סקר: מתי תינוקכם החליף צבע עיניו ?

מעיןבר

New member
אדוה בת 3.5 חודשים ועדיין לא ברור

זה משתנה מהבקר לערב. אבא שלה טוען בתוקף שהצבע חום, אני רואה גוונים של אפור-ירוק, כנראה שתשובות סופיות יהיו רק בגיל שנה בערך

y a m i t

New member
עומר שלי נורא דומה לי ../images/Emo6.gif

עיניים כחולות לתפארת מדינת ישראל ושיער בלונדיני שמבהיר יותר ויותר עומר כמעט בן חצי שנה נכון שהוא דומה לי???

טאש

New member
טוב, את בכל זאת טיפה יותר גבוהה....

הוא מתוק הג'ינג'י --> בלונדי שלך

אצלנו יובל נולדה עם כחול כהה ומשתנה

לה כל הזמן נע בין ירוק לחום כמו שלי (ירוק של אבי) אבל לבינתיים נראה שתפס עמדה ויש לה עיניים כמו שלי חומות(מביעות אהבה
) בקשר לשיער נולדה עם שיער שחור נשר לה לא הכול והיום יש לה שורשים בלונדיניים נוטים לשטיני

ב ה י ר

New member
שתיי טיפות מים../images/Emo6.gif

תגידי, לא שואלים אותך אם את המטפלת? עומר שלך ג'ינג'י מקסים!

אפרת12

New member
סיוןון נולד עם צבע עיניים אפור כהה

כפי שחלמתי אותו, ובערך בגיל חודש התבהר מעט הצבע והוא הופך בהדרגה לחום בהיר כך שכרגע (כמעט 4 חודשים) יש לו מין משהו שנראה כמו מסגרת באפור כהה עם משהו חום-ירוק באמצע

אפרת12

New member
אה - והשיער ../images/Emo66.gif

נולד עם שיער חום נוטה לג'ינג'י, שכמעט מיד החל לנשור ועכשיו כבר התחלף לגמרי לבלונד נוטה לאפרפר עם ניצוצות אדמדמים פה ושם (הכל תלוי בזוית...)

שע

New member
צבע העיניים יכול להשתנות עד גיל שנה

עמית נולד עם עיניים בצבע כחול כהה (בערך) ולאט לאט הן התבהרו. היום צבע העיניים שלו כחול עם קצת גוון ירוק. לגבי שער - הוא נולד קרח ורק לקראת גיל 8 חודשים (אם אני זוכרת נכון)התחיל לגדול לו השיער וגם היום יש לו מעט שיער.

שע

New member
שכחתי להוסיף היה בלונדי אח"כ קצת

עם גוון מג'ונג'ן ועכשיו הוא שוב בלונדיני.

לא ברוררר.. אומרים שעד שנה

צבע העיניים משתנה. מאיצ'קה נולדה עם צבע אפור כהה - כמו רוב התינוקות והיום הוא טרם השתנה. לדעתי יהיה חום כהה כמו לאבא ושיער- נולדה עם בהיר ובינתיים מה שגדל הוא גם בהיר למדי

למעלה