סקר מתמטיקה
היי כולם, אני קצת משועמם... אז חברתי לכם סקר, מי שמעוניין לשתף את דעותיו אז שירשום גם את התשובות שלו...
אה... ותנסו לקלוע לתשובות הכי קרובות לדעתכם 1. האם אתם אוהבים מתמטיקה? א. איזו שאלה זו??? ברור שכן ב. כן, אבל לא חובב ממש ג. לא ממש ד. ממש לא!!! 2. מה ממוצע הציונים שלכם? א. 85 - 100 ב. 70 - 85 ג. 55 - 60 ד. אין לי ציון... 3. ענו ברצינות לפי ידיעתכם: מה הזהות הטריגונומטרית של sin2x ? א. איזו שאלה זו... ברור ש 2sinxcosx ב. לא בטוח אבל נראה לי שזה 2 כפול sinx, אה... וכל זה כפול cosx ג. לא בטוח אבל נראה לי ש 2sinxsinx ד. יאללה.... תעזבו אותי 4. מה יותר עדיף? לחרוש למתמטיקה? או לראות 10 פעמים ברציפות "טיטניק"? א. ברור שמתמטיקה, זה מפתח את השכל וזה עוזר המון ב. נראה לי שמתמטיקה כי זה לפחות עוזר להתקבל לאוניברסיטה ג. טיטניק, לפחות לא צריך להתאמץ בשביל זה ד. אני מוכן לראות אפילו "צבי הנינג´ה" 1000 פעם רק העיקר לא ללמוד 5. האם אתם יכולים לספור כמה מאיות היו לכם במתמטיקה השנה? א. כל מבחן היה לי 100 ב. בערך 2 ג. הכי גבוה שלי היה 80 ומשהו ד. כמה זה 100? 6. ולסיכום... איך היה הסקר? א. אהבתי ב. נחמד ג. בלתי מספיק ד. טעון שיפור מקווה שנהנתם.....
היי כולם, אני קצת משועמם... אז חברתי לכם סקר, מי שמעוניין לשתף את דעותיו אז שירשום גם את התשובות שלו...