סקר נוסף (עלי)

GILADOS

New member
סקר נוסף (עלי) האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? א. כן. ב. לא. אם כן, מאיזה פורום? א. אוף טופיק. ב. מיץ תפוזים. ג. תפוז משוב. ד. צ'אט תפוז והצ'אט המתקדם. ה. מיכאלה. ו. תמיכה בתפוז. ז. ניסויים לגולשים. ח. סקרים ושאלונים ../images/Emo3.gif ט. מפורום אחר או קומונה מסויימת (ציינו איזה).

noooga

New member
../images/Emo34.gif האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? א. כן. ב. לא. אם כן, מאיזה פורום? א. אוף טופיק. ב. מיץ תפוזים. ג. תפוז משוב. ד. צ'אט תפוז והצ'אט המתקדם. ה. מיכאלה. ו. תמיכה בתפוז. ז. ניסויים לגולשים. ח. סקרים ושאלונים ט. מפורום אחר או קומונה מסויימת (ציינו איזה).

sapir aloud555

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? א. כן. ../images/Emo127.gif ב. לא. אם כן, מאיזה פורום? א. אוף טופיק. ב. מיץ תפוזים. ../images/Emo127.gif ג. תפוז משוב. ../images/Emo127.gif ד. צ'אט תפוז והצ'אט המתקדם. ה. מיכאלה. ו. תמיכה בתפוז. ז. ניסויים לגולשים. ../images/Emo127.gif ח. סקרים ושאלונים ט. מפורום אחר או קומונה מסויימת (ציינו איזה).

עונה ../images/Emo9.gif האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? כן. אם כן, מאיזה פורום? א. אוף טופיק. ב. מיץ תפוזים. הדגש|ג. תפוז משוב. ד. צ'אט תפוז והצ'אט המתקדם. ה. מיכאלה. ו. תמיכה בתפוז. ז. ניסויים לגולשים. ח. סקרים ושאלונים ט. מפורום אחר או קומונה מסויימת (ציינו איזה). תמיכה בקומונות

דנטל

New member
יששששששששששש סקר עליך האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? לא בטוחה כן. אם כן, מאיזה פורום? תפוז משוב

GILADOS

New member
חחחחחחחח אני רואה שהמון מכירים אותי כאן ../images/Emo9.gif

gargamich

New member
אהמ... כ, יצא לי לראות אותך ../images/Emo4.gif אבל אני לא מכיר אותך ../images/Emo122.gif בהרבה פורומים שנינו שורצים יחדיו ../images/Emo2.gif

gargamich

New member
למה שיהיה מצחיק? ../images/Emo2.gif אמרתי שאני ראיתי את הניק שלך, לא מכיר אותך, ושאנחנו יחד בהרבה פורומים! ../images/Emo2.gif

oh-da

New member
תורי! האם אתם כבר מכירים אותי מפורום אחר? א. כן. אם כן, מאיזה פורום? א. אוף טופיק. ב. מיץ תפוזים. ג. תפוז משוב.

למעלה