סקר מתנות לחג?

יש שתי דרכים...

הדרך הקלה: קונים קופסת שימורים של חלב ממותק. שמים בסיר לחץ מחוסה במים ומרגע הרתיחה מבשלים במשך חצי שעה על אש קטנה. מקררים ובתאבון. הדרך הקשה: שמים בסיר ליטר חלב עם כמה שיותר אחוזי שומן (אם יש לך איך להשיג חלב יש מהרפת הכי טוב), קילו סוכר וכפית סודה לשתיה. תוספות אפשריות לגיוון זה מקלות וניל ו/או קינמון. מרתיחים ומבשלים על האש הכי קטנה שיש לך. צריך לבחוש הרבה עד שהחלב הופך להיות חום בהיר. לעשות ריבת חלב בדרך הזאת מאוד קשה ולכן יש כמה טיפים שחלקם בגדר עצה חלקם בגדר אמונה תפלה: 1. לערבב תמיד לאותו הכיוון. 2. ניתן להוסיף גולות אשר יסתובבו ויערבבו את תחתית הריבה וכך ימנעו שריפת הסיר והדבקות הריבה. 3. על מנת לדעת האם הריבה מוכנה הכי טוב פשוט לקרר קצת בצד ולראות את רמת הסמיכות שלה. שנה שעברה יצאה לי הריבה מימית ושנה קודם נורא קשה. בקיצור, ריבת חלב אמיתית מאוד קשה להכנה. בהצלחה.

BlackMambaa

New member
בלי מתנות בכלל

אצלינו במשפחה לא נותנים ולא מקבלים וטוב שכך!!! כשיש משהו נחמד בלי קשר לחג או לא חמתי קונה לי ואני לה. אבל לא מחפשים "סיבות" לתת

גם אצלנו

משקיעית את הנשמה בימי הולדת של כל אחד, וזה מספיק מעל ומעבר (מלבד דברים ספונטנים נחמדים). אני מאוד שמחה - שונאת קניות!

אורית ג.

New member
אולי תוכלי לומר מה זה "ציום" speia

אני מתכוונת לתמונה הזו עם מסגרת העץ. על מה מודבקת התמונה?

mybonbon

New member
העבודה מודבקת למסגרת העץ

ותודה שבזכותך שמתי לב לטעות כתיבה הכוונה היא ל"צילום" ולא מה שכתוב. מייד אתקן, ושוב תודה!!!!!

אז ככה

לסבים משני הצדדים - לוח שנה, לכל אחד עם הנכדים שלו (ילדנו+הנכדים האחרים) לאחים שלי - טרם הוחלט, אבל משהו שאכין לבד...בפסח הכנתי לכל אחד 3 צנצנות עם ממרחים שונים מעשה ידיי, נרשמה התלהבות גדולה. אשמח לרעיונות....
שירי, מה את מציעה? לאח של אהובי - ערמת ממתקים לילדים. ממילא לא יעריכו דבר אחר.

mbar30

New member
בפורום מתכונים באלי הביאה

מתכון לריבת חבושים נראה מדהים וטעים

תאירU4

New member
לוחות שנה שעדין לא התחלתי להכין...

אלוהים יודע מתי אני אצליח לעבוד עליהם...

למישהי אתר או תוכנה

שיכולה לרשום על איפה אפשר להכין לוחות של שנה טובה ? אני אשמח לעשות את זה להורים ולחמים.....

דנה A

New member
ואני הכנתי למשפחה לוח שנה

אצלנו זה היה מקורי
עם תאריכים של כל האירועים של כולם וכל ילד כיכב בחודש היומולדת שלו

למעלה