם אבל זה סתם תופס אבק ומקום עדיין יש לי מיליון תמונות שלהם במחשב וכל הכתבות שמתפרסמות בעיתונים המפגרים האלה מופיעות בכל אתר שלהם אז ככה שאני לא צריכה את כל זה... אבל עדיין יש לי מס' תמונות שלהם ושל ניק ביומן שלי ככה שמשעמם לי בשיעורים אני מדפדפת בתמונות ונהנית
אני פשוט אוהבת אותם וזה הכל

hadasrulez

New member
אני...

להקשיב למוזיקה המדהימה שלהם להכנס לפורום להתכתב עם מעריצות מדהימות לראות בmtv את הקליפים המדהימים שלהם לתלות את התמונות המדהימות בחדרכן ולהסתכל עליהם שעות שלמות

hadasrulez

New member
חחחחחח רק עכשיו שמתי לב..

אני סורקת לך את הכתבה אני כבר אשים אותה...

למעלה